“Άλλο ένα έργο της δημοτικής αρχής Κυρίτση ξεκίνησε”

20
2034

ΘΕΜΑ : “Άλλο ένα έργο της δημοτικής αρχής Κυρίτση ξεκίνησε.”

Είναι η «Ανάπλαση από πλατεία Αγίας Τριάδας ως πλατεία Τσιγκούρας στην Κέφαλο».

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση από την πλατεία Αγίας Τριάδας ως την πλατεία Τσιγκούρας στην Κέφαλο.

Το έργο αυτό είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού της δημοτικής αρχής του Γιώργου Κυρίτση που στόχο έχει τη συνολική αναβάθμιση του οικισμού της Κεφάλου.

Προηγήθηκε του έργου η υπογείωση των δικτύων της ΔΕΗ με σκοπό όχι μόνο την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής αλλά κυρίως την προστασία των κατοίκων από τους ξύλινους στύλους των δικτύων.

Το έργο περιλαμβάνει:

  1. αποξήλωση υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα

  2. καθαίρεση σκυροδεμάτων

  3. κατασκευή πεζοδρομίων

  4. ανακατασκευή δρόμου από σταμπωτό σκυρόδεμα όπου θα προβλέπονται θέσεις στάθμευσης για τα οχήματα των κατοίκων

  5. νέο δίκτυο Η/Φ νέας τεχνολογίας (LED).

Σε δήλωση του ο δήμαρχος Κω αναφέρει:

Με συνέπεια, όπως έχω ξαναπεί, υλοποιούμε τον σχεδιασμό μας για το νησί μας και τους ανθρώπους του. Ήδη και σε άλλες περιοχές του νησιού ξεκίνησαν ή θα ξεκινήσουν έργα που ήταν στο πρόγραμμα μας. Οφείλουμε με έργα και δράσεις να σηκώσουμε την Κω ψηλά.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μέσα σε εννέα χρόνια το πρώτο έργο ήταν η μοσχαροκεφαλή. Το δεύτερο ήταν η πιάτσα ροτόντα. Το τρίτο η πλατεία με τον ταξιδευτή. Και τώρα η πλατεία Τσιγκούρας. Ο κύριος Κυρίτσης πιστεύει ότι έτσι ανεβαίνει η Κως. Με πλατείες. Με εκατοντάδες χιλιάρικα πεταμένα. Και ας είναι αλαζών. Ας είναι Είρωνας. Εκδικητικός. άκρατος καλοπερασάκιας. Και μάλιστα έχει την εντύπωση ότι και οι πολίτες πιστεύουν στις πλατείες. Αυτές θα δείχνει μετά από τεσσεράμισι χρόνια. Μόνο που δεν θα μπορεί να ξαναπεί το ΑΛΛΑΞΑΜΕ

    • Δυστυχώς όλες οι πλατείες εξελίχθηκαν σε αρνητικές παρεμβάσεις ..

      ..στο κυκλοφοριακό.Μάλιστα έδειχναν Φαραωνικά έργα σε κάποιους,χάριν εντυπωσιασμού,που μπορεί να έγιναν για λόγους ανάπλασης,αλλά ..δημιούργησαν πολλά προβλήματα.Απορώ πως κάποιοι σχεδίαζαν πέρσι τέτοια εποχή να κλείσουν το Λιμάνι.Θα γελούσε κλαίγοντας και το παρδαλόν αιγοπρόβατον !!!

  2. ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΡΓΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΉΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ . Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΩ .ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΆΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΗ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ .ΠΡΟΣΕΞΕ ΌΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΥΡΊΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ .ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΊ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟ ΤΗΣ ΚΩ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΊΑ.ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ.

    • Παλιέ σύμβουλε ρούφα το αυγουλάκι σου, ο λαός της Κω σας έστειλε σπίτια σας για να μην ξαναγυρίσετε ποτέ. Αλαζόνες όλοι σας όπως και το αφεντικό σας. Ηρέμησε ο τόπος πάρτε το είδηση, ανάσανε ο κόσμος επιτέλους από την κακία σας. Νομίζατε ότι θα κυβερνάτε μια ζωή. Καταπιείτε το επιτέλους ότι δεν είστε στην εξουσία και δε θα είστε ποτέ πια.

    • ΚΟΙΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ «ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ»!
      ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΟΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ???ΚΑΙ ΠΟΥ?? ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΩ?? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ??
      ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!ΚΥΡΙΕ ‘ΠΑΛΙΕ’ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΚΟΜΠΑΖΑΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΝΥΧΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕ ΦΑΝΑΡΙ! ΟΥΤΕ ΛΑΜΠΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΑΝ.ΣΕ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.ΠΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ?? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ‘ΑΛΛΑΖΕ’ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ!ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΤΟΝ ΞΕΒΟΛΕΨΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝ Η ΒΟΛΗ ΤΟΥ!

  3. Μα είπα και εγώ ποια πλατεία έμεινε να φτιάξει ο Κυρίτσης, ποια πλατεία έμεινε;;; Πέντε χρόνια χαμένα. πέντε αναπλάσεις πλατειών, δύο ανοίγματα δρόμων και αυτό είναι όλο το έργο του. κλαδέματα δέντρων και μπαλώματα τρυπών

  4. ποια ετερια εχει παρη παλη τι δουλεια η γνωστη βεβεα …… καλα κρασια αμα ψωφα ο γααρος κα….

  5. ΑΝΑΠΛΑΣΗ;;;; ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ;;; ΤΙ;;; ΑΝΑΠΛΑΣΗ;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑ…ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ..!!

  6. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Σίγουρα κάποιες απ τις αναπλάσεις δεν χωρούν

    σε πόλη νησιού με τόσο πυκνό κυκλοφοριακό δίκτυο, αλλά υπάρχουν τομείς που ο Κυρίτσης δικαιώνεται όπως το Μεταναστευτικό και το Hot Spot,και αν κάποιος αμφισβητεί ας δώσουμε τα στοιχεία μας στον Κιάρη,να πάμε με τον ίδιο ρεπορτάζ εκεί που κάποιοι κλείνουν τα μάτια..

  7. ήταν το φτιασίδωμα στο Δημοτικό Συμβούλιο με την α-νοχή του προέδρου κυρίου Νίκου Μυλωνά, αφού πρώτα φρόντισαν να καταστραφούν τα ιταλικά έπιπλα της πρώτης αίθουσας. Επίσης φρόντισαν για αυτοκίνητα υψηλου μπάτζετ για πάρτι τους, αν και το ένα έκανε και αγροτικές εργασίες. Αυτά και ψυχραιμία!

  8. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  9. Όλοι εσείς που γράφετε για το συγκεκριμένο έργο πρέπει να μην έχετε περάσει ποτέ από τη Κεφαλο . Μιλάμε για ένα δρόμο 150 μέτρα περίπου . έγινε υπογειοποίηση του δυκτιου της ΔΕΗ και τώρα βγάζουν την άσφαλτο για να γίνει τα χαμού σταμποτο Και ξέρετε γιατί είναι το σπίτι του Κρητικού του Αντ,λες και δεν κατάλαβε νου με κάποια πράγματα για το χώρο και τον χρόνο που γίνονται

  10. Νομίζετε./….. ότι ρίχνετε στάχτη στα μάτια του κόσμου με τις @κιες Που κάνετε με τις ψευτοπλατειες και τα ledφωτάκια.
    Μακάρι να βρεθεί ένας να ξηλώσει αυτό το βόδι με την///ευρωπη που είναι στην είσοδο της πόλης μας και να φτιάξει έναν σταυρό του Χριστού μας.

    • ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ….ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ..!! ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;; ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ;;;;; ΕΛΕΟΣ..!!! ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ..

    • ΚΑΛΑ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ!!! ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ, ΑΣΧΕΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ,Η’ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΣΕ! Ο ΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ‘ΒΑΑΛ’ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,(ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ). ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…ΕΛΕΟΣ!! ΕΠΕΙΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟΙ! ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΑΣΑ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΛΙΜΑΥΚΙΑ, OYTE NA ΧΤΙΖΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ..»ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ» ΣΠΙΤΙΑ! ΞΕΚΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ‘ΔΗΘΕΝ’, Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ