Ν. Μυλωνάς: Σημεία των καιρών της ‘’παρακμής του νησιού μας’’

23
1362

Θεμα: σημεία των καιρών της ‘’παρακμής του νησιού μας’’

Α. Ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε το θεμα του φωτεινού προειδοποιητικού σηματοδότη στο θεμα του ‘’τσουνάμις’’ κάτω από το Δημαρχείο στο λιμάνι μας είναι χαρακτηριστικός και αποκαλυπτικός για την συλλογική μας κατάσταση. Το κείμενο δεν θα γραφόταν αν δεν διαβάζαμε τις αντιδράσεις της ένωσης ξενοδόχων Κω ‘’περί καταστροφικής αντιτουριστικής πράξης’’ που επαναλαμβάνονταν από την μικρομεσαία εμπορευματική ομάδα συμπολιτών μας. Θα αγνοήσαμε την αυτάρεσκη, αλλά εκτός πραγματικότητας ανακοίνωση της δημοτικής αρχής περί ‘’υποδειγματικής αντιμετώπισης του σεισμικού γεγονότος που επιβραβεύτηκε (δήθεν) από ευρωπαϊκό κέντρο με …την τοποθέτηση μιας ηλεκτρονικής προειδοποιητικής πινακίδας’’!

Β. Για την πινακίδα: χωρίς σχέδιο αντισεισμικής προετοιμασίας, χωρίς ενημέρωση, ξαφνικά και αποσπασματικά τοποθετείται μια ενημερωτική πινακίδα που λογικά θα έπρεπε να τύχει ευνοϊκής αντιμετώπισης. Ζούμε σε ένα σεισμογενή τόπο και είναι αναγκαία η συμπλήρωση του παρόδιου επικοινωνιακού και πληροφοριακού εξοπλισμού με το θεμα του σεισμικής προειδοποίησης δίπλα στις υπάρχουσες κυκλοφοριακές και πολιτιστικές πινακίδες. Εξ άλλου αυτό προβλέπονταν από μελέτη προετοιμασίας αντιμετώπισης του σεισμού από τον Δήμο πόλεως Κω των Παπανικολάου-Λέκκα 2007 που ψήφισε ομόφωνα δημοτικό συμβούλιο 27/04/2007. Το σχέδιο προβλέπει αυτή την σηματοδότηση, άξονες διαφυγής, δημιουργία χώρων στάθμευσης και υποδομών αντισεισμικής προστασίας στο Κ.Χ. Γ 319 κλπ. Το μόνο που έγινε ήταν…η αφαλτόστρωση του χώρου! Οι παροχές νερού έμειναν και παραμένουν χωρίς την τοποθέτηση κρουνών! Στην Αλεξάντερ φάσιονς υπήρχαν 2 κοντέινερ με σκηνές και εξοπλισμό καταυλισμού που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ! Κατ επιταγήν του ψηφισμένου από μας σχεδίου, με κάποιο μικρο-πρόγραμμα και με έξοδα ενός ερευνητικού ευρωπαϊκού μηχανισμού τοποθετήθηκε η πρώτη ειδοποιητική πινακίδα!!! Γιατί όχι; Αντ’ αυτών η αυτοδιαφήμιση και η αντιπαράθεση! Η ‘’εκ των ενόντων’’ δημοτική αντίδραση της 21-7-2017, την ασυνεννοησία και την προχειρότητα και οι φιλότιμες όντως ατομικές προσπάθειες βαφτίζονται ‘’study case=υποδειγματικές’’ που επιβραβεύονται! Και η αντίδραση των συλλόγων μας: ‘’αφαιρέστε την’’! Έτσι προστατεύεται ο τουρισμός!

Γ. Η αντίδραση της ένωσης ξενοδόχων θα έπρεπε να είναι στην αντίθετη κατεύθυνση! ‘’ Η ένωση θα συμμετάσχει στις πρωτοβουλίες και τα έξοδα εκσυγχρονισμού των δημοτικών υποδομών! Η Κως πρέπει να εξοπλιστεί με τα πιο σύγχρονα συστήματα αντισεισμικής προετοιμασίας! Η δημοτική αρχή είναι υπόλογη και πίσω από τις ανάγκες της εποχής μας’’!

Δ. Από το Ιnternet καθηγητής κ. Βαλλιανάτος ‘’Η Δημιουργία ενός shake map-χάρτη δονήσεων απαιτεί  την ανάπτυξη ενός δικτύου επιταχυνσιογράφων στον αστικό ιστό. Αυτό δεν υπάρχει στη Κω. Το κόστος  ΔΕΝ είναι μεγάλο. Μια εκτεταμένη διερεύνηση υπεδάφους με την μέθοδο του μικροθορύβου, σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο θα μας δώσει την εδαφική απόκριση (συντελεστή ενίσχυσης και ιδιοσυχνότητα του εδάφους). Έτσι έχοντας τις πραγματικές εδαφικές και κτηριακές αποκρίσεις και ξέρεις και προετοιμάζεσαι. Στην Κω θα σας έδινε την δυνατότητα οργάνωσης της προσεισμικής δραστηριότητας με βελτιστοποίηση α. των κατασκευών β. της μετασεισμικής επέμβασης με αυτοματοποιημένη αντιμετώπιση των προβλημάτων’’.

Ε. Παρατηρούμε την πινακίδα του ‘’τσουνάμις’’ Γράφει‘’under testing=υπό δοκιμή’’! Οι επισκέπτες δεν έχουν πρόβλημα! Εμείς έχουμε πρόβλημα. Κοιτάξτε: η πινακίδα καλύπτει άλλη που μιλά για ‘’free internet’’, είναι δίπλα σε κιόσκι της ΔΕΑΣ. σε επαφή με στύλο φωτισμού. Στα 10 μέτρα η στάση των δημοτικών τραίνων, διαφημιστικές πινακίδες πάσης φύσεως στο πεζοδρόμιο, κιόσκια μικροπωλητών και καλλιτεχνών δρόμου, παρτέρια πρασίνου ερημοποιημένα, πιο πέρα οι κάδοι συμπίεσης απορριμμάτων για τα μπαράκια με χυμένα λάδια και σωρούς σκουπιδιών, λεκτικές αντιπαραθέσεις των οδοκαθαριστών της εταιρείας καθαρισμού του λιμανιού με τους υπαλλήλους της street μπαρ γιατί δεν τοποθετούν τα σκουπίδια στους κάδους που είναι άδειοι, στύλοι φωτισμού με σπασμένα φωτιστικά, στύλος-πλαίσιο χωρίς την πινακίδα πληροφοριών της ΜΑΡΙΝΑΣ, επισκευή δαπέδου του εμπορικού και επιβατικού λιμανιού χωρίς σωληνώσεις υποδομών ενέργειας, τηλεφώνων, αποχέτευσης, απορριμμάτων κλπ . κλπ. Αυτά δεν μας ενοχλούν.

ΣΤ. Στον δρόμο για Μαστιχάρι όπου το πρόβλημα των φυκιών πάρα τα 60.000 ευρώ που πληρώνει ο Δήμος ετησίως παραμένει ως έχει εδώ και χρόνια, όπως παραμένει το πρόβλημα των οσμών στο λιμάνι του Μανδρακίου, στους δρόμους της Λάμπης και στο βιολογικό στο Ψαλίδι. Βλέπουμε δεξιά μας, περιοχή ‘’Καραμουσταφα ΐ να’’, τώρα …‘’Neptune’’ μηχανήματα κατασκευής γεωτρήσεων. καΐκι Πλησιάζουμε για να μάθουμε ‘’what happened’’! Όχι! δεν κάνουμε γεώτρηση! Την καθαρίζουμε γιατί βγάζει άμμο’’, και παραπονιούνται τα ξενοδοχεία’’! Ούτε αυτά δεν μας ενοχλούν! Κι άλλα…πολλά!

Ζ. Ο Δήμος μας για να παίξει ένα κάποιο ρόλο χρειάζεται σπρώξιμο. Έχει βαλτώσει. Η κοινωνία μας είναι γονατισμένη από την χρεοκοπία της χώρας. Η ένωση ξενοδόχων Κω, η άρχουσα τάξη και αυτή που ωφελείται τα μέγιστα από την τοπική τουριστική βιομηχανία δεν αρθρώνει εκσυγχρονιστικό πολιτικό λόγο, έχουμε γενικευμένο πολιτικό πρόβλημα που λέγεται ‘’παρακμή του νησιού’’. Είναι η σκιά της άρχουσας τάξης τοπικής και υπερεθνικής έχει απονευρώσει την δημοτική μας πολιτική!

Ν. Μυλωνάς

23 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο μόνος πολιτικός πυλώνας στο Νησί που στέκεται όρθιος..ακόμα.

  Αντί όμως να προβληματιστούν κάποιοι,ξεπερνούν τα άρθρα του που είναι δομημένα με λογική και στοιχεία αληθή.Σήμερα οι κάτοικοι του χωριού Βρίσα Λέσβου βγήκαν στους δρόμους γιατί δύο χρόνια μετά δεν άλλαξε τίποτα.Εδώ είναι δύσκολο να ‘κοινωνίσεις’ κ.Μυλωνά στους κατοίκους κάποια απαραίτητα στοιχεία,όταν κάτω απ την ψάθινη οι περισσότεροι μ ένα κοκταίηλ στο χέρι,βγάζουν χολή σ όποιον ..περιφέρεται ασκόπως (για το μυαλό τους),και αυτή είναι η αιτία που η Κως όχι μόνο επιβαρύνεται απ τα All Inclussive,αλλά λεηλατείται.

 2. Επιτελούς όπως λέει και ο κύριος Λέκκας περάσαν δυο χρόνια από τότε και μπήκαμε στον τρίτο πότε θα σταματήσετε να κρυβόσαστε κάτω από τα χαλιά και της κουβέρτες .Ποιος είναι δημοτική αρχή κύριε ΜΥΛΩΝΑ
  όπως λέει και ο κύριος Λέκκας. Μαζί με τον κύριο Λεκκα κάνατε ποτέ ενημέρωση μόνοι σας τα λέτε και μόνοι σας τα κάνετέ ποιον ενημερώσατε μαζί με τον κύριο Λεκκα ο ένας ΣΤΈΛΝΕΙ ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΡΌΔΟ και ο άλλος από την Κω .Τώρα όσο για τα σκουπίδια τούς τενεκέδες τα λάδια και όλη αυτή την απίστευτη βρομιά στο λιμάνι και στο Πόρτο εσείς είσαστε κύριε ΜΥΛΩΝΆ η δημοτική αρχή μέχρι 31/08/2019 .Και επιτέλους κόψτε αυτό που κάνετε δεν μιλάτε στην παράταξη σας και σταματήστε επιτέλους να ζείτε στην εικονική πραγματικοτητα σεβαστείτε τουλάχιστον τους ΚΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Και όπως λέει και η γιαγιά μου ΣΕΒΑΣΜΌ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  • Δηλαδή να μην τα πει;;;; Ούτε ως αυτοκριτική ή ως οδηγό για οποιονδήποτε μπορεί να βελτιώσει τις παθογένειες στις οποίες αναφέρεται;;;

 3. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

 4. Δεν πρόκειται για κάτι διαφορετικό από την απλή διαπίστωση ότι για όσα δεινά τραβάει ο ελληνικός λαός, για όσες πληγές ανοίγουν στην επιδερμίδα της πατρίδας μας, για κάθε Έλληνα που παλεύει κάτω από το όριο της φτώχειας βαστώντας την κάρτα της ανεργίας γερά στην παλάμη του, για όλες τις εθνικές προδοσίες και τραγωδίες, για όλη αυτή την μειοδοσία που έγραψε και γράφει η Ιστορία, υπεύθυνη είναι η γενιά του Πολυτεχνείου, αυτή η καταραμένη γενιά των σημερινών εξηντάρηδων, που κατέστρεψαν ότι δεν κατέστρεψαν αιώνες πολέμων. Που δημιούργησαν πλείστες εθνικές τραγωδίες. Που έδωσαν χώρο να εγείρουν αξιώσεις επεκτατικές γειτονικά κρατίδια και φυλές που στο παρελθόν γνώρισαν και εξολοθρευτήκαν από το σπαθί και το κουμπούρι, το γιαταγάνι και το καριοφίλι του ασυμβίβαστου και ελεύθερου Έλληνα. Φρόντισαν να οδηγήσουν την χώρα σε οικονομικό αδιέξοδο και να σκλαβώσουν τον Έλληνα στην υλιστική μπολσεβίκικη νοοτροπία τους, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι αποκτούσαν σπίτια, εξοχικά, κότερα, μετοχές, κανάλια, εταιρείες.

 5. Για το μέλλον μας με αυτό το μοντέλο Τουρισμού All Inc μόνο δεν μιλάμε

  για φαγιά μιλάμε
  για πιοτά μιλάμε
  για σκ@τά μιλάμε
  για συνταγογραφημένα ηρεμιστικά μιλάμε
  για ατυχήματα μιλάμε
  για αυξήσεις της Φράπορτ μιλάμε
  για σύμβολα μιλάμε
  Σχετικά και ..άσχετα,αλλά σίγουρα λυπηρά.
  Έντεχνα κάποιοι παραπληροφορούν,κάποιοι άλλοι δίνουν προτεραιότητα σ άλλα θέματα απ το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ που μας αφορά όλους,ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ,είμαστε ευχαριστημένοι απ την ανάπτυξη που έφτιαξαν κάποιοι για μας,χωρίς ΕΜΑΣ?

 6. Να μην ασχοληθεί κ.Νίκο ένα κεντρικό αλλά και μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με φορολογικές παραβάσεις All Inclussive και ΜΚΟ.

  Όλες οι παρουσιάστριες θα ασχοληθούν με τον πιτσαδώρο,τον εστιάτορα,την καντίνα,το ταξί,αλλά ποτέ δεν θα σταματήσουν ένα Van μιας πολυεθνικής με περιήγηση εκατοντάδων πελατών τους την ημέρα με διαφυγόντα κέρδη κάτι εκατομμύρια τη σαιζόν.Ένα-δύο ελέγχους σε πλατφόρμες για ξενοδοχεία ετησίως!!! έτσι για τα μάτια,εκδρομές,παράπλευρα κέρδη,υπόγεια άγρα, και μια πινακίδα(που είναι της μόδας),ότι είμαστε εγκληματίες όλοι μας,όμως οι διακινητές και υποδοχείς του 90% των επισκεπτών μας,μέσω αδιάφθορων πρώην και νυν υπαλληλίσκων,είναι καθ όλα νόμιμοι.Όλα στημένα τελικά για ποινικοποίηση ακόμα και της απλής διαμαρτυρίας.Λεηλασία του Εθνικού πλούτου δεν είναι μόνο η μη έκδοση της πατροπαράδοτης.. απόδειξης,αλλά και η ‘αλλαγή πορείας’ μια επιδότησης που περιφανεύεται σε διπλανό θέμα κάποιος ..ψιλικατζής σχετικά με καταλύμματα υπαλλήλων 5άστερου !!!Επίσης έγκλημα είναι η μη σωστή κατανομή των Ευρωπαικών κονδυλίων για το Μεταναστευτικό,που ποτέ σας δεν ζητήσατε με τον ίδιο ζήλο !!!!!
  Μετά Τιμής .

 7. Θα επαναλάβω ότι το φαινόμενο Μυλωνά είναι σύνηθες στην Ελλάδα και μάλιστα είναι και μπροστά μας. Το ζούμε. Δεν πέρασαν δέκα χρόνια που κάποιοι πτώχευσαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα και σήμερα είναι και πάλι κυβερνήτες τάχα μου για να μας σώσουν. Ο κύριος Μυλωνάς πέντε ολόκληρα χρόνια συμμετείχε και στήριξε τον κύριο Κυρίτση και σήμερα τον μέμφεται. Δυστυχώς αυτοί είναι οι πολιτικοί μας που τους ανεχόμαστε γιατί όπως είπε και ο εθνικός μας ποιητής αυτός ο λαός είναι πάντοτε ευκολόπιστος και πάντα προδομένος.

  • Ο Κούλης σας ξεσκισε και έσωσε τη χώρα από τους αμόρφωτους ανεπαρκείς αληταράδες που μας έφτασαν ένα βήμα πριν την έξοδο από το ευρώ Στα είχα πει ΑΝΑΛΥΤΗ της πλάκας και στα ξαναλέω Έρχονται δίκες! Θα πληρώσετε για όσα κάνατε εις βάρος της χώρας και εις βαρος του ελληνικού λαού ελλεεινοι σταλινικοί

 8. Θα πέσω μέσα σε μία δεξαμενή νερού και θα φωνάξω το Λιμενικό να μου κάνει διάσωση..κοινώς 'περισυλλογή'.

  Όπως κάνει σχεδόν καθημερινά με 50-60 μετανάστες που φτάνουν από απέναντι,αλλά λόγω της ‘παρακμής’ του Νησιού μας,δεν μαθαίνει κανένας τίποτα.Οι δομές του Νησιού μας έχουν εξαντληθεί απ τους 5άστερους βραχιολάτους και το Hot Spot…ένας εκρηκτικός συνδυασμός που δυστυχώς δεν φαίνεται να προβληματίζει πολλούς.Ένα πανηγύρι η Κως,γλέντια παντού και οι λίγοι που ασχολούνται με θέματα όπως τους μαστουρωμένους Πακιστανούς στις παραλίες μέχρι το πρωί,είναι γραφικοί.

 9. Μας…διέλυσες με την αναλυσή σου στα πολιτικά φαινόμενα.η εμπάθεια για ο.τι αξίζει στον τόπο είναι η καταστροφή του.(η Φουρειρα σου άρεσε;)

 10. φιλε νικο. προχθες στο τιγκακι οι οσμες των σκ…..ν απο μεγαλο ξενοδοχειο, γεμισαν την ατμοσφαιρα. τα παιδια οι γονεις και οι τουριστες το απολαμβαναν κρατωντας τη μυτη τους.. οι ιδιοκτητες καταστηματων περιμενουν τον απο μηχανης θεο να τους βοηθησει. οι αρχες πουθενα. αστυνομια υγειονομικο δημος περιφερεια. οι πολιτες απαθεις. μαθαμε να ζουμε με τη ντροπη. μονο οταν οι τουριστες μας γυρισουν την πλατη, θα αρχισομε την γκρινια και τις διαμαρτυριες.

 11. Επί τού θέματος…
  Το πρόβλημα δεν είναι αν θα μείνει ή θα βγεί η επιγραφή ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ…
  Η διαρκής παράλειψη τού δήθεν και ντεμέκ εκσυγχρονισμού είναι
  η πινακίδα στο λιμάνι και σε αρκετούς δημόσιους χώρους
  που να ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ τον επισκέπτη – περιηγητή με πληροφορίες
  για την εξυπηρέτησή του στον χώρο.
  π.χ. Η συγκεκριμμένη πινακίδα θα μπορούσε να αναφέρεται στις αφιξοαναχωρήσεις πλοίων (timetable)
  για τα μποφώρ ανα ώρα, για ανακοινώσεις Λιμεναρχείου, για συστάσεις προσοχής (μεταξύ των οποίων και η περί ής ο …αντίλογος).
  Αυτό θα ήταν εκσυγχρονισμός κατόπιν ουσιαστικής παρέμβασης μετα λειτουργικής κοινωνικής σκέψης…
  Μια σκέψη απλώς.

 12. Δεν ξέρω κ.Μυλωνά αν οι εξελίξεις με την προκλητικότητα των απέναντι θα επιφέρει μεγαλύτερη παρακμή

  αλλά όλα θυμίζουν αυτήν την φράση του Κων/νου Καραμανλή το 1997,ότι είμαστε ένα τρελλοκομείο ανοικτό.Κάθε μέρα βγαίνουν στις ακτές λαθραίοι,που έχουν μετατρέψει το Hot Spot σε νάρκη,έτοιμη να εκραγεί,απ την άλλη η ασυδοσία στους δρόμους,τα δελτία τύπου και απ το Λιμενικό και το Νοσοκομείο και Αστυνομία έχουν καταργηθεί,δήθεν για να μην κάνουν κακό στον Τουρισμό…αλλά η πινακίδα απ την άλλη ενοχλεί αποτρεπτικά.Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η κατά περίσταση παροχή ηρεμιστικών ?σαν αυτά που έχουν στο Hot Spot για να ηρεμούν τους ταραξίες και διαμαρτυρόμενους Λαθραίους για τις αιτήσεις ασύλου.Το βράδυ οι ακτές ειναι τίγκα με μαστουρωμένους.Πρέπει να γίνει ατύχημα για να παρέμβει το Κράτος,που φαίνεται δεν φτάνει καθώς τρέχουν σαν τρελοί με το Hot Spot?

 13. Οι καιροί νερό θα φέρουν,έτσι λεν αυτοί που ξεεεεέρουν..’

 14. Επισκέπτρια από Αθήνα χρόνια τώρα. Δικαιούμαι λοιπόν να έχω την απορία όπως και πολλοί θαμώνες , για το τι παίζει στον ναυτικό όμιλο . Μία παραλία παράδεισος για τις οικογένειες.Χρειάζεται όμως αναβάθμιση και καλλωπισμός του εκεί καταστήματος….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.