ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ: Η Κως από την Κυριακή πορεύεται με εξωστρέφεια, ενότητα και ελπίδα

11
1319

Κως, 31 Μαϊου 2019

 

Η Κως από την Κυριακή πορεύεται με εξωστρέφεια, ενότητα και ελπίδα

Η απερχόμενη δημοτική αρχή επί πέντε ολόκληρα χρόνια αναμετράται μόνο με το παρελθόν, για αυτό υπονόμευσε το μέλλον του νησιού μας, μέχρι να γίνει και η ίδια παρελθόν.

Οι συνδημότες μας από την πρώτη Κυριακή έδωσαν την μεγάλη νίκη στην «Ισχυρή Κως» με 7,5 μονάδες διαφορά.

Έστειλαν μήνυμα δύναμης και ενότητας σε όλες τις κατευθύνσεις, για να βαδίσει η κοινωνία μας συντεταγμένα στο μέλλον, δίχως ύβρεις, απαξίωση και διχασμούς.

Στις εκλογές της Κυριακής ψηφίζουν νέοι και νέες συμπολίτες μας που γεννήθηκαν το 2002. Την χρονιά που ο απερχόμενος κ. Κυρίτσης δημιούργησε τη δημοτική παράταξή του.

Αυτούς τους νέους, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της Κω, προσπαθεί ο ίδιος να πείσει ότι είναι ο εκφραστής του καινούριου.

Μάταια! Κούρασε και κουράστηκε!

Οι συμπολίτες μας αποφάσισαν ότι αυτός ο κύκλος έκλεισε οριστικά.

Την Κυριακή οι νέοι και οι νέες της Κω, μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία όλων των Κώων, δίνουν οριστική και αποστομωτική απάντηση στα μηνύματα διχασμού της κοινωνίας μας.

Η Κως από την Κυριακή πορεύεται με εξωστρέφεια, ενότητα και ελπίδα.

Με τον Θεοδόση Νικηταρά εγγυητή αυτής της πορείας, ως Δήμαρχο όλων των Κώων, προχωρά μπροστά.

Αφήνει πίσω το παρελθόν και τους εκφραστές του.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς κάλεσε όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στην μεγάλη νίκη της ερχόμενης Κυριακής.

Να μην πάει ούτε μία ψήφος χαμένη.

Για να γίνει πράξη η ενότητα που δίνει ελπίδα στην κοινωνία μας και προοπτική στο νησί μας.

Με ισχυρή εντολή για να αλλάξουν τα πράγματα. Για να γίνει η Κως ισχυρή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΗΘΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ΚΥΡΟΣ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΑΓΆΠΗ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΈΝΟΥΝ 12 ΜΗΝΕΣ ,ΚΑΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΈΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΣΥΝΤΡΙΒΆΝΙΑ,.. Κ. Α…. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΝΕΝΑ 4 Η 8 ΧΡΌΝΙΑ… Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΩ, ΚΑΙ ΌΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΤΟ 2002,.. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΈΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΡΉΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΨΥΧΊΑ ΠΟΥ ΤΌΣΟ ΜΑΣ ΈΛΕΙΨΕ.. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΧΡΌΝΙΑ

  2. Ξεκινήστε πάλι να μοιράζεται σε ψηφοφόρους σας τα μαγαζιά του Δήμου της παραλίες χωρίς διαγωνισμού ξέρετε εσείς καλά χωρίς κανέναν έλεγχο στα μαγαζιά όσα τραπεζάκια θέλει να βάλει καθένας να μην γίνεται έλεγχος στο ωραίο στους εργαζόμενους άντε μπράβο κερδίσατε
    Μην ξεχάσετε να δώσετε τής θέσεις εργασίας που υποσχεθηκατε

    • Γιαράβλαχε τις παραλίες τις μοιράζει η Κτηματική,δηλαδή η ΑΑΔΕ,δηλαδή οι Ξένοι..

      Σε λίγο θα περάσεις από ελεκτικό συμβούλιο και συ και οι αργόσχολοι βολεμένοι..να δούμε πως μπήκες εκεί που είσαι,με τι προσόντα,γιατί σε διαχωρίζει μισθολογικά και εργατικά απ τον ιδιωτικό υπάλληλο των 500 το Δημόσιο ,γιατί έχεις τσάμπα εισιτήρια και εξετάσεις και προνόμια, (αν είσαι ότι δηλώνεις) και μετά κάτσε να σχολιάσεις…επειδή υπάρχουν άνθρωποι που σκάβουν και ξενυχτούν για ψίχουλα…και τους σπιλώνεις αδιαφορώντας για τις Πολυεθνικές …σε λίγο θα θες διαβατήριο για μπάνιο καράβλαχε…σε πολλά σημεία.

  3. Να πείτε λοιπόν σε αυτά τα παιδιά γιατί εξαφανιστήκατε μόλις χάσατε τις εκλογές το 2014.
    Να τους πείτε για πιο λόγο εξαφανιστήκατε την περίοδο του σεισμού.
    Να τους πείτε γιατί εξαφανιστήκατε την περίοδο του μεταναστευτικού.
    Να τους πείτε για τις υπογραφές που βάλατε το διάστημα που διατελέσατε ¨δήμαρχος»
    Να τους πείτε για το τριώροφο στο Ασφενδιού
    Να τους πείτε …..πείτε….πείτε….πείτε …και για τους φίλους σας…Κ Κ…..Α.Π….Η Κ.
    Και τους νεόκοπους βέβαια Π Α ..Κ Α…Μ Χ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ.
    Άντε γεια……

  4. Θέσπισης Νικηταράς. Σημαίνει.. Ήθος.. Αξιοπρέπεια…. Σεβασμος….αγάπη προς όλο τον κόσμο. Είμαι από πυλι και αυτή την Κυριακή εγώ και πολλοί άλλοι είμαστε μαζι σου.

  5. Η Κως πορευεται με την TUI πια .Ένα μονοπωλειο που θα το βρουμε μπροστα μας χωρις να παρουμε χαμπαρι.Δεν χρειαζοντε καλα παιδια στο δημο.Ανθρωποι με γνωσεις που μπορουν και γινοντε κακοι όταν προκειτε να υπερασπιστουν τα συμφεροντα του τοπου τους.

  6. Η κως από την Κυριακή αφήνει από πίσω το παρελθόν και τους εκφραστές του. Από πισω για να κινούν τα σχοινιά της μαριονέτας που λέγεται Νικηταράς. Λυπάμαι γιαυτο το νησί και τις επιλογές του.

  7. Στις 2 Ιουνίου ο είρωνας, ο αυθάδης και ο εκδικητικός κατακρημνίζεται από το θρόνο του.Μια όμορφη και ελπιδοφόρα μέρα θα ξημερώσει για το νησί μας.

  8. ναι καλα με εξωστρεφια ενοτητα και ελπιδα χωρις ανθρώπους δεν πας πουθενα.Στις ηγεσιες θελει και γνωσεις και καποια κακα παιδια.Αλλιως δεν εχεις μελλον να κανεις εργο.Το νησι θελει εργα και τσαμπουκα να παει μπροστα.Δουλους και γελακια από ασχετους δεν βοηθάνε.Καθομαι και βλεπω ποιους συμβουλους βγαζουν οι αλλοι και ποιους εσυ…απελπισια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ