Συνάντηση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά με στελέχη της διεύθυνσης λιμενικών υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και της αναδόχου εταιρίας

11
1205

Συνάντηση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά με στελέχη της διεύθυνσης λιμενικών υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και της αναδόχου εταιρίας.

Χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση με τους διευθυντές και την τμηματάρχη κατασκευών της διεύθυνσης λιμενικών υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ.κ Τσουκαλά Θεόδωρο, Κοτσώνη Αντώνη, Ξυρόφωτο Παντελή, Παπαδάκη Ελένη, τα τεχνικά στελέχη της αναδόχου εταιρείας «Αρχιμήδης» και τον Βουλευτή κ. Καματερό Ηλία , είχαν χθες ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Νικηταράς και στελέχη της παράταξης «Ισχυρή Κως».

Η συνάντηση αυτή ζητήθηκε από τον κ. Νικηταρά προκειμένου η νέα Δημοτική Αρχή να γνωρίζει πλήρως όλα τα ζητήματα που θα κληθεί να διαχειριστεί, ιδιαιτέρα σε τέτοιας εμβέλειας και βαρύνουσας σημασίας για το νησί έργων.

Συζητήθηκαν διεξοδικά το χρονοδιάγραμμα και οι φάσεις εξέλιξης του έργου της αποκατάστασης του λιμένα Κω καθώς και κρίσιμες παράμετροι που θα διευκολύνουν την υλοποίηση του . Από τον κ. Νικηταρά ζητήθηκε η με κάθε τρόπο αποφυγή της μεταφοράς έστω και για μικρό χρονικό διάστημα της λειτουργίας του λιμένα στην Κέφαλο η οποία θα προκαλέσει προβλήματα όχι μόνο στο παραλιακό μέτωπο της , αλλά και στη λειτουργία των επιχειρήσεων που συνδέονται με τη μεταφορά αγαθών . Οι παριστάμενοι δεσμευτήκαν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο έστω και της ολιγοήμερης μεταφοράς του.

Ζητήθηκε επίσης η μερική τροποποίηση της μελέτης σε τμήμα του έργου προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσδεση μεγάλων κρουαζιερόπλοιων. Τα στελέχη του Υπουργείου δεσμεύθηκαν να δουν θετικά εφόσον αυτό είναι εφικτό, την παραπάνω πρόταση.

Στόχος είναι το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης του έργου να μην παρεκκλίνει από τις δεσμεύσεις που έχει η ανάδοχος εταιρεία.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έκαναν συνάντησή και Ούτε μια Φωτογραφία, πως και Έτσι μήπως η συναντηση εγινε στα ονειρα σας και απλα την αποτυπώσατε σε δελτιο Τύπου;;; λεω εγω τωρα!!!!!

    • Μετά την συνάντηση τους με ΚΥΡΊΤΣΗ προεκλογική περατζάδα του ΣφΥΡΙΖΑ-Καματερού με τον ΤΡΙΏΦΛΟΡΟ ΤΕΟ...

      Κουβάλησαν υπαλλήλους του Υπουργείου μπας και γλυτώσουν το ΜΑΎΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ… Ακόμα οι πληγές των 6,7 ρίχτερ είναι ανοιχτές δυο χρόνια μετά στο λιμάνι, στις εκκλησιές, στους αρχαιολογικούς χώρους, η αποζημίωση σε επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημιές ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΤΈΣΤΗΣΕ Ο ΚΑΚΌΣ ΚΥΡΊΤΣΗΣ σε χρόνο ρεκόρ … Η κυβέρνηση της ψευτιάς, του λαϊκισμού και της ανάποδης κωλοτούμπας ταΐζει με υποσχέσεις και κουτόχορτο τους δημότες, επιδεικνύουν μίσος και, ανικανότητα για την Κω… Ο ψηλός Μαυρογιαλούρος Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ αποδείχθηκε πολύ λίγος για τις ανάγκες του νησιού. Θα μείνει στην μνήμη μας για το ανύπαρκτο του έργο και της κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτός από το ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΜΌΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΦΠΑ 24 % που έχωσαν στα νησιά της παραμεθορίου και της άγονης γραμμής… Ο εκλεκτός δήμαρχος των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη θα αποδειχθεί σύντομα ένα τίποτα που θα παριστάνει την γλάστρα σε κομματικές περατζάδες… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

      • ΑΓΑΘΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΘΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΘΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΑΘΟ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ. ΙΣΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΤΟ,,,,,, ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ,,,,,,,

    • Δε χρειάζονται φωτογραφίες παρέα, ο Θεοδόσης δεν θέλει δημοσιότητες κοιτάζει την ουσία. Αν εσένα σε ικανοποιεί να τον βλέπεις σε φωτογραφία τύπωσε μια αφίσα του και βάλτην στο δωμάτιο σου να τον βλέπεις κάθε μέρα.

  2. έχασε πολλές ευκαιρίες το νησί αυτά τα 5 χρόνια. Άντε τώρα Θεοδόση να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα

  3. Βρε Θεοδοση αλλου πηγες.Δεν μιλησες με τους σωστους ανθρώπους.οχου τι ρεζιλι γιναμαι.Ευτυχως που δεν ανεβασες φωτογραφιες.

  4. Κατόπιν στην επηρροή του θερινού ηλιοστασίου στιςμικροκλιματικό

  5. Κατόπιν στην επηρροή του θερινού ηλιοστασίου στις μικροκλιματικές αλλαγές,στην ποσότητα των ορατών πεφταστεριών τις ασέληνες νυχτες,την άνοδο της θερμοκρασίας των υδάτων πέριξ του λιμανιού κ την αύξηση προσέλκυσης σουπιών στα αβαθή..την βιοποικιλότητα του γόνου των αθερίδων αλλά κα την προσέγγιση 5άστερων λεοντόσκ…ων ,εν αντιθέσει με τα προσφυγικά λεοντοσκ..α που προτιμούν αμμώδεις περιοχές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ