ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟΣ : «Λύπη και μόνο λύπη για ανθρώπους που η νιότη τους έδειχνε ότι θα γίνονταν άλλοι»

9
575

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟΣ : «Λύπη και μόνο λύπη για ανθρώπους που η νιότη τους έδειχνε ότι θα γίνονταν άλλοι».

Ο Αντιδήμαρχος, κ. Μιχάλης Χατζηκαλύμνιος, έκανε την ακόλουθη δήλωση απευθυνόμενος στην κα Γεωργία Κασσιώτη :

«Κυρία Κασσιώτη, δεν θα σας ακολουθήσω στον ολισθηρό δρόμο που βαδίζετε μετά τα όσα αναφέρετε σε δήλωσή σας, που δημοσιεύθηκε σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου στα τοπικά ΜΜΕ.

Έναν δρόμο που τον χαρακτηρίζουν οι απαξιωτικές εκφράσεις, η ειρωνεία, τα ψεύδη και η αλαζονεία.

Και το κάνω αυτό σεβόμενος τους γονείς σας και την οικογένεια του συντρόφου σας.

Υ.Γ. Η εξουσία δεν διαρκεί για πάντα και γι’ αυτό αξία στη ζωή έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται στο πέρασμά της και όχι οι πρόσκαιροι δεσμοί που δημιουργούνται κατά τη νομή της εξουσίας, οι οποίες γίνονται φτερό στον άνεμο μετά την απώλειά της».

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΙΧΑΛΗ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ .ΕΓΩ ΌΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΛΑΖΩΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΉΘΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΤΆΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΊΔΙΟΙ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΞΕΙ.ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  2. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΥΛΙΟΥ 9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ . ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΜΟΥ .

  3. Κοίτα ποιος μιλάει και εσύ Μιχαλακη άλλο έδειχνες και τελικά είσαι κάτι πολύ χειρότερο. Μάλλον προσπαθείς να ξεπεράσεις τον αρχηγό σου χάχα Αυτόν όμως όσο και να προσπαθείς δεν τον πιάνεις με τίποτα.

  4. Μιχαλάκι ( γιατί δεν μπορώ να σε πω Μιχάλη ) είσαι θλιβερός. Δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα έφτανες σ αυτό το σημείο. Ντρέπομαι για το σταυρό που σου έβαλα στις προηγούμενες εκλογές.

  5. Ο Κυρίτσης καταρρέει. Αυτό που το έχει μείνει είναι προσωπικές ανήθικες επιθέσεις. Θα μου πείτε υπήρχε ποτέ ήθος; Σ αυτές τις επιθέσεις χρειάζονται και τα κατάλληλα πρόσωπα, οι λεγόμενοι χρήσιμοι ηλίθιοι.

  6. Άθλιο αμοραλιστές! Καμιά δουλειά δεν έχουν τα πρόσωπα που αναφέρεις ότι σέβεσαι, να τα επικαλείσαι σ΄αυτή την αντιπαράθεση! Με πιο δικαίωμα?

  7. Υγειονομικός Αμίαντος. Ω του Ιπποκράτους χώρα τι γαιδαρους βγάζεις τώρα.

    Α βρε Μιχαλάκη θα σε μαλώσω. Δεν ξέρεις που σου πάνε τα τέσσερα, πήγαινε να δεις ένα καθρέπτη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ