Αρχική Ειδήσεις Τα εν δήμω Χ. Τσατσαρώνης: Ενώ περιμένουν τα εντάλματα στο ταμείο δεν προσκομίζουν τις ενημερότητες...

Χ. Τσατσαρώνης: Ενώ περιμένουν τα εντάλματα στο ταμείο δεν προσκομίζουν τις ενημερότητες για να γίνει η εκταμίευση…

28
1097
Ο χρήστης Tsatsaronis Haralabos είναι με το χρήστη Μανόλης Οικονόμου και 2

Η δίωξη, και η εμπάθεια του απερχόμενου Δημάρχου Κω Γ. Κυρίτση και της παρέας του απέναντι στους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ (Δημοτικός Ραδ/κός σταθμος ΚΩ)συνεχίζεται.
Η κυρία Παντελίκιζη ενώ περιμένουν τα εντάλματα στο ταμείο για την πληρωμή των 100% δικαιωμένων εργαζόμενων δεν προσκομίζει τις ενημερότητες για να γίνει η εκταμίευση.
Δικαιωθήκαμε πρωτόδικα δικαιωθήκαμε στο Εφετείο αλλά αρνούνται να το δεχτούν! Προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο και επανέρχονται για να σπαταλήσουν και άλλα χρήματα σε δικηγόρους…Το μίσος τους δεν τους το επιτρέπει.
Ο ΔΗΡΑΣ και το κατάντημα του είναι μόνο ένα δείγμα της καταστροφικής τους μανίας, όλο το νησί υποφέρει από το καθεστώς Κυρίτση.
Με αυτόν που ξανά-ξανάλλαξε πρέπει να τελειώνουμε οριστικά και αμετάκλητα. Ο μόνος τρόπος είναι να τους στείλουμε οριστικά σπίτια τους να ταλαιπωρούν τουλάχιστον τους δικούς τους και όχι όλους εμάς τους Κώους .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, περιλαμβάνονται οι George Katsavaros, Stefanos Xatzigiakoumis και Μανόλης Οικονόμου, άτομα στέκονται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΊ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΊΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΏΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΤΑΙ ΕΡΓΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΆΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΏΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΎΓΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΊΜΗΣΗ ΕΝΩ ΕΣΕΊΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΎΓΕΙ.

    • Έχασαν το αραλίκι αγναντεύοντας την θάλασσα και τώρα που έγινε ξενοδοχείο το ΑΚΤΑΊΟ θέλουν μόνο φράγκα...

      Οι δημότες τιμώρησαν τον Κυρίτση για την αλαζονική συμπεριφορά του και την εγωκεντρική του διοίκηση του Δήμου αλλά για τον ΔΗΡΑΣ που κατάφερε να κόψει το βόλεμα αρκετών τεμπελχανάδων μάλλον τον επαινούν για την λύση που έδωσε. Φυσικά όσοι ήθελαν δουλειά όλο και κάπου τρύπωσαν στον Δήμο εκτός από αυτούς που αγναντεύοντας την θάλασσα την κοπανούσαν μετά τον πρωινό καφέ για τις επιχειρήσεις τους… Και μην ελπίζετε ότι ο Νικηταράς θα επαναφέρει το προηγούμενο καθεστώς της τεμπελιάς και της « εργασίας» με τα μαύρα… Δωρεάν διαφήμιση και κάτω από το τραπέζι ΤΕΛΟΣ …

    • ΒΛΑΚΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ. ΑΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΙΟ, ΠΑΛΙ Ο ΔΗΡΑΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ; ΝΑ ΛΕΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ, Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ. Ο,ΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

  2. Αγαπητέ φίλε κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος που εύχομαι να μην είναι σκόπιμο και υποβολιμαίο. Η διατήρηση η όχι μιας δημοτικής υπηρεσίας όπως ο ΔΗΡΑΣ αφορά την δημοτική αρχή και είναι πολιτικό θέμα. Αλλά η κατάργηση της όπως επιθυμούσε ο κύριος Κυρίτσης πρέπει να γίνεται με ξεκάθαρο τρόπο. Δυστυχώς στην περίπτωση του ΔΗΡΑΣ υπήρξε δολιότητα, για την οποία άλλωστε καταδικάστηκαν με 18 μήνες φυλακή. Η εκδικητικότητα εναντίον των υπαλλήλων είναι προφανής και δόλια ενώ θα μπορούσε με καθαρό τρόπο να κλείσει τον ΔΗΡΑΣ που όπως λες ήταν ζημιογόνος και να αποζημιώσει τους υπαλλήλους ή να τους μετατάξει όπως προβλέπει ο νόμος. Όμως αυτός είναι ο κύριος Κυρίτσης ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.

  3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ . ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΣΕΊΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ .ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΧΟΡΉΓΗΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΊΣΚΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ .Ο ΔΗΡΑΣ ΖΗΜΙΩΝΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΔΈΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΜΕΤΆΤΑΞΗ ΤΟΥ .Ο ΔΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΖΗΜΙΩΓΟΝΑ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΦΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΙ.ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΉ. ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ.Υ.Γ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΛΛΑ Η ΚΩΣ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ .ΕΣΕΊΣ ΒΓΆΛΑΤΕ ΕΝΑ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΦΆΝΗΚΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ Δ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑΞΙ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΔΗΚΗΓΟΡΟΙ ΔΗΡΑΣ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ Ο ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΉΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ

    • ΚΩΕ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ. ΜΑΘΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΥ ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΩ. ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΕΛΟΣ, ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΡΑΣ. Ο ΔΗΡΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ.

    • Κώε πολίτη, η ηλιθιότητά σου με ξεπερνά. Αν ειναι δυνατόν να έχεις τέτοια άποψη για μια χούφτα εργαζομένων που δεν ενόχλησαν κανένα τόσα χρόνια που λειτουργούσε ο ΔΗΡΑΣ. Όταν η βλακεία και η ηλιθιότητα που σε διακρίνει συναντιούνται φτιάχνουν μείγμα εκρηκτικής εμπάθειας και παλαβομάρας. Άτε σπίτι σου χαζέ που έχεις και άποψη. Άμα όμως ακούς αυτά που σε συμφέρει από σ….ψυχους ανθρώπους, τότε λυπάμαι ή μάλλον δε σε λυπάμαι γιατί είσαι όμοιος τους……. Οι εργαζόμενοι δεν έφταιξαν σε καμία των περιπτώσεων και αυτό το αποφάσισαν τα δικαστήρια, άσχετε ε άσχετε. Η βλακεία σου είναι απήθμενη.

      • Μιλα καλυτερα ρε κοπροσκυλο του ΔΗΡΑΣ γιατι στο τελος θα σας παρουν με τις πετρες πολλοι κωοι πολιτες καταλαβες? Ουτε ο Νικηταρας θα σας δωσει αυτο που θελετε δηλαδη να τα ξυνετε ολη μερα…εδω ειμαστε και θα το δεις…κοπροσκυλο

        • Σκηνοθέτη μην είσαι χαζός, απόλαυσε το ρε φίλε 62% είναι αυτό, χαλάρωσε και πρόσεχε την πίεση σου να μην ανεβαίνει. Ηρεμία χρειάζεται και καθαρό μυαλό και όλα θα πάνε καλά με Νικηταρά ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.

    • Με απ’ ευθείας αναθέσεις ΔΕΝ είναι δυνατόν να
      ωφελούνται οι πολλοί αγαπητέ.
      Λίγο να αντιπαραβάλλεις τα γεγονότα που μιλούν μόνα τους,
      θα δείς οτι όποιος γνωρίζει χαρακτήρες και συσχετισμένες καταστάσεις στο νησί,
      δηλ. είναι μέσα στα πράματα, διαπιστώνει το αυτονόητο αποτέλεσμα τών εκλογών…
      Δεν χρειάζεται τηλεόραση με υπερυψηλή ανάλυση για να φανεί το οφσάιντ
      τού συμφεροντος τών πολιτών.

  4. Ναι το πρόβλημα του νησιου είναι που δεν πληρωθηκαν καποιοι που βρεθηκαν εκει με γλυψιμο και δεν προσφεραν τιποτα .Πωα αληθεια να πληρωθουν καποιοι όταν την ιδια εποχη που ζητουν δεδουλευμένα….αδουλευτα βασικα,δουλευαν αλλου; Θα δηλωσουν αυτά που δουλεψαν να αφαιρεθουν;Ετσι γινεται στο πολιτισμενο κοσμο.Ολοι σας ειχατε άλλη δουλεια.Ψεματα είναι;Τελος ναι η Κως δεν χρειαζετε κανενα ΔΗΡΑΣ με τοσο προσωπικο που εβαλε εκει καποια άλλη δημορικη αρχη για να ικανοποιησει ρουσφέτια.Μισθους υπουργων περνατε.Τι από όλα αυτά είναι ψεμα;Εξαλου ο κάθε δήμαρχος είναι εκει να προστατευει το δημοτικο χρημα και ότι περισευει να το δινει σε αναπτυξη του δημου και σε ανθρώπους που εχουν αναγκη.Τι από όλα ειστε εσεις;Εξαλου υπομονή η συνάδελφος σας βγηκε δημοτικη συμβουλος του νεου δημαρχου.Σε ένα μηνα θα μοιρασετε την….πιτα.Αλοιμονο στους υπολοιπους εργαζομενβους που δεν εχουν μπαρμπα στη Κορωνη.

  5. Οτι σε συμφερει λες κ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ μας. Σου λενε …»το κλεισιμο η’ οχι του ΔΗΡΑΣ ειναι μια πολιτικη αποφαση του Δημου ΑΛΛΑ πρεπει να γινεται με νομιμες διαδικασιες…» και εσυ …απαντας «επρεπε να κλεισει ο ΔΗΡΑΣ…» ..στηκαμε τι λες εσυ (εκτος και αν εισαι το Δημοτικο Συμβουλιο και ο Κυριτσης μαζι;;;;;;; ΑΛΛΑ και παλι, σου λενε, ΠΡΕΠΕΙ να γινει με Νομιμο τροπο, ενω εγινε με ΔΟΛΙΟ τροπο….!!!!!!)..{ υπαρχει ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ Αποφαση επ’ αυτου}. ΕΠΟΜΕΝΩΣ κυριε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ μας, πολιτικολογεις ανοητα και τελειως ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ως ο ιδιος ο Κυριτσης να ησουνα… Οι πολιτικες αποφασεις ,σωστες ή λαθος εχουν ενα Πολιτικο κοστος (θετικο ή αρνητικο) και πρεπει να ειναι ΝΟΜΙΜΕΣ. Οι κουτοπονηρες ΜΑΓΚΙΕΣ……στον….. καφενε !!! και στο σπιτι σου ….(Ακριβως αυτο που εγινε κ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ μας !!!). Στο σπιτι σου.!!!

  6. Φιλάρα, σου απάντησα ευγενικά αλλά εσύ που να καταλάβεις. Ο είρωνας, ο αλαζόνας, ο εκδικητικός, και ο καλοπερασάκιας γνωρίζεις ότι τιμωρήθηκε. Και παράλληλα τον τιμώρησε και η δικαιοσύνη για δολιότητα. Γιατί δυστυχώς έτσι λειτουργεί ο κύριος Κυρίτσης, για να σου θυμίσω την περίπτωση του κυρίου Στ…..κη στα ταξί. Εκτός και αν είσαι ο ίδιος σχολιαστής οπότε χάνω τον καιρό μου

  7. Βαρέθηκα τους σχολιαστές λαλακες φερέφωνα του Κυρίτση δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι τώρα είναι δήμαρχος ο Νικηταράς ο δήμαρχος όλον και θα το αποδιώξει αυτό ,ο δηρασ για τον Κυρίτση ήταν η πολιτική του ταφόπλακα , έπαιξε πολιτική στης πλάτες των εργαζομένων και τις οικογένειες τους ,διάβασα ότι η εργαζομένη του δηρασ έπαιρναν μισθούς υπουργών .τι λαλακιες είναι αυτές από αυτά που λες είσαι μεγάλος λαλακας ,και κρύβεσαι στην ανωνυμία των σχολίων .αν έχεις τέτοια … γράψε το τηλέφωνο σου να πιούμε ένα καφέ να τα πούμε. δημόσιος για να μην πάει το μυαλό σου άλλου.

  8. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΟΊΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΈΣΕΙΣ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΛΎΘΗΚΑΝ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΝ.ΟΜΩΣ Ο ΔΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΖΗΜΙΟΓΌΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΊΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΊΣΚΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΉΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΈΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΜΙΛΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΑΠΑΝΤΆΤΕ ΜΕ ΎΒΡΕΙΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΉΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΛΩΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΆΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΈΡΧΕΤΑΙ.

    • Κωε πολίτη, συνεχίζεις να λες χαζομάρες. Ο ΔΗΡΑΣ έχει μόνιμο προσωπικό και το μόνιμο προσωπικό όπως γνωρίζεις πρέπει να αμείβεται βάσει της συλλογικής σύμβασης εργασίας που ορίζει η εργατική νομοθεσία. Και πάλι σου λέω δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Μόνιμο προσωπικό, αν δεν το θέλεις το απολύεις με την νόμιμη αποζημίωση ή το μετατάσσεις σε υπηρεσίες του Δήμου. Από αυτά τι δεν καταλαβαίνεις ; Ο καλός σου απερχόμενος δήμαρχος, θέλησε δολίως και σκοπίμως να καταργήσει τις συμβάσεις του μόνιμου προσωπικού και να τους πληρώνει με μπλοκάκια. Με άλλα λόγια ήθελε να είναι ο νομοθέτης του Ελληνικού κράτους και της εργατικής νομοθεσίας. Αυτά ούτε στις ταινίες δε γίνονται. Λοιπόν βάλτε το καλά στο μυαλό σας όλοι εσείς που καταπιάνεστε με τον ΔΗΡΑΣ να ξέρετε ένα πράγμα, οι εργαζόμενοι του ΔΗΡΑΣ είναι αυτοί που έδιωξαν την αλαζονεία, τον αυταρχισμό και την εκδικητικότητα από το νησί μας. Στο καλό και να μην μας ξαναγυρίσετε μιάσματα της απερχόμενης δημοτική αρχής. Ποτέ ξανά να ηρεμήσει ο τόπος μας.

  9. ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΩΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ .ΕΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΠΟΤΕ .ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ .ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΣΑΝΚΑΣ …. ΣΤΟ ΔΗΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΎΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΛΟΙ ΣΕ ΆΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΆ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ Η ΚΩΣ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ .ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΩ ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΑΓΑΠΆΜΕ……..

    • ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ. ΜΑΘΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2015-2016 ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΓΑΣΤΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΙ. ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !! ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ. ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ. ΞΑΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΑΣΧΕΤΕ Ε ΑΣΧΕΤΕ

  10. Κώε πολίτη, πρώτον που ξερεις εσύ ότι δεν ένιωσαν δύσκολες συνθήκες οι εργαζόμενοι του ΔΗΡΑΣ ; Δεύτερον, δεν δούλεψαν όλοι σε υπηρεσίες του Δήμου λες και ψεματακια. Τρίτον, η Κως δεν έχασε ένα καλό δήμαρχο, αν ήταν καλός θα ξανα έβγαινε. Τέταρτον, το ΠΑΡΑ ΣΑΝΚΑΣ δε γράφεται όπως το έγραψες, γράφεται έτσι ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ. Πέμπτον και τελευταίο, να μην ανησυχείς δεν πρόκειται να δικαιωθείς για τον λόγο ότι όλα αυτά που υποστηρίζεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι ψευδή. Νικηταράς Δήμαρχος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ και πάρτε το χαμπάρι τελεία και παύλα, όπως κι εσύ γράφεις.

  11. …στικαμε για τον Κυριτση.Το ότι δεν θελω να σκορπανε τα λεφτα μου και των πολιτων της Κω σε μερικους βολεμένους που δεν προσφερουν τιποτα με κανει Κυριτσικο;

  12. 1)Αγαπητέ Κώε Πολίτη, δυστυχώς ο ‘τελευταίος αυτοκράτορας’ είχε προσωπικές εμπάθειες με εργαζόμενους στον ΔΗΡΑΣ οι οποίες ήταν σε πρώτη προτεραιότητα ακόμα και από αυτόν τον υποτιθέμενο ζήλο να εξυγιάνει ή να καταργήσει μια παθητική επιχείρηση του Δήμου. Η οργή όπως και η εμπάθεια είναι πολύ κακοί σύμβουλοι αγαπητέ. Να δεχτώ ότι ήταν παθητική, ότι θα μπορούσε να παράγει έργο με κέρδος ή έστω λιγότερη ζημία και βεβαίως συμφωνώ ότι η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος είναι απορριπτέα και κατηγορηματικά μη αποδεκτή.
    Μη ΑΠΟΔΕΚΤΉ ‘όμως είναι και η συμπεριφορά ενός Δημάρχου που καταστρατηγούσε δικαιώματα εργαζομένων, κατοχυρωμένα από την ελληνική δικαιοσύνη, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τόσους ανθρώπους με τις οικογένειες τους και το μόνο που έλεγε πίσω από κλειστές πόρτες ήταν «θα τους εξαφανίσω»

  13. 2)Είμαι και εγώ εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα με μισθούς έξι μηνών να πρέπει να συντηρήσουν μια πενταμελή οικογένεια για δώδεκα μήνες. Σας καταλαβαίνω λοιπόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμφωνώ με πρακτικές κανυβαλλιστικές ενός εμπαθούς και εγωιστή, κακού Δημάρχου, που δεν έδειξε κανένα σεβασμό ούτε στην αφαίρεση της αξιοπρέπειας αυτών των εργαζομένων, ούτε στην βασανιστική ανασφάλεια που τους υποχρέωσε για τόσο καιρό. Αν φτάσουμε στο γεγονός της παντελούς ασέβειας προς τις αποφάσεις των δικαστηρίων που δικαίωναν αυτούς τους εργαζόμενους, σε ποιον ΄καλό΄ Δήμαρχο αναφέρεστε? αν ήθελε το καλό των πολλών, δεν έπρεπε να ΄στοχεύει΄ τα δικαιώματα κανενός. Ένας καλός Δήμαρχος σέβεται το δικαίωμα στην εργασία και του τελευταίου δημότη του, δεν τους διαχωρίζει σε μεν και δε! Πόσο μάλλον να καταχράται την εμπιστοσύνη των ‘μεν’ για να βλάπτει τους ‘δε’! Γιατί στην ουσία αυτό έκανε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ