“Δύο νέα λεωφορεία ενισχύουν και ανανεώνουν το στόλο των λεωφορείων της δημοτικής συγκοινωνίας”

21
931

ΘΕΜΑ : “Δύο νέα λεωφορεία ενισχύουν και ανανεώνουν το στόλο των λεωφορείων της δημοτικής συγκοινωνίας.”

Αυτή η δημοτική αρχή διεξάγει αδιάβλητους και πεντακάθαρους διαγωνισμούς για την ενίσχυση και ανανέωση του στόλου των λεωφορείων της δημοτικής συγκοινωνίας.

Ύστερα από ένα σχεδόν χρόνο γραφειοκρατικών διαδικασιών, αναδείχθηκε μετά από διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό, ο ανάδοχος που θα προμηθεύσει την ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ με δύο τελευταίας τεχνολογίας αστικά λεωφορεία.

Τα νέα λεωφορεία αναμένεται σε λίγους μήνες να προστεθούν στον στόλο της επιχείρησης και να εξυπηρετούν τους πολίτες και επισκέπτες της Κω.

Η συνολική προμήθεια αναμένεται να αγγίξει τα 400.000 ευρώ σε συνολική δαπάνη, χρήματα που θα διατεθούν από τους ίδιους πόρους της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου.

Τα νέα οχήματα θα είναι τεχνολογίας Euro 6, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας με προδιαγραφές για ΑμεΑ και θα αναβαθμίσουν σημαντικά το έργο της Αστικής Συγκοινωνίας στο νησί μας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΓΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ

    Δελτίο τύπου παράταξης ΟΡΑΜΑ: Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;

    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν απαραίτητη )

    – Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;

    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!

    Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη.

    Η κα Πη τολμά να μιλά για το νόμο της κοινωνικής οικονομίας και να λέει ασύστολα ψέματα για να καλύψει τις πομπές της.

    • H προηγούμενη Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν και Αντιδήμαρχος. Είχε επιλέξει να παίρνει τον πολύ ικανοποιητικό μισθό της Αντιδημαρχίας και όχι τον κατά πολύ λιγότερο μισθό της Προέδρου. Τα μέλη του Δ.Σ. αμείβονται ανά συνεδρίαση με το φοβερό ποσό των 7€ ακαθάριστα χρήματα ανά συνεδρίαση. Να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή και να μην πετάμε μπαρούφες στον αέρα για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Όσο για την Πρόνοια ας πάει ο καθένας να δει πόσα προγράμματα έχουν παρθεί με τη μεσολάβηση της κ. Πη και πόσο οργανωμένη είναι πια η Πρόνοια του Δήμου.

    • Ποσό νομίζεις ότι κάνουν τα καινούργια αστικά λεωφορεία; Αν πας και σε τίποτα Volvo τότε πας για 550.000

  2. Τώρα κυρία μου και κύριοι να τα φάτε τα λεωφορεία τόσα χρόνια που ήσασταν; Τώρα θα βάλει αστική ο Νικηταράς και στα χωριά να τρίβεις τα μάτια σου που κρατούσες τα προσχήματα μην έχει να κάνει αυτός που τα βρήκατε στην ουσία !!!! Τώρα βλέπε από το σπιτι πως θα τα κάνουν !!!!

  3. Αμα θέλετε να φτιάξει το νησί
    κάμετε τις εκλογές την άλλη βδομάδα…
    Τελεφερίκ θα βάλει ο απερχόμενος μέχρι την Καρδάμαινα, μέσω Ζιάς…
    Για το καλό τού νησιού, πάντα…

  4. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    Δελτίο τύπου παράταξης ΟΡΑΜΑ: Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;
    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν . )
    Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;
    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη. Οι Κώοι πολίτες άραγε μπορούν να είναι υπερήφανοι και να δικαιολογήσουν τα 42.000 ευρώ μισθούς της θητείας σας ,τις ωριαίες αποζημιώσεις σας, και προπάντων τα ήθη που εισάγατε στην πολιτική ζωή του τόπου;https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/193576/orama-echei-taftistei-psema-giati-den-irthe-sto-rantevou-pou-tin-kalesame-savvato/

  5. χαχαχα οι δημοι παιρνουν δωρεαν λεωφορεια μεσω εσπα!!! και ο δημος κω αγοραζει!!!ΕΧΕΙ ΜΕΛΙ !!!!!!ΧΑΧΑΧΑ

    2015.Έφτασαν δύο υπερσύγχρονα Mini bus στην Σύρο.
    Στην ανανέωση του στόλου των οχημάτων της ,προχώρησε σήμερα το πρωί ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης. Δύο νέα mini bus ,προστέθηκε στο υπάρχον στόλο της αστικής συγκοινωνίας προσδοκώντας την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού που χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του.
    Λίγο πιο μικρά και ευέλικτα λεωφορεία σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα ,χωρητικότητας 50 ατόμων (23 καθημενους και 27 όρθιους) με μήκος 8 μέτρα. Τα δύο mini bus αφίχθησαν σήμερα το πρωί με το πλοίο Blue Star Paros, και παραλήφθηκαν από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.Τα δύο υπερσύγχρονα λεωφορεία, μάρκας Karsan αγοράστηκαν με πόρους του ΕΣΠΑ (280.000 euro).https://cyclades24.gr/2015/12/mini-bus-syros-neo/

  6. Που είναι η ryanair κύριε Κυρίτση και λοιποί;

    Πού είναι τα κρουαζιερόπλοια;

    Που είναι η τουριστική προβολή του νησιού στο εξωτερικό;

    Που είναι ο νέος φορέας τουρισμού;

    Που είναι η μελέτη των 25.000 Ευρώ που πλήρωσε ο Κωακός λαός στην Bakers του κου Βαρβιτσιώτη;

    Που είναι το έντυπο της Καθημερινής που θα προέβαλε την Κω έναντι 10.000 ευρώ;

    Που είναι η 24ωρη λειτουργία των λεωφορείων της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ που τώρα σταματάνε από τις 22:30;

    Τι θα γίνει με το κυκλοφοριακό χάος και τα ανεξέλεγκτα τρενάκια;

    Γιατί σε μία νύχτα επέτρεψες τη λειτουργία των ΚΑΕ;

    Γιατί νομιμοποίησες την παράνομη λειτουργία του LIDL;

    Πότε θα κλείσετε τις λακκούβες; Πότε θα καθαρίσετε την πόλη και τις τουριστικές περιοχές;

    Γιατί προσλαμβάνετε με παράνομες και παράτυπες διαδικασίες τα δικά σας παιδιά;

    Γιατί διασπαθίζετε τα χρήματα του Κωακού λαού;

  7. Τέσσερα έργα, με χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

    και πρόκειται να υλοποιήσει ο δήμος Γλυφάδας. Τα έργα εντάσσονται σε ένα συνολικό έργο αναβάθμισης της πόλης, που περιλαμβάνει ανάπλαση του εμπορικού κέντρου της Γλυφάδας, προμήθεια και λειτουργία τεσσάρων ηλεκτρικών λεωφορείων, συλλογή και διαχείριση βιοαποβλήτων και λειτουργία σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/tessera-erga-tou-dimou-glifadas-entassontai-sto-neo-espa/

  8. Στην ανανέωση του στόλου των οχημάτων της ,προχώρησε σήμερα το πρωί ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης. Δύο νέα mini bus ,προστέθηκε στο υπάρχον στόλο της αστικής συγκοινωνίας προσδοκώντας την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού που χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του.
    Λίγο πιο μικρά και ευέλικτα λεωφορεία σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα ,χωρητικότητας 50 ατόμων (23 καθημενους και 27 όρθιους) με μήκος 8 μέτρα. Τα δύο mini bus αφίχθησαν σήμερα το πρωί με το πλοίο Blue Star Paros, και παραλήφθηκαν από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.Τα δύο υπερσύγχρονα λεωφορεία, μάρκας Karsan αγοράστηκαν με πόρους του ΕΣΠΑ (280.000 euro).https://cyclades24.gr/2015/12/mini-bus-syros-neo/

    • αυτά είναι καλύτερα (κι ας είναι τούρκικης σχεδίασης με 55.000 ευρώ)

  9. Είναι γνωστόν ότι δεν έχει τις γραμματικές γνώσεις να διαχειριστεί Προγράμματα ΕΣΠΑ . Και το κυριότερο είναι ότι λόγω της αλαζονείας που την διακατέχει, δεν καταδέχτηκε να θέση πρόταση να προσλάβουν ανθρώπους που ξέρουν να χειρίζονται τέτοιου είδους προγράμματα ! Γι αυτό και μείναμε πίσω . Ας μην ξεχνάμε ότι τα προγράμματα ΕΣΠΑ δεν δίνουν την δυνατότητα προμήθειας στους προμηθευτές-Δημοτικούς Συμβούλους και Δημάρχους.Πλήρωνε λαέ της Κω ! Σηκώνει η καμπούρα σου ! Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Σύρου, της Γλυφάδας έχουν μυαλό . Οι σύμβουλοι του Κυρίτση όχι !

    • Είστε τόσο ανίδεοι για το πως δουλεύει πια το δημόσιο που θα έχει πολύ πλάκα να σας δούμε στη νέα δημοτική περίοδο τι θα κάνετε. Περιμένουμε ΜΗΔΕΝ, ξαναλέω ΜΗΔΕΝ, απευθείας αναθέσεις και περιμένουμε αμέσως όλες τις προμήθειες που θα κάνετε να είναι χρηματοδοτούμενες από το ΕΣΠΑ. Δεν έχει σημασία αν το ΕΣΠΑ έχει τέτοια προγράμματα ανοιχτά, εσείς θα πρέπει να βρίσκεται τρόπο να παίρνεται ότι χρειάζεται ΤΩΡΑ και ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ.

    • ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ….
      IQ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ!
      …… ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ ΝΕΤΡΟΝΙΟΥ,ΦΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΑΖΙ.
      ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ..
      ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!! ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΤΑΝ Η ‘ΟΥΣΙΑ’ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ,ΖΕΣΤΗ-ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΗ!!
      ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΥΦΟΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΦΩΝΗ, ΕΙΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ …
      ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΙΟΙ?? ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΥΡΙ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΜΑΝΤΡΙ.
      ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

  10. Τι μάρκα είναι? Εγώ τα κοβο για τουρκικά η αλλιώς για iveco ατε θα τα οικονομισουν τα συνέργεια πάλι όπως τα mini bus που καθεμερα είναι συνεργεία και χτυπάνε κάρτα αυτά τα συγκεκριμένα mini bus έχουν φάει χιλιάδες ευρώ με αυτά τα λεφτά θα περνάτε δύο αξιόλογα mini bus όπως στην Ερμούπολη Σύρου.

  11. τελευτεα αρπαχτη της δυναμης λεηλασιας.ο νικηταρας να ζητησει απο την περιφερεια την ακυρωση του διαγωνισμου.

    ντροπη σε ολους που λεηλατουν τον δημο.

    • Διεθνής διαγωνισμός και αρπαχτή δεν γίνεται. Επίσης που κολλάει η περιφέρεια; Σιγά μην το πει και στον ΟΗΕ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ