Ενισχύεται η καλή σχέση του Δήμου Κω με το Πεκίνο

5
590

Θέμα: «Ενισχύεται η καλή σχέση του Δήμου Κω με το Πεκίνο».

Προγραμματισμένη συνάντηση είχε σήμερα 11 Ιουλίου ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης με στελέχη του Γραφείου Διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου του Πεκίνου.

Η συνάντηση αυτή που είχε προγραμματιστεί από τις αρχές του χρόνου, στόχο είχε την ενίσχυση των σχέσεων των δύο δήμων, σχέσεις που ξεκίνησαν από το 2018 μέσω του Πρέσβη κ. Zou Xiaoli και συνεχίστηκαν με συναντήσεις Δήμου Κω και Ιατρικών Σχολών του Πεκίνου και βέβαια την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών στην πολιτιστική προβολή, την ενημέρωση και την προώθηση της Ιπποκρατικής Ιδέας.

Επικεφαλής της Κινεζικής αντιπροσωπείας ήταν η κα Sun Meiling, Deputy Director του συγκεκριμένου γραφείου.

Στη δήλωση του ο Δήμαρχος Κω αναφέρει:

«Τον Απρίλιο του 2018 ξεκινήσαμε με τη βοήθεια του Πρέσβη κ. Xiaoli μια πολύ σημαντική προσπάθεια για το νησί μας για να ανοίξουμε τους δρόμους συνεργασίας με μια μεγάλη πόλη και μια μεγάλη χώρα.

Κάναμε σημαντικά βήματα και είμαστε σε ένα καλό δρόμο. Θέλω να πιστεύω ότι η επόμενη δημοτική αρχή θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια.

Σε κάθε περίπτωση εμείς θα είμαστε εδώ για να γίνονται βήματα μπροστά και να μη ξαναγυρίσει η Κως στην εσωστρέφεια της περιόδου 2011-2014».

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θυμάμαι όταν κέρδισε τις εκλογές ο Καίσαρλης από τον αείμνηστο Κορουλάκη είχαν έρθει από την Ιαπωνία κάποιοι γιατροί με τους οποίους ο αείμνηστος με τον Δήμο είχε συνεργασία. Ο αείμνηστος Κορουλάκης κάλεσε τον νεοεκλεγμένο δήμαρχο αν και δεν είχε αναλάβει ακόμα, τον σύστησε στους γιατρούς και τους είπε ότι από τώρα θα συνεργάζεστε με τον κύριο Καίσαρλη. Μάλιστα τον έβαλε να καθίσει στην καρέκλα του δήμαρχου. Λυπάμαι που το γράφω αλλά έπρεπε στην μνήμη ενός διαφορετικού δήμαρχου, καλού ανθρώπου.

  2. Γιατί σε αυτή τη χώρα έχουμε ξεχάσει πολλά πράγματα. Τόσο πολύ τα ξεχάσαμε, που δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι υπήρξαν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.