ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΩ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ

2
156

O Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω ενημερώνει όλους τους γονείς ότι έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α ΑΕ η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής»

Oι αιτήσεις θα συμπληρώνονται και θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr,paidikoi.eetaa.gr) στη φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής» και η είσοδος θα γίνεται με τη χρήση των «κωδικών taxisnet» η οποία είναι διαθέσιμη από 08/06/2019. Κατόπιν θα εκτυπώνονται και θα αποστέλλονται μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά περίπτωση όπως αναφέρονται στην πρόσκληση ,με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) ή ταχυδρομικώς σε φάκελο, στον οποίο εξωτερικά πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΤΟΥΣ 2019-2020, ΜΥΛΛΕΡΟΥ 73-77, Τ.Κ.10436, ΑΘΗΝΑ.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η28/06/2019.

Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν μητέρες που εργάζονται ή είναι αυτοαπασχολούμενες ή είναι άνεργες και έχουν οικογενειακό εισόδημα έως 27.000€ αν έχουν έως 2 παιδιά, έως 30.000€ αν έχουν 3, έως 33.000€ αν έχουν 4 παιδιά και έως 36.000€ αν έχουν από 5 παιδιά και άνω.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι άνδρες στους οποίους έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών τους και εκείνοι που βρίσκονται σε χηρεία.

Για τους άνδρες, ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις και τα ίδια προσκομιζόμενα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τις μητέρες και επιπλέον η δικαστική απόφαση παραχώρησης της επιμέλειας (όπου απαιτείται).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 7.30 έως και 14.00, στην κυρία Χατζηπέτρου Αιμιλία, Πουλιού Καλλιόπη και Μαστρογιώργη Ευαγγελία στα τηλ. 22420-29715/25316 και εσωτερικό 2.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ; ΟΥΤΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ. ΤΟ ΣΕΠΤΡΕΒΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;. ΤΑ ΑΦΗΣΑΤΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ; ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ; ΚΑΛΑ ΕΚΑΜΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.

  2. Ολα θα τα λουστει η Δημαρχαρα που ψηφισατε……ειδικα τους παιδικους……κολυμπηστε να δουμε…..η αξια σας θα φανει στο χειροκροτημα….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ