ΕΕΤΑΑ -Παιδικοί Σταθμοί: Αναρτήθηκαν τα τελικά αποτελέσματα -Έπεσε η ιστοσελίδα (πίνακες+έντυπα)

1
647

Η ΕΕΤΑΑ ανήρτησε με ειδική εφαρμογή στο eetaa.gr τα τελικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 – 2020, που αφορούν 175.000 γονέις σχετικά με την φιλοξενία των παιδιών τους, με την επιδότηση μέσω voucher που παρέχει το πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματική Ζωής». Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά η ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ έπεσε. 

Οι αιτούντες του προγράμματος «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματική Ζωής» για την δωρεάν φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ μπορούν να δουν αν λαμβάνουν το voucher που ισοδυναμεί την δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους στις συμμετέχουσες δομές στο eetaa.gr.

Η είσοδος στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ θα απαιτεί τον ΑΦΜ του ενδιαφερόμενης και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης ενώ η είσοδος στο σύστημα των οριστικών αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει και με τους κκωδικούς TAXISnet. Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί του παιδιού.Στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία της ωφελούμενηW, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός του Voucher.

Δείτε τα αποτελέσματα στην ειδική εφαρμογή  ΕΔΩ

Δείτε τους πίνακες ανά νομό η Δήμο  ΕΔΩ 

Δείτε τις Οδηγίες προς τους ωφελούμενους ΕΔΩ

 

ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 2014 – 79.000 παιδιά εντάχθηκαν με κυβέρνηση Ν.Δ.
    2019 – 155.000 παιδιά εντάσσονται στους παιδικούς σταθμούς χάρη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ