Ιωάννα Ρούφα για hot spot: ΦΕΚ για όλο το «οικοδόμημα» – Δομή φιλοξενίας αιτούντων ασύλου και ευάλωτων ομάδων πολιτών τρίτων χωρών στο Πυλί ΔΕΝ υπάρχει…

7
837

Ζήτησα το ΦΕΚ ίδρυσης του ΚΥΤ (hot spot) στην 148 στο Πυλί.

Μου χορήγησαν το ΦΕΚ 2602/2-12-2015 που αφορά στο ΛΙΝΟΠΟΤΙ….(απαντητικό έγγραφο του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής αρ. πρωτ. 1402/01-07-2019)

Μας είπαν ότι το ΦΕΚ στο Λινοπότι έχει αρθεί…

ΦΕΚ για όλο αυτό το «οικοδόμημα» – Δομή φιλοξενίας αιτούντων ασύλου και ευάλωτων ομάδων πολιτών τρίτων χωρών στο Πυλί ΔΕΝ υπάρχει…

Να γιατί εμμέναμε και επιμέναμε ότι ο δήμος πρέπει να έχει ρόλο και λόγο…

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Ioanna Roufa, κάθεται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ

  2. Πάει κι αυτή…Άλλη προσφυγομάχος μας προέκυψε….Δεν μας στήριξε ο Συριζα? Εναντίον του Συριζα…Δεν μας στήριξε η Ν.Δ.? Εναντίον εμείς…Δεν μας στήριξε ο φούφωτος?Εναντίον του φούφωτου..Μας κάνει τα γλυκά μάτια σήμερα ο Κυρίτσης και το ΛΑΕ? Με τον Κυρίτση και το ΛΑΕ…Πολιτική για τίς πούλες….Του Πυλιού….
    Ιωάννα πάρτο είδηση..Τέλος…Την επόμενη τετραετία θα είναι υποψήφιοι νέοι άνθρωποι….Μια ευκαιρία έχεις για να προσφέρεις κάτι στον τόπο σου…Πήγαινε με τον Νικηταρά …..Ήδη είναι αργά για σένα….

  3. Τωρα ειναι αργα για δακρυα κ.ρουφα τοτε δυστυχως αν και πατριωτισα μου απο το πυλι ησουν ΑΠΩΝ απο τα μεγαλα γεγονοτα τωρα τι ζητας ;

  4. Διότι ακούγεται οτι πάνε για να φτιάξουν και άλλο χοτ σποτ. Θα πεί τίποτα ο νέος δήμαρχος, ή δεν θα θέλει να εκθέσει το ΣΥΡΙΖΑ που τον στήριξε; Όσο για τον απερχόμενο δήμαρχο, μόνο λόγια ήταν επί του θέματος. Στην πράξη τίποτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.