Επιστολή συμπαράστασης – καταδίκης Προέδρου ΔΣ Κω στην επίθεση-χρήση βίας κατά Ν. Κανταρζή

10
2036

 

ΘΕΜΑ: “Επιστολή συμπαράστασης – καταδίκης του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, στην επίθεση και χρήση βίας κατά του δημοτικού συμβούλου Νίκου Κανταρζή .”

Είναι αυτονόητη η συμπάθεια μας και η συμπαράσταση μας στον συνάδελφο Νίκο Κανταρζή που υπήρξε θύμα βίας και χειροδικίας εκ μέρους συνδημότη μας.

Το Δικαστήριο εφαρμόζοντας τον νόμο θα επιλύσει το νομικό ζήτημα της υπόθεσης. Η παραδειγματική τιμωρία του θύτη είναι αναγκαία για την ομαλή κοινωνική συμβίωση.

Σε τοπικό πολίτικο επίπεδο εκκρεμεί και επιβάλλεται ως δημοτικό συμβούλιο να ξεπεράσουμε την αδράνεια μας και να επιτύχουμε την εφαρμογή των προβλέψεων των διατάξεων περί κανονισμών λειτουργίας που έχουμε ψηφίσει.

Η μη εφαρμογή των συλλογικών μας αποφάσεων δημιουργεί κοινωνική σύγχυση, οξύνει αντιθέσεις που ρυθμίζουν οι κανονιστικές διατάξεις, δημιουργεί την πλαδαρότητα των υπηρεσιών μας, διευρύνει την αδράνεια  των πολιτών και τελικά δημιουργεί χώρο σε σκοτεινούς κύκλους να εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις χρησιμοποιώντας απειλές, εκβιασμούς, τσαμπουκά, βία και χειροδικία καθιερώνοντας τις γνώστες μαφιόζικες συμπεριφορές.

Ως πολίτης, ως δημότης  και ως πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, αισθάνομαι την ανάγκη να καταδικάσω το γεγονός και εκφράζω δημόσια  την θλίψη μου και την ένοχη μου, στην μειωμένη προσπάθεια μου για την εφαρμογή των κανονισμών του Δήμου μας.

Σας ευχαριστώ,

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ν.Γ. Μυλωνάς

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • Όμορφα λόγια στήριξης του συμβούλου από Κυρίτση-Πόεδρο. Να δούμε στην πράξη τα εννοούν η θα τον πουλήσουν για μια χούφτα ψήφους.

      Οι πολίτες περιμένουν τον παλιό Κυρίτση και όχι τον σημερινό που έδωσε φτερά σε τραμπούκους να μετράνε την νομιμότητα με μερικά ευρώ που τους περισσεύουν από την παράνομη λειτουργία των καταστημάτων τους. Οι Κώοι και οι επισκέπτες απαιτούν ανθρώπινη πόλη με κανόνες και τάξη, κοινόχρηστους χώρους και πεζοδρόμια για τον κόσμο και όχι για τραπεζάκια και εμπορεύματα, χωρίς παράνομες καταλήψεις και κακόγουστες παράγκες. Οι κακόγουστες παράγκες και η ανεξέλεγκτη κατάληψη κοινόχρηστων χώρων σαν του ψευτόμαγκα που κρύβεται για να γλυτώσει προσωρινά τις συνέπειες έγινε ξανά ο κανόνας με την Δημοτική αρχή απούσα και αποτέλεσμα να βαράνε και να δέρνουν αυτοί οι νταήδες που όπου τους ψάξουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και το ΣΔΟΕ λερώνει.

    • .ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ…….ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ .ΜΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ………ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  1. Μια βόλτα απο την πλατεία Ελευθεριας κυριε Ν.Μυλωνά και θα δειτε την ευταξία της πλατείας με τα 500 τραπεζοκαθισματα…εσείς εξαφανισμενοι.

  2. Η κόντρα κρατάει χρόνια μεταξύ των 2 (δημοτικού συμβούλου και επαγγελματία). Ο δημοτικός άρχοντας βρήκε τώρα πάτημα για να κυνηγήσει τον επαγγελματία. Ο επαγγελματίας βγήκε από τα ρούχα του και κυνήγησε τον άρχοντα. Δεν έχει πάθει τίποτα σοβαρό ο δημοτικός άρχοντας αλλά η κίνηση του επαγγελματία είναι κατακριτέα. Από την άλλη ο δημοτικός άρχοντας στα πλαίσια της ανωτερότητας που θα έπρεπε να τον διακρίνει πρέπει να δώσει τόπο στην οργή.

  3. Εχετε καταδικασει το νησι απο ολες τις πλευρες.και βρισκετε ευκαιρια να αυτοδιαφημιστειτε.Αντε ομως ο κοσμος που σας βριζει συνεχως σε ολο το νησι για τις τοσεςςςςςςςς μαμακιες που εχετε κανει στο νησι και στους πολιτες.Τωρα θα βγει ενας ενας να συμπαραστεκεται στον κανταρζη,λες και εγινε ηρωας που τις εφαγε.Πιο πολυ ρεζιλι γινεστε,που κυνηγατε μεροκαματιαρηδες σαυτους τους χαλεπους καιρους.Και γιατι δεν γραφεις μυλωνα τις παρανομιες των δικων σου που εχουν γεμισει τραπεζοκαθισματα σε ολο το λιμανι,την πλατεια ελευθεριας,τους αιγιαλους που σκεπασαν τα μαγαζια τους με τσιμεντα και τζαμαριες.Και σας πειραξε ο κυριος που δεν εχει ενοχλησει ανθρωπο στο νησι.Λοιπον καλα εκανε και του τις εβρεξε.Και που εισαι μυλωνα την επομενη προτου βγαλεις ανακοινωσεις,καλο ειναι να σκεφτεσαι πρωτα.Να μην τρεχει πρωτα το στομα σου και μετα το μυαλο σου.

  4. Μυλωνα εσύ και ο Τσιπρας είσαι μόνο λόγια και τίποτα άλλο, η μεγάλη μαριονέτα του Κυριτση έχεις καταντήσει!!!
    .. πλέον με την στάση σου είσαι επικίνδυνο παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους αριστερούς.

  5. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ….ΠΗΔ…..ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΜΑΖΩΜΑΤΑ……
    ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ