“Μήνυμα νίκης από το Πυλί για τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023”

11
1545

ΘΕΜΑ : “Μήνυμα νίκης από το Πυλί για τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023”

Το Πυλί στηρίζει τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

Ο Δήμαρχος Κω βρέθηκε κοντά στους κατοίκους του Αμανιού και έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις.

Οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο της δημοτικής αρχής, κυρίως όμως στηρίζουν την προγραμματική του πρόταση για την Κω του 2023.

Την Κω των μεγάλων έργων και των μεγάλων αλλαγών.

Οι πολίτες στο Πυλί δεν ξεχνούν αυτούς που τους φόρτωσαν το hot spot.

Δεν ξεχνούν αυτούς που έστειλαν τα ΜΑΤ για να τους χτυπήσουν και να επιβάλλουν τη λειτουργία του hot spot.

Δεν ξεχνούν ποιοι ήταν δίπλα τους και ποιοι ήταν απόντες και απέναντι.

Την Κυριακή η Κως θα επιβεβαιώσει την απόφαση της να προχωρήσει μπροστά.

Με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου. Οι αναλύσεις των δεδομένων και η σύγκριση των συνδυασμών με τις προηγούμενες εκλογές αποτυπώνουν ξεκάθαρα τις εκτιμήσεις μας που παρουσιάσαμε πριν από δύο μήνες. Ο κύριος Κυρίτσης δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 32% των εκλογέων. Το ποσοστό αυτό είχε διαμορφωθεί προ πολλού και οφείλεται όπως σας ανέφερα σε μία σειρά πράξεις του κυρίου Κυρίτση από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του μέχρι και την εμφάνιση του κυρίου Νικηταρά. ΥΠΕΡΟΨΙΑ. ΕΙΡΩΝΕΙΑ. ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ. ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΑΚΡΑΤΗ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ. Αυτά που απεχθάνεται η μικρή μας κοινωνία, που σημαδεύουν τους ανθρώπους, που δεν σβήνουν με τίποτε. Κύριε Κυρίτση σας το είπα εγκαίρως. Είσαι χαμένος ότι και αν υποσχεθείς. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΑΞΕΙ.

  2. Βρε πολιτικε αναλυτή της πλάκας παενε πέσε γιατί μόνο στα όνειρα, που λέει κι ο Χατζηγιάννης μπορείς να βλέπεις τον Τεοντοση σου δημαρχο χαχαχαχα!Θέλω να σε δω τι θα λες από Δευτέρα μετά το χαστούκι που θα φάτε!!!Τον ΚΥΡΙΤΣΗ φίλε ο κόσμος τον γουστάρει είτε σ’αρέσει είτε όχι και θα το αποδείξει έμπρακτως την Κυριακή!!!

  3. Ρε με την Αβικω τι έκανες που την ξεπουλήσατε ποιον έβαλες μηχανικό τι έγινε? Πόσα την πουλήσαμε… η θα μας ανεβάσεις και άλλο τα τέλη

  4. Η προεκλογική σας εκστρατεία φέτος κ.ΚΥΡΙΤΣΗ προς τις γειτονιές τις ΚΩ που είναι ; Μ ας απαξιώνετε η δεν έχετε ανάγκη τους ψήφους μας.Προφανώς δεν βγαίνει το πρόγραμμα σας.

  5. Κυρίτσης και πάλι Κυρίτσης , καθαρά πράματα όχι σκοτεινά, με νονούς και πάτρονες, κρυφούς κι ετερόκλητους. Μια τετραετία κρίσιμη , χρειάζεται τη σιγουριά του Κυρίτση και την επόμενη η Ρούφα για συνέχιση της διαύγειας της συνεπειας και της ισονομίας με σεβασμό στο περιβάλλον κι οχι άλλα τριώροφα εκτρώματα, με ιδιοτελείς πολιτικούς.

  6. Βρε να φατε έναν κλότσο πω τους Πυλιώτες να πέσετε με τη λίμνη του Πυλιού να κάμετε παρέα με τα @&@. Βρε ουστ όλοι σας … Εσύ εμπαθείς ο Νικηταράς κοιμάται όρθιος και οι παρατρεχάμενοι εκδικητικοί φίλοι του και η Ρούφα αφού ψήφισέ υπέρ του χοτ σποτ τότε τώρα θέλει να μας σώσει . Μάυρο

  7. Από το Πυλί με αγάπη μια σκατ@$&@ από τη λίμνη μας. 💣💣💣 Και που να δεις γλέντια ! Έρχονται από πάνω κανάλια. Εσείς μην πείτε κάτι για το θέμα. Σιωπή

  8. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΛΙ. ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ