ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΗΣ: Παραμένω «πιστός στρατιώτης» της Παράταξης «Όραμα & Δράση» | Δεσμεύομαι να ακολουθήσω την όποια απόφαση λάβουμε όλοι μαζί

87
1962

Τις τελευταίες ημέρες μετά τις εκλογές, ακούστηκαν πολλά, για το όνομά μου, τις «προθέσεις» μου, αλλά και την υποτιθέμενη απόφασή μου, να συνεργαστώ με άλλη Παράταξη, ανεξαρτήτως ποια θα είναι η απόφαση της Παράταξης στην οποία ανήκω.

Δηλώνω απερίφραστα και δημόσια, ότι παραμένω «πιστός στρατιώτης» της Παράταξης «Όραμα & Δράση», δεσμευόμενος να ακολουθήσω, χωρίς καμία απολύτως παρέκκλιση, την όποια απόφαση λάβουμε όλοι μαζί για την επόμενη μέρα, εντός των πλαισίων που έχουμε συμφωνήσει.

Δηλώνω επίσης, την αμέριστη πίστη μου, τόσο στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουμε, όσο και στην επικεφαλής μας Ιωάννα Ρούφα, την οποία στηρίζω, όπως άλλωστε και όλα τα υπόλοιπα, εκλεγμένα και μη, μέλη της Παράταξης.

Μετά από μια διαδρομή σαν τη δική μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οποιαδήποτε άλλη στάση, συμπεριφορά ή πρακτική, θα ήταν αντίθετη με όσα πρεσβεύω και έχω αποδείξει ότι υπερασπίζομαι, όλα αυτά τα χρόνια.

Με εκτίμηση

Σταμάτης Πης

Δημοτικός Σύμβουλος

με την Παράταξη «Όραμα & Δράση»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

87 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που διακινεί αριστερα και δεξια οτι σε αγορασαν για μια καρεκλα… σπιλωνουν το ονομα σου και εσυ ακομα καθεσαι και τους μιλας;….

    • Σιγά που δεν θα βρουν τρεις ο Τριώφλορος ΘΕΟΔΌΣΗΣ και οι Μουμιοποιημένοι Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ-ΠΑΥΛΙΔΗΣ που ψοφάνε για ΚΑΡΈΚΛΑ ΜΕ ΦΡΆΓΚΑ για να έχουν τον έλεγχο του δημοτικού συμβουλίου… ΘΑ κάνουν ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ όλο το σΟύΡΑΜΑ και την ΡΟΥΦΑ… Πρώτη και καλύτερη η ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ που αφού η καρέκλα του Δημάρχου θα μείνει στα ΟΡΑΜΑΤΑ της θα αρκεστεί σε αυτήν της Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου που και φράγκα έχει και ψηλή ΚΑΡΈΚΛΑ… Όσο για τον Φραγκούλη… Θα αγκαλιάσει ξανά τον σε ευθυμία Κωστούκο στο διευρυμένο σΟυΡΑΜΑ… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

    • Αλήμενε λιγουλάκι και θα δεις τον ΒΟΥΚΕΦΆΛΑ να ΤΡΈΧΕΙ ΑΝΆΠΟΔΑ σαν μουλάρι που το φόρτωσαν με άχυρα...

      Μην μου πείτε ΟΜΩΣ, τελειόφοιτος δημοτικού και υπογράφει Φρ@γκ@ύλιες ανακοινώσεις σαν αναπληρωτής καθηγητής πανεπιστημίου… ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΡΙΏΡΟΦΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΎ 3FLOR ΤΕΟΝΤΟΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜιζεροΓΚΑΓΚΑ του σΟυΡΑΜΑτος – Καταγγελίες – ΡΟΥΦιΑνιές… ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΛΙΆ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΖΆΡΙΑ ΑΚΟΜΑ… ΠΡΟΈΔΡΟΣ του ΔΣ η Τζιοβάνα, ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ σκουπιδιών ο Μεγαλέξανδρος, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΌΣ ο Φραγκούλης…. – Αλεξίκακος –

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΤΥΣΕ ΤΟΥΣ

    • ΜΗΝ ΒΙΆΖΕΣΤΕ, σε λίγο ΘΑ ΣΤΉΣΕΙ μια ΜΑΪΜΟΎ ΔΙΑΦΩΝΊΑ με την ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ και ΘΑ ΚΌΨΕΙ

      ….για τα λιλιά της εξουσίας και θα αναλάβει το αγαπημένο του αντικείμενο…. με κάδους και ξύλα για τους ψηφοφόρους του σε σπίτια έχει υποχρέωση ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕ ΕΥΘΥΜΊΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΊΧΤΗ που ΣΤΉΡΙΖΕ τον κολλητό του ΔΕΞΙΟ Περιφερειάρχη ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ και την γυναίκα αλεξίπτωτο που την έκαψε η μπεκροπαρέα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ…. ®Νυχτοκαβαλάρης©

  3. ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΣΑ ΛΕΣ….
    ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ,

  4. ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ. Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ..
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ…..

  5. Συγχαρητήρια Κύριε Πη! Χαίρομαι που δεν επιβεβαιώθηκαν τα κουτσομπολιά, χαίρομαι που δεν είναι όλοι πουλημένοι! Χαίρομαι που υπάρχουν ηθικοί ακόμη σε αυτό το σινάφι!!!!!!!!!!

  6. Ακούγοντας κανεις τα λεγόμενα σας τέσσερα χρόνια τώρα, άκουγε για παντελόνια και ανδρισμό. Μας κάνατε να σας συμπαθήσουμε χωρίς να σας ξέρουμε. Όσοι στηρίξαμε την Ιωάννα το κάναμε γιατί ήταν καλή στην αντιπολίτευση παρόλο που κάποιοι την πούλησαν. Το κράξιμο της Ιωάννας προς την ισχυρή κω ήταν τεράστιο. Εάν έστω και ένας πάει προς την παράταξη του κυρίου νικηταρα τότε θα μιλάμε για φούστες και όχι παντελόνια. Η Ιωάννα δούλεψε αντρικια τόσα χρόνια γιαυτο και την στηρίξαμε. Αν ασκούσε σκληρή αντιπολίτευση στην δύναμη αλλαγής τώρα εάν και εφόσον βγει δήμαρχος ο θεοδοσης θα πρέπει να αύξηση την πίεση. Προ πάντων γιατί αυτοί της «πλειοψηφιας» την πούλησαν για μια καρέκλα.

    • Πω πω γλύψιμο τα κυριτσακια. Μουρλογκαγκα την ανέβαζαν και την κατεβαζαν και τόσα άλλα εξευτελιστικα. Τώρα την γλειφουν . Τώρα ήρθε η ώρα να πληρωσουν.

    • Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, λέει πολύ σοφά ο λαός μας…. Εσείς που «τα βρήκατε» με τον κ. Γ. Ζερβό, τι είσαστε; Ξεχνάτε τι σας έσουρε και τι κόντρες είχατε; άσε που έχεις τόση ταραχή που του άλλαξες και το φύλο…. Κ. Πης η κ. Πη είναι δική σας… ε, ρε γελιαααα

  7. Σε αυτή την κοινωνία κάτι δεν πάει καλά. Αγαπητέ κύριε Πη ποιός σου είπε ότι πρέπει να προδώσεις την παράταξη σου; Κανένας. Αυτό που σου λένε οι προσεχείς εκλογές είναι να επιλέξεις ποιόν θα ψηφίσεις μεταξύ των κυρίων Νικηταρά και Κυρίτση. Και οφείλεις να το πεις ευθαρσώς γιατί διαφορετικά μπαίνεις στο παιχνίδι της διαπραγμάτευσης θέσεων και χρημάτων. Σίγουρα δεν ζητάς αντάλλαγμα γιατί όπως λες είσαι πολιτικά τίμιος. Και φυσικά δεν πρέπει να ζητήσεις αντάλλαγμα. Όμως έχεις υποχρέωση δημόσια να πεις ποιόν επιλέγεις μεταξύ των δύο. Χάσατε και οφείλεται μεταξύ των δύο να επιλέξετε. Εκτός και αν και οι δύο είναι το ίδιο όπως λέει ο αρχηγός και ο υπαρχηγός σου. Ή το χειρότερο πίσω από τον έναν κρύβονται τα συμφέροντα όπως λέει ο κύριος Κυρίτσης.

    • ακουε ΑΓΙΕ ολη η Κως εμαθε οτι πηγαν τα κοψιμακια και του εταξαν θεση

      και ασκησαν πιεσεις μαζι με τον εν ευθυμία και το ψηλοπιθαμο φιδι του σφυριζα, γιαυτο χαλαρωσε. για να βγαζει ανακοινωση κατι σημαινει, το καταλαβες ή να στο ζωγραφισω;

  8. Για να τελειώνουμε. Κύριε Σταμάτη την Κυριακή τι θα ψηφίσεις;; Όλα τα άλλα που γράφεις είναι λόγια του αέρα ή μάλλον γραπτά της κυρίας Ρούφα.

    • Σεβόμαστε ΟΛΕΣ τις αρχές τής Δημοκρατίας,
      εκτός αν ΔΕΝ μάς βολεύουν…
      Πιστεύουμε στο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ανεπηρέαστης ψήφου ΟΛΩΝ των πολιτών,
      εκτός και αν έχουν ρεύμα (που μπορεί να μάς πουντιάσει…).
      Ελευθερία γνώμης σε όλους τους πολίτες, ώστε το φακέλλωμα να έχει νόημα και βάση…
      Στο φινάλε, τί θα πεί ΑΝΗΚΩ κάπου, ΠΙΣΤΕΥΩ σε κάτι; Λέγε, how much?
      Παίδες, εδώ ήρθαμε, αντε να παένουμε σιγα-σιγά…Και η μάσα έχει τα όριά της.
      Μην ακούς κανένα Σταμάτη. Σειρήηηηνες, έ σειρήνες.

  9. τι θα ψηφισεις σταματη; κυριτση σιγουρα οχι. ε τοτε τι τερτιπια ειναι αυτα. απο τη μια δηλωνεις υπερ νικηταρα και την αλλη λες παραμενω πιστος στην παραταξη; πολλα κυκλοφορουν. δεν θελω να τα πιστεψω. σε εχω για εντιμο ανθρωπο. οτι και να γινει ο νικηταρας ειναι δημαρχος. μην το ξεχνατε.

    • Ο ΚΟΣ ΠΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ? ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ. ΠΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?
      ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!
      ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ Ή ΝΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ??

  10. Δυστυχώς ο Σταμάτης θέλει να τα κάνει τρία. Πιστός λέει στρατιώτης της Ρούφας. Και για την ταμπακιέρα τίποτα. Άνθρωπε μου το ερώτημα είναι ποιον θέλεις μεταξύ των δύο. Ποιός σου είπε για ανταλλάγματα.

  11. Δεσμεύομαι μας λέει ο κύριος Πης για την όποια απόφαση πάρει η παράταξη. Φιλάρα πές μας τι θα ψηφίσεις και άσε τα πολλά λόγια. Πές μας ποιον από τους δύο διαλέγεις. Πές μας αν θα πας με τον Κυρίτση αν η Ρούφα αποφασίσει να τον στηρίξει.

  12. Ρε σταμάτη κόψε λιγάκι. Λες και δεν ξέρουμε ποιός είναι ποιός και τις αρχές που έχει. Φτάνει πιά.

  13. Το κείμενο το έγραψαν άλλοι, αφού ο Σταμάτης στα καφενεία έλεγε ότι στηρίζει τον Νικηταρά. Λίγοι από την παράταξη του πάνε για διαποραγμάτευση ζητόντας ανταλλάγματα θέσεων και χρημάτων. Ελπίζω και εύχομαι να αρνηθεί ο Νικηταράς και η παράταξη του. Διαφορετικά ο λαός θα τους τιμωρήσει.

  14. Τρείς ημέρες ο Πης γυρίζει τα καφενεία και λέει ότι ψηφίζει Νικηταρά και σήμερα βγαίνει και μας λέει άλλα για να αγαπιώμαστε με την Ρούφα.

    • Άλλο τι θα ψηφίσει την Κυριακή και άλλο τι θα κάνει από Δευτέρα. Στην επιστολή λέει τι θα κάνει από Δευτέρα.

  15. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΕΓΩΙΣΤΗ ΕΜΠΑΘΗ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΔΙΚΟΜΑΝΗ ΝΤΟΥΤΣΕ

    ολοι ψηφιζουμε ΝΙΚΗΤΑΡΑ

  16. 3 ημέρες γυρίζει στα καφενεία, γιατί τον προσέγγισε ο κοψιμιός μέσω του εν ευθυμία, και του έταξαν μισθό, αντιδημαρχια κτλ…
    Προφανώς έστω και την ύστατη στιγμή κατάλαβε τι ξεφτίλα….
    Προσοχή κύριοι του Νικηταρά. Ότι και να γίνει πλέον θα γλείφετε την Ρουφα, διότι δεν έχετε πλειοψηφία ακόμα και αν κερδίσετε….
    Να το θυμάστε αυτο

  17. Να καταλάβετε πως ο Νικηταράς σας χωρίς την Ρουφα, ούτε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου δεν μπορεί να κάνει. Άσχετοι, κομπλεξικοί οπαδοί του μεγιστάνα και του τριόφλωρο!!!
    Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, τριόφλωροι!!!!!!!!

  18. Οι πιο πολλοί ούτε που καταλάβατε τι έγραψε ούτε τι θέλει να πει!!Άσχετα με το τι υποστηρίζει και το τι θα ψηφίσει ο ίδιος είναι μέλος μιας παράταξης!!Από σεβασμό και μόνο στους υπόλοιπους έκανε σωστά που έβγαλε τέτοια ανακοίνωση!!Και στην τελική τι είπε??Θα πράξει σύμφωνα με αυτά που θα αποφασίσει η παράταξη μέσα στους όρους που έχουν συμφωνήσει όμως!!Όλοι ξέρουν τι θα ψηφίσει ο Πης αλλά αυτό δεν έχει σημασία!!Αν η απόφαση της παράταξης δεν ταιριάζει στους ορους που έχουν συμφωνήσει τότε θα φύγει!!

  19. Σταμάτη
    όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!!!
    Εσύ δεν τους έλεγες πουλημένους και ότι δεν φοράνε παντελόνια ????
    Τώρα γιατί κάνεις αγώνα για αυτούς????
    Πρόσεχε γιατί ο κόσμος τιμωρεί τους κωλοτουμπες και τα 4 χρονια περνανε πολυ γρήγορα!

  20. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΗΣ…ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Η Κ.ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ…Ο Κ.ΠΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΥΡΙΤΣΗ…ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ…

  21. Λογικό να ψηφισουν κυριτση ολοι της ρουφα !!! και ο λογος ενας κ μοναδικος !! αποστατης δημαρχος ποτεε

    • ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ!
      ΡΟΥΦΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΠΑΝΤΑ! ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΦΑΝΗΚΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ! ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΜΕ ΜΑΓΙΚΑ? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΛΑΖΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ, ΑΦΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΩ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ‘ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ’, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΕΣ.

        • ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΩ,ΨΗΦΙΖΩ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΛΙ ΡΟΥΦΑ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ.ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ΄ΣΑΙ, ΕΝΤΙΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΡΑΦΩ, ΟΠΩΣ ΕΝΤΙΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΩΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙ’ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ‘ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ’ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ. ΟΠΟΤΕ, ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ!
          ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!

  22. Μια φορά και ένα καιρό………..
    .στηΚΩ δόθηκε η ευκαιρία να έχει για πρώτη φορά Δήμαρχο γυναίκα ΑΝΘΡΩΠΟ,τίμια,εργατική,δυναμι-κή με άξιους και ΚΑΘΑΡΟΥΣ συνεργάτες…….Την απώλεσε
    Εκ των υστέρων μετάνοια ή «καλύτερα δεν έκοβα το χέρι μου» δεν θα ωφελήσει.Ο θεός ας βοηθήσει το νησί μας έρχονται πολύ δύσκολοι καιροί.

  23. ρε παιδια τι γινετε εδω τοσο πολυ ντορο για μια θεση στην καρεκλα? η μια αλαζονα ολο λογια, και ο κυριος πης την μια μερα λεει αλλα και την αλλη αλλα. τα πραγματα ειναι απλα ειναι 2 για τον δημο κω ας βγη αυτος που θα κανει καλυτερο το νησι. μην κοιτατε κοματα και ρουσφετια γιατι το λαθος ειναι για 4 χρονια και μετα θα κανετε παραπονα

  24. Μια φορά και ένα καιρό………..
    .στηΚΩ δόθηκε η ευκαιρία να έχει για πρώτη φορά Δήμαρχο γυναίκα ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ τίμια,εργατική,δυναμική με άξιους και ΚΑΘΑΡΟΥΣ συνεργάτες…….Την απώλεσε
    Εκ των υστέρων μετάνοια ή «καλύτερα δεν έκοβα το χέρι μου» δεν θα ωφελήσει.Ο θεός ας βοηθήσει το νησί μας έρχονται πολύ δύσκολοι καιροί.

  25. ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΛΟΙΠΙΣΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ . ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΕΤΙΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΗ ΕΔΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

    • Χαχαχαχα εσύ κοιμάσαι όρθιος ή όρθια!!Ποιος τον βοήθησε???Αν ήταν με τον Θεοδόση θα ήταν πρώτος με διάφορα άλλα προτίμησε να τιμήσει την Ρουφα όπως της είχε υποσχεθεί και να χαντακοθει ο ίδιος

      • ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΛΙΓΗ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΗΜΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΑ ΚΑΛΑ,ΑΓΝΑ, ΠΑΙΔΙΑ ,Ο ΙΔΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΩΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, Η ΜΑΛΛΟΝ ‘ΒΛΕΠΩ’ ΤΗΝ ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ!!
        ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕ 2000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ 500-600! ΣΚΥΨΤΕ ΛΙΓΟ, ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ Π[ΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ!

        • Παιδι του μπαμπά μου είμαι εγώ που γράφω επώνυμα…Τώρα Ε αν με ξέρεις εμένα γιατί προφανώς το σχόλιο σου ήταν για εμενα θα ξέρεις ότι η μύτη μου και το μυαλό μου ούτε στα σύννεφα ειναι ούτε αλλού!!Απλά δεν έχω λογο να μην κοιτάζω τον άλλο στα μάτια!!Αν κατάλαβες τι εννοω…Και επειδή Δεν μου αρέσει να λέω για εμενα και το τι ειμαι που είναι και το πιο σωστό βγες έξω και ρωτα Να σου πουν!!Ίσως η ελαφρότητα της σκέψης μας έχει να κάνει με το ότι δεν είμαστε λαμόγια και δεν σκεφτόμαστε πονηρά!!Πες μας όμως και εσύ ποιος είσαι και άσε τον κόσμο να κρίνει τι ειμαι εγώ και τι είσαι εσύ!!Φιλικά πάντα!!Μάθε μας πρώτα και μετά κρίνε…

  26. Μια φορά και ένα καιρό………..
    .στηΚΩ δόθηκε η ευκαιρία να έχει για πρώτη φορά Δήμαρχο γυναίκα,ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ τίμια,εργατική,δυναμική με άξιους και ΚΑΘΑΡΟΥΣ συνεργάτες…….Την απώλεσε
    Εκ των υστέρων μετάνοια ή «καλύτερα δεν έκοβα το χέρι μου» δεν θα ωφελήσει.Ο θεός ας βοηθήσει το νησί μας έρχονται πολύ δύσκολοι καιροί.Θα επικρατήσει ό,τι χειρότερο διχόνοια θα χαθούν συγγένειες ΦΙΛΙΕΣ.Το αυτός είναι ή δεν είναι δικός μας.Μας αξίζει;;;;;

  27. Δεν μπορεί να μας κοροϊδέψεις Σταμάτη δυστυχώς για σενα θα πας στην έμμισθη καρέκλα που σου εταξαν

    Άστο Σταμάτη δεν το σωνεις η ρούφα στηρίζει κυριτση κ εσύ νικηταρα αυτά που μας λες είναι φούμαρα.ολοι το ξέρουν ακόμα κ η ίδια η ρούφα ότι κάνεις αγώνα.για τον νικηταρα

  28. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΥΡΩΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΜΟΙΡΑ ΕΥΘΥΝΩΝ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ

  29. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ
    ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ
    ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΝ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ…

  30. Ε!ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΕΜΗ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ

  31. Ή είσαι βλάκας ή τον κάνεις με επιτυχία!!!
    Ακόμα και να βγει ο Νικηταράς πως θα κυβερνήσει με 15;;; οεο;; Ούτε Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορεί να συνεδριάσει με 15. Οπότε το θέμα δεν είναι ποιον ψηφίζει o Σταμάτης. Είναι η επόμενη μέρα. Και να είσαι σίγουρος πως δεν θα σας αφήσουμε να φάτε με χρυσά κουτάλια (Όπως θελετε).

  32. Αυτος είναι ο Νικηταράς και ο Καισερλης.Ακομα δεν βγηκαν πλησιασαν να παρουν τον Πη από την πισω πορτα.Να τους χαιρεστε τους καλους …ανθρώπους.

    • Φίλε Ανώνυμε είσαι σοβαρός; αυτό το σχόλιο σου δείχνει ότι μπάζεις..από παντου..και οι δύο πλευρές τρέχουν για ψηφοκουβαλητες, τώρα το τι τάζει ο καθένας; δεν το ξέρω ματιά μου…. Να χαίρεσαι και εσύ τον καλό άνθρωπο τον Κυριτση που πάει με τον Σταύρο στο χέρι… Αν τον ξαναβγαλουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας….

  33. Κύριε Πη εσείς και το προσωπικό σας γυρνάτε όλο το νησί και διατυμπανίζετε ότι στηρίζετε τον Νικηταρά , τώρα τι είναι αυτά που μας λέτε ?
    Αλλά δεν πειράζει σε κανένα τρίμηνο που ο Νικηταράς θα σας έχει κάνει ένα δημοτικό συμβούλιο χειρότερο και από στάβλο να δω που θα πατέ να κρυφτείτε !!!
    Λέμε τον Κυρίτση είρωνα , αυτός να δείτε τι είναι ….
    Καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα …

  34. Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι ο κύριος Νικηταράς είναι μαριονέτα του πρώην δημάρχου , Καϊσαρλη .
    Ο Καϊσαρλης και ο Νικηταράς απειλούν και τάζουν θέσεις αντιδημαρχίας ή προεδρίας στους υποψηφίους των άλλων παρατάξεων για να συμπληρώσουν τις δύο θέσεις .
    Επίσης , το τι θα ψηφίσει ο κάθε πολίτης ή υποψήφιος είναι καθαρά δική του προσωπική απόφαση .
    Το ότι ο κύριος Σταμάτης Πης θα υποστηρίξει με την ψήφο του (όπως λέει και ο ίδιος στα καφενεία) τον κύριο Νικηταρά δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα πάει και μαζί του .
    Είναι προσωπική άποψη του καθενός να υποστηρίζει όποιον θέλει.

  35. Λέω… ίσως? ρώτησε ο Θεός πρώτα την Ρούφα,πριν κάνει τον Πη Άνδρα ή όχι ? αναρωτιέμαι και για τους υπόλοιπους συνεργάτες της την ρώτησε ο Θεός????? γιατί …. Ισχυρίζεται ΌΤΙ Ο θεός πρώτα ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ Κα ΡΟΫΦΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΄ΟΧΙ΄ στην Κω!!!!Λυπάμαι που έμαθα ότι το ξεστωμίσε η ίδια αυτό. Νά μια πολιτική φηγούρα αλαζονική σκα@@@χη για να ξέρει ο κόσμος…. και μετά λέμε για τον Κυρίτση.

  36. Από την εποχή του Μεγαλεξανδρου τώρα πήγαμε στην εποχή του Μεσαίωνα με τον Πάπα δηλαδή την Ρούφα να ζητά πίστη από τους υπηκόους της.

  37. Εάν 1ον διαπραγματευτείς αντιδημαρχίες και 2ον ψηφίζεις Κυρίτση καλύτερα να φύγεις από την Κω κύριε Πη

  38. Σου έχει μείνει μισή ημέρα. Βγες δημόσια και πες ποιόν στηρίζεις. Γιατί διαφορετικά γίνεσαι υποχείριο δύο ανθρώπων στην παράταξη που έχει τελειώσει.

  39. Σταμάτη κρατήσω στο ύψος σου μην πουλήσεις το όνομά σου και την ιστορία της οικογένεια σου για μια καρέκλα με ξύλινα πόδια

  40. Γιατι σώνει και καλά να ψηφίσει τον ενα απο τους δυο. Υπαρχει και η άλλη λύση: κανένα απο τους δυο αφού και οι δυο ειναι ίδιοι Αλίμονο στο νησάκι μας

  41. Φαίνεται να λογαριάζετε (πάλι) λάθος…
    Ο ξενοδόχος είναι ο απλός (όπως τον αποκαλείτε, λές κι εσείς είστε το κάτι άλλο…) λαός.
    Ο μυαλωμένος, ταλαιπωρημένος, σφαλιαρισμένος απο σάς, ο -δόξα τω Θεώ ακόμα αντέχει- κοσμάκης.
    Εμείς δηλαδή. Κι εσείς κάνετε υπολογισμούς μαζικών φορέων.
    Οπότε, αφού δεν σάς νοιάζει το πρόβλημα τού καθενός μας, γιατί μοστράρετε πρώτη θέση πίστα;
    Στο ζουμί τώρα.
    Οι σταυρωθέντες…σταυρώθηκαν. Τέλος.
    Τώρα σειρά έχει ο αρχηγός σχηματισμού προσωπικά. Ο αχός τού λαού, το κάτι που μένει.
    Εδώ πλερώνοντ΄όλα. Πού θα πάς, πού θα πα.
    Στην κατηφόρα, η «βάστα κόντρα και γλυστρούμενε» είναι μικρής διάρκειας σκέψη…
    Χαιντε να παένουμένε και βραδυάζει σιγά-σιγά.

  42. ουτε οι λακουβες …ουτε τα χορτα…ουτε τα φωτα……δεν ειναι λογος για να αλλαξει ο δημαρχος…..σοβαρος λογος για να αλλαξουν τον δημαρχο και μαλιστα με τετοιο μισος……ειναι οτι….ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!….και επειδη οι απο πισω σας ειναι χταποδια….με απιστευτα πλοκαμια….πεισατε 1330….ατομα να σας πιστεψουν……για να δουμε την συνεχεια…..

  43. Δεν μας νοιάζει τι θα ψηφίσεις εσύ και ο πατέρας σου. Μην ψηφίσεις τον κακό Κυριτση. Ψήφισε τον ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ κοψιμιό!! Έτσι τον έλεγε προεκλογικά για να μας πείσει να τον ψηφισουμε.
    Για την ταμπακιέρα όμως δεν μιλάς αγοράκι μου.. ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;;;;

    • Το αν είναι ηθικό ή όχι ότι και να κάνει ο πατέρας μου πηγενε ρωτα τους υπόλοιπους συμβούλους της παράταξης….Εκείνοι ξέρουν τι έχει κάνει ο πατέρας μου γι’αυτούς και ποιος τους εγκατέλειψε!!!Όσο για τον συνδυασμό που τον έβγαλε όπως λες να σε ρωτήσω απλά αν ο πατέρας μου θα έβγαινε αν ήταν σε άλλο συνδυασμό και πόσους ψήφους θα επερνε αυτός ο συνδυασμός που είναι τώρα αν δεν υπήρχε ο πατέρας μου χωρίς εννοείται να θέλω να μειώσω τους υπόλοιπους…Πόσο ηθικό είναι για εσένα να βγαίνεις να κατηγορείς ανθρώπους ανώνυμα!!

  44. 1 αν δεν φοράς φουστιτσα γράψε το σχόλιο σου επώνυμα και μετά να βγεις να απειλήσεις-προκαλέσεις τον πατέρα μου και 2 να γράφεις ξέρεις λογικά θα ξέρεις και να διαβάζεις!!Πιο πάνω γράφει ο αδερφός μου επώνυμα ότι αποκλείεται να στηρίξουμε Κυριτση είτε με αντιδημαρχία είτε δεν ξέρω εγώ με τι άλλο!!Τι θα ψηφίσουμε το ξέρουν όλοι!!Δεν το κρύψαμε ποτέ απλά σεβόμαστε τον αγωνα που έδωσαν και δίνουν όλοι οι υποψήφιοι των παρατάξεων!!

  45. Θα απαντησετε;;; είναι ηθικό να κανονίζει για αντιδημαρχια με τον Νικηταρά μόνος του ο πατέρας σας, αντί να περιμένει να κινηθεί συλλογικά με την παράταξη που βγηκε;;;;
    Είναι σωστό για την ιστορία του να συνεργαστεί με τον πουλημένο κοψιμιο, όπως ο ίδιος έλεγε τον Θεοδοση;;;
    Θα απαντήσετε σε αυτό,;; δεν μας νοιάζει τι ψηφίζετε. Δικαίωμα σας!!! Ελεοσ

    • Φίλε Ανώνυμε είσαι σοβαρός; αυτό το σχόλιο σου δείχνει ότι μπάζεις..από παντου..και οι δύο πλευρές τρέχουν για ψηφοκουβαλητες, τώρα το τι τάζει ο καθένας; δεν το ξέρω ματιά μου…. Να χαίρεσαι και εσύ τον καλό άνθρωπο τον Κυριτση που πάει με τον Σταύρο στο χέρι… Αν τον ξαναβγαλουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας….

    • Ναι παιδιά απαντήστε πάραυτα, πριν σας βάλω βραστά αυγά στις μασχάλες… Εγώ σου απαντάω, ότι είναι σωστό να στηρίξει την πλειοψηφία του Κωακου Λαού και να τον υπηρετήσει με την εργατικότητα που τον διακρίνει.. πλάι στον νέο δήμαρχο.

  46. Από την ανακοίνωση του εσύ δλδ κατάλαβες πως έχει είδη κανονίσει αντιδημαρχία???Είπε θα ακολουθήσει την παράταξη!!Αν είχε κανονίσει είδη θα το έλεγε δημόσια και 10 χρόνια τώρα έχει αποδείξει και με το παραπάνω την ηθική του και τις αξίες του και δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τπτ επιπλέων!!Στα υπόλοιπα 60 σχόλια δεν μου φαίνεται να μην νοιάζεται ο κόσμος για το τι θα ψηφίσουμε!!Απλά δεν παίζουμε παιχνίδια το λέμε ξεκαθαρα!!Τώρα για το τι θα γίνει μετά τις εκλογές και τι θα κάνει και πως θα τον αξιοποιήσει ο Νικηταράς αν βγει είναι άλλο κομμάτι!!Έχει αποδείξει ο Πης και την δουλεια του και τις αξίες του και δεν πιστεύω ο οποιοσδήποτε δήμαρχος να μην ήθελε ένα τέτοιο στέλεχος κοντά του για το καλό του Νησιού!!Και η ανακοίνωση λέει θα ακολουθήσει πιστά την παράταξη αν οι αποφάσεις είναι εντός πλαισίου που έχουν συμφωνήσει…όποιος κατάλαβε κατάλαβε δεν θέλει και πολύ μυαλό νομίζω έξυπνοι άνθρωπο είστε!!Και απαντάμε σε ό,τι άλλο θέλετε δεν κρυβόμαστε από κανέναν!!

    • Παιδιά φιλική συμβουλή μην απαντάτε σε ανώνυμους… Τον πατέρα σας τον ξέρει και τον εκτιμάει η Κως, εγώ ψηφίζω Νικηταρά, μακάρι να έρθει μαζί μας και έχεις απόλυτο
      δίκιο όλοι τον θέλουν.

  47. Οι καλοι ανθρωποι ενθαρινουν τον Πη να προδωσει τους ανθρώπους που τον ψηφισαν.Το θεψρουν φυσιολογικο γιατι αυτό ξερουν μονο.

  48. Γιατί δεν γράφει κάποιος επώνυμα να ξέρουμε και με ποιον μιλάμε??Φοβάστε κάτι ή απλά το παιχνίδι που παίζετε δεν σας το επιτρέπει!!Ο Πης δεν πρόδωσε δεν παράτησε δεν εγκατέλειψε κανέναν ποτέ και το απέδειξε στις εκλογές όταν έμεινε με μια παράταξη που ήξερε ότι δεν μπορούσε να διεκδικήσει τον Δήμο!!Είναι κρυστάλλινος καθαρός και για αυτό τον λόγο όπου και να πάμε ακούμε μόνο θετικά και είμαστε όλη η οικογένεια του και οι φίλοι του υπερήφανοι!!Έκανε αυτό που θεωρούσε σωστό κράτησε την υπόσχεσή του και το αποδεικνύει ο σεβασμός που του έχουν σχεδόν όλοι!!Αυτό τπτ άλλο!!Καλά μυαλά σε όλους για αύριο ότι είναι ας είναι για το καλό του νησιού!!

    • ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΤΕΣΑΙ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΡΓΗ ΣΟΥ, ΩΣ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ. ΑΝ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΛΗΜΑ? ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ Η ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΦΥΛΑ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ..ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ(χαχαχαχα)

  49. Ας κάτσει στα αυγά του ο Σταμάτης, και να πάνε και οι 5 της Ρουφα υπό προϋποθέσεις με τον νικητή. Έτσι ώστε κανένα λαμόγιο να μην φάει τίποτα από τον δήμο. Όσον αφορά κύριοι υιοι πη δεν απαντήσατε τελικά. Δεν σας Ρωτήσαμε αν τον θέλουν όλοι!!! ΕΛΕΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ;; ΑΝ Η ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΤΑΞΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;; ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ Ή ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ;;; ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΉΣΤΕ!!!!!
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΊΑ ΜΑΣ, ΟΦΕΙΛΕΤΣΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ….

  50. Με τον πατέρα μου ασχολείστε αυτή την στιγμή τώρα αν σε βολεύει η δικαιολογία για την ανωνυμία σου οκ ότι θες!!Ότι μπορεί ο καθένας!!Ελληνικά ξέρουμε μην ανχωνεσαι δόξα το θεό βγάλαμε το σχολείο!!Παμε πάλι γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνεις!!Ο πατέρας μου αν ήθελε τόσο πολύ όσο λες μηνιάτικο και καρέκλα θα ήταν από τον Γενάρη με τον Θεοδόση!!Τπτ από τα δύο δεν έχει ανάγκη!!Έλα αν θες να σου δείξω τις αποδείξεις από το πετρέλαιο που έβαζα στα σκουπιδιαρικα τα λάστιχα που αγόραζα για το νεκροταφείο τις βενζίνες για να γυρνάει με το αμάξι του να βλέπει τι προβλήματα υπάρχουν και όχι να κυκλοφορεί τζαπα με το αμάξι του δήμου όπως κάνουν μερικοί μερικοί τώρα τα εισητηρια στην Ρόδο για τον επίτροπο κλπ…Και δεν ειμαι αναγκασμένος να σου τα πω όλα αυτά ούτε θέλω ούτε ζητήσαμε αντάλλαγμα ποτέ!!

  51. Τώρα αν σε καίει τόσο πολύ να μάθεις τι θα κάνει ο Πης πηγενε Δευτέρα πρωί πρωι στο ότι θες ή έλα στην μεταφορική που δουλεύει σαν τον σκύλο για να μην έχει ανάγκη το μηνιάτικο του δήμου και ρωτά τον ο ίδιος!!!Να μην φοβάσαι και τους εκδικητικους Δημάρχους….Μετα τις εκλογές θα συζητήσουν και όπως είπε αν η απόφαση που θα πάρουν είναι εντός των πλαισίων που έχουν συμφωνήσει θα μείνει!!Εκτός και αν θες να σου πω και τα πλαίσια τις συμφωνίας ποια είναι…

  52. Κατάλαβα κ. Πη.
    Ή Νικηταράς ή προδοσία.
    Αλήθεια το ότι τον έβριζε παντού, και τώρα τον γλύφει, τον τιμάει;;;
    ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΉ ΣΥΝΤΟΜΑ . ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ