Επισκευή – συντήρηση αύλειων χώρων σχολικών συγκροτημάτων : 5ου Δημοτικού Σχολείου Κω και Δημοτικού Σχολείου Ζηπαρίου

2
379

ΘΕΜΑ : “Επισκευή – συντήρηση αύλειων χώρων σχολικών συγκροτημάτων : 5ου Δημοτικού Σχολείου Κω και Δημοτικού Σχολείου Ζηπαρίου».”

Σε άλλα δύο σχολεία γίνονται εργασίες συντήρησης και επισκευών σύμφωνα με το μεγάλο πρόγραμμα βελτίωσης των σχολικών κτιρίων που υλοποιείται με συνέπεια από τη δημοτική αρχή Κυρίτση από τον Σεπτέμβριο του 2014.

Πρόκειται για το 5ο Δ.Σ. στο Παραδείσι και το Δ.Σ στο Ζηπάρι.

Στις 20-02-2019 υπογράφηκε η με Α.Π. 4419/20-02-2019 σύμβαση συνολικής δαπάνης 151.274,17 ευρώ (με το Φ.Π.Α.), μεταξύ του Δημάρχου Κω και της αναδόχου εταιρείας, όμως λόγω των μαθημάτων η έναρξη καθυστέρησε.

Ήδη στο 5ο Δ.Σ. οι εργασίες που προβλέπονται από την σύμβαση και αφορούν επιχρίσματα τοίχου περίφραξης, ασφαλτικές εργασίες και τοποθέτηση ειδικού δαπέδου είναι σε εξέλιξη.

Η έναρξη των εργασιών στο Ζηπάρι προσδιορίζεται στο 2ο 15ημερο του Ιουλίου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα είναι αργά .....κεφαλή της Ευρώπης μας γλυκιά... Εντολή, μην αφήσετε φράγκο για τον ΤΡΙΏΡΟΦΟ ΤΕΟ.

    Αργά ξύπνησες Γιωργάκη, τώρα το πουλάκι πέταξε και η μπάζα που έφτιαξες γρήγορα τελειώνει… Θα μου πεις με τον αδύναμο ΘΕΟΔΌΣΗ στην Δημαρχία οι δικηγόροι και η ΡΟΥΦΑ θα κάνουν κουμάντο αλλά χωρίς φράγκα ΠΑΠΑΛΑ.

  2. Η είσαι χασάπης και εχεις εμμονή με τα μοσχάρια ή είσαι κανα φλωράκι και εχεις τρελά απωθημένα ή απλά είσαι τελείως γελοίος. Το χειρότερο είναι να ανήκεις και στην νέα δημοτική αρχή γιατί τετοια εμπάθεια δεν εξηγείται. Καθεσαι κατω απο την υλοποιηση δυο σημαντικών εργων για τα παιδάκια της Κω και γραφεις ηλιθιότητες για να μην πω τιποτα χειροτερο. Τράβα πλύσου λοιπόν και επισκεψου γρήγορα ψυχίατρο. Σουργελο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ