Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023: “Ο κ. Καματερός συνεχίζει να εκτίθεται και να προκαλεί τους πολίτες για να στηρίξει τον υποψήφιο του Σύριζα κ. Νικηταρά”

32
752

Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 : “Ο κ. Καματερός συνεχίζει να εκτίθεται και να προκαλεί τους πολίτες για να στηρίξει τον υποψήφιο του Σύριζα κ. Νικηταρά.”

Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής- ΚΩΣ 2023, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο κ. Καματερός συνεχίζει να εκτίθεται και να προκαλεί τους πολίτες της Κω, στην προσπάθεια του να στηρίξει τον υποψήφιο του Σύριζα κ. Νικηταρά. Από τη στιγμή που συμμετέχει στη συμμαχία του χθες στις δημοτικές εκλογές, να ξέρει ότι θα παίρνει τις απαντήσεις που του αξίζουν.

Αν και την πιο ηχηρή απάντηση θα την δώσουν οι ίδιοι οι πολίτες στον ίδιο και στον κομματικό του υποψήφιο για το Δήμο Κω.

Τα Δωδεκάνησα δεν έχουν βουλευτή μόνο τον κ. Καματερό. Υπάρχουν άλλοι 4 βουλευτές με τους οποίους ο Δήμος έχει πολύ καλή συνεργασία, βουλευτές που έχουν συμβάλλει με τις παρεμβάσεις τους στην ανάδειξη προβλημάτων που μας απασχολούν.

Από εκεί και πέρα ο κ. Καματερός προκαλεί τους πολίτες. Υπεραμύνεται της μεταφοράς παράνομων μεταναστών από άλλες περιοχές της χώρας στην Κω και για να δικαιολογηθεί αναρωτιέται “Που να τους βάλουμε;”

Αυτή είναι η λογική του κ. Καματερού, θέλει την Κω αποθήκη ανθρώπων, ενδεχομένως κάποιους από αυτούς που εγκλωβίζει στο hot spot, το μοναδικό του έργο στη θητεία του, να τους βλέπει και σαν μελλοντικούς ψηφοφόρους.

Προκαλεί συνεχώς, μιλώντας για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, όταν όλοι ξέρουν ότι η διατήρηση τους συνδέθηκε με έναν επαίσχυντο όρο: να φιλοξενούνται υπεράριθμοι παράνομοι μετανάστες στο hot spot στο Πυλί.

Το μόνο που κάνει με συνέπεια ο κ. Καματερός είναι να επιδεικνύει το μένος και την εμπάθεια του για τον Δήμαρχο Κω. Γιατί τον θεωρεί εμπόδιο στη μετατροπή της Κω σε ένα απέραντο hot spot, όπως θέλει ο ίδιος και οι όμοιοι του.

Οι πολίτες όμως είναι αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο Δήμαρχος της Κω και όχι η κομματική οργάνωση του Σύριζα και η συμμαχία του χθες.”

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειμαι νεοδημοκρατης και για πρωτη φορα θα παρω το μερος ενος συριζαιου. Γιατι ο λογος γίνεται για εναν δημαρχο που δυστυχως ηταν για δυο χρησεις και οχι καμιάς. Για εναν δημαρχο του τιποτα.  Ικανος θα ειναι μονο για βασιλεια σε περιοδο χουντας. Ο λαος της κω πρεπει να του γυρισει την πλατη μια και καλη και να μην ξανακοιταξει πισω ποτε.

    • ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

  2. Όπως σας είχα αναφέρει τελικώς μου παραδόθηκε η έκθεση του Οικονομικού γραφείου για τα οικονομικά του Δήμου της Κω. Τα συμπεράσματα είναι συντριπτικά. Ο προϋπολογισμός του Δήμου είναι διάτρητος και πλασματικός. Ο κύριος Αβρίθης είχε απόλυτο δίκαιο. Ο Δήμος της Κω παραπαίει οικονομικά και για να επιβιώσει στηρίζεται κυρίως στις κρατικές επιχορηγήσεις. Για να αντιληφθείτε το γελοίο της υπόθεσης και να κατανοήσετε το μέγεθος των ψεμάτων τους διαβάστε τον προϋπολογισμό που ψήφισε η αντιδήμαρχος κυρία Ευτέρπη Την 1η Ιανουαρίου του 2018 το ταμειακό υπόλοιπο ήταν 11.924.285,18 Στις 31 Οκτωβρίου 2018 ήταν το ίδιο 11.924.285,18 ευρώ και στις 31 Δεκεμβρίου 2018 ήταν πάλι το ίδιο 11.924.285,18 ευρώ. Το ίδιο ταμείο ένα ολόκληρο χρόνο. Όπως είπε ο κύριος Αβρίθης ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΤΣΗ

    • ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

      ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ 70% ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΦΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?

    • ΒΡΕ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟ ΠΟΥ ΤΑΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΘΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ.

  3. Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με ανθρώπους τους οποίους κυνήγησε ο λαός της Κω το 2014. Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με ανθρώπους οι οποίοι αλλα λένε κι αλλα κάνουν. Όλοι θυμόμαστε το «θα παραιτηθώ» και όλοι θυμούνται την κωλοτούμπα η οποία είναι το σπορ του ΣΥΡΙΖΑ. Τα κόμπλεξ εκδηλώνονται με κάθε τρόπο. Εγώ σαν Κωος αισθάνομαι υπερήφανος που σε έχω Δήμαρχο προστάτη του νησιού. Προχωρά και μη φοβάσαι τίποτα.

    • ΤΟ ‘ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ» ΤΟ ΛΕΣ ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ???
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ..ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ!
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΒΛΑΜΕΝΟ ΕΝΩ ΜΕ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!
      Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΗ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑ’ΝΑΙ..ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ!!

  4. Ο κύριος Κυρίτσης πραγματικά έχει κολλήσει. Πέντε χρόνια άκρατη καλοπέραση του έχουν πάρει τα μυαλά. Δεκάδες είναι οι καταγγελίες του τοπικού Βουλευτή. Συσπειρώθηκαν όλοι οι παλιοί βουλευτές πλην του κυρίου Σκανδαλίδη εναντίον του, Ενώθηκαν τα δύο μεγάλα κόμματα εξ αιτίας του. Και αυτός βαρά βιολιά. Το χοτ σποτ πάνω το χοτ σποτ κάτω. Λες και ξεχάσαμε τα χαϊρια του τις δύσκολες ημέρες με τους χιλιάδες πρόσφυγες στις παραλίες, στην καμάρα και στο στάδιο με τις κομμένες βρύσες και τις κλειστές τουαλέτες. Και με έναν άνθρωπο, τον αείμνηστο Διονύση να σώζει την παρτίδα. Ο κύριος Κυρίτσης δεν έχει πάρει χαμπάρι γιατί ζει στην κορμάρα του ότι ολόκληρος λαός μετρά τις ημέρες μία, μία για να φύγει και να μην ξαναγυρίσει.

    • ΠΟΙΟΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ? ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΡΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

      ΕΝΩΘΗΚΑΝ 3 ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, Ο ΣΤΟΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΚΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΨΗΛΟΠΙΘΑΜΟΥ. ΟΥΤΕ 25% ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΠΕΚΡΟΠΑΡΕΑΣ

      • ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕ…ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΜΕΤΟΣ!
        ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ‘ΑΧΟΡΤΑΓΙΑ’ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ!
        ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ,ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ
        ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟΚΑΤΣΑΤΕ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο Δ..ΟΛΟΣ ΤΟΝ Κ@ΛΟ!!
        ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟΚΑΤΣΑΤΕ!!

  5. Στην πολιτική το φαινόμενο του κυρίου Κυρίτση ονομάζεται σύνδρομο υστέρησης χρόνου. Το σύνδρομο αυτό το παθαίνουν αρκετοί πολιτικοί οι οποίοι πιστεύουν πραγματικά ότι ζουν σε παρωχημένη εποχή. Στην εποχή της δόξας τους. Αυτό το σύνδρομο έχει πάθει ο κύριος Κυρίτσης όταν αντιμετωπίζει τον κύριο Καματερό. Πιστεύει ότι κύριος Καματερός ηγείται του 4% του παρελθόντος ΣΥΡΙΖΑ και περιστασιακά βρίσκεται στην Βουλή. Αντίθετα για τον εαυτό του πιστεύει ότι ηγείται του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ του 40% που συνθλίβει τα πάντα στο πέρασμα του. Έλα όμως που η πραγματικότητα είναι άλλη. Το 40% το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Καματερός και το 4% το έχει ο κύριος Κυρίτσης και το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς το σύνδρομο αυτό στους εν ενεργεία πολιτικούς όπως ο κύριος Κυρίτσης τους παραπλανεί και τους συντρίβει.

    • 40% Ο ΣΥΡΙΖΑ; 50% ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΕΣΑΙ!ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΣ;

      ΑΘΛΙΟΣ ΚΟΥΚΟΛΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ. ΒΓΑΛΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΩΡΑ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΤΡΟΛ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

  6. ο γιωργος κυριτσης. γιατι μονο αυτος δεν ειναι πιονι και μαριονετα κανενος.

  7. Πηγα για φαγητο στο Πλατανι και βλεπω στα ταμπλο που εβαλε ο Δημος για την προεκλογικη περιοδο: 1ο ταμπλο ΣΥΡΙΖΑ 2ο ταμπλο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ
    Τυχαιο; δε νομιζω!

  8. ΨΗΛΟ.....ΠΙΘΑΜΟ συμμαέψου ΓΙΑΤΙ την ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ που θα αρχίδεις τα ΠΑΛΑΒΑ

    θα φας ΞΕΡΒΡ@ΚΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΕΡΒΟ…. α, και για πες μας, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΚΡΠΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΥ, εινος γλωσσούλα δεν έχει; ΜΕΤΑ ΤΟ ντιμπέιτ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ τον κριψατε παλι;

  9. Μη χαλιεστε. Ο Δημαρχος παλι ο ιδιος θα ειναι. Δεν ειδατε το δικο σας; Looser πραγματικος! Σε ολα. Και στην ομιλια και στο υφος και στις λεξεις ….. σε ολα. Μα πανω απ’ ολα ΣΥΡΙΖΑιος. Στηριζεται απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

  10. Που ωφεληθηκε τα μεγιστα απο το ΠΑΣΟΚ το πουλησε και πηγε με τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Αυτος ο ανθρωπος θελει να γινει Δημαρχος ενος λαου τον οποιο εφτυσε το2014, τον προδωσε και παταιτηθηκε γιατι ειχε χασει τις εκλογες, αρα οχι καρεκλα οχι μισθος. Και δεν εχει το θαρρος να κατεβει στις εκλογες μονος του αλλα στηριζεται απο τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποιο απαρνιεται μολις τον ανακοινωνει.
    Σε αυτο τον ανθρωπο μπορει καποιος να δειξει εμπιστοσυνη; πιστευει καποιος οτι αυτος ο ανθρωπος μπορει να διοικησει τον Δημο με πυγμη και προοπτικη;

  11. Πως 4 υποψηφιοι του Νικηταρα βρισκονται υπο στενη πσρακολουθηση γιατι θελιυν να παραιτηθουν λογω ΣΥΡΙΖΑ; Οποιαδηποτε διαψευση δεκτη.

  12. Τον έχει πιάσει πανικός και λέει ότι του κατέβει. Την Κυριακή δεν θα φτάσει ούτε το 30%

  13. Κάνεις λάθος κύριε. Δεν υπάρχει τέτοιο σύνδρομο . Αυτό που υπάρχει είναι τα προεόρτια της τρέλλας. Την Κυριακή θα πάει στη Λέρο.

  14. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας της Κω είναι υποψήφιος με τον Νικηταρά. Είναι αλήθεια;;

  15. 2.000 λαός θα παρακολουθήσει αύριο Πέμπτη το τελευταίο πολιτικό αντίο του απερχόμενου και της παράταξης του στην πλατεία Ελευθερίας. Θα γίνει το έλα να δεις

  16. ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ…ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ(sic) ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΝΤΟΥ…Ο ΨΕΥΤΟΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ..ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ…ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΖΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ….ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΦΥΓΕΤΕ…

    • Ακομα αυτη την καραμελα μας σε χαιβανι?» Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΕ ΜΑΚΡΑΝ» και ο νεος Γραμμος ερχεται συντομα συριζοσυμμορητες

  17. Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ ενώθηκαν στην Κω εξ αιτίας του Κυρίτση. Δηλαδή όλος ο λαός.

  18. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ .ΑΝ ΘΥΜΆΣΤΕ ΣΤΟ ΜΠΕΛΑ ΒΙΣΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ .ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ Η ΚΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΏΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

  19. Έλεος βρε παιδιά τι σχόλια είναι αυτά που γράφετε για τον. Νικηταρά,τόσο πολύ τον φοβάστε,😳αυτός δεν έβρισε κανένα στο ντιμπέιτ,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ