ΟΡΑΜΑ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ – Ιδού η Ρόδος… κ.Κυρίτση, ηθική και νομιμότητα για όλους & για όλα…

28
2418

 

Ιδού η Ρόδος… κύριε Κυρίτση, αναμένουμε να λάμψει η ηθική και η νομιμότητα για όλους και για όλα…

Η παράταξή μας συνεπής στις δημοκρατικές αρχές και αξίες και ως θεματοφύλακας της κοινωνικής συνοχής του νησιού μας καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται, με όποιο τρόπο και αν ασκείται (λεκτικό, σωματικό, ψυχολογικό, κατάχρηση εξουσίας κλπ) και για οποιαδήποτε έκφανση της κοινωνικής ζωής του τόπου μας, αφορά.

Η δικαιοσύνη είναι ο μοναδικός θεσμός μέσω του οποίου οφείλουν όλοι ανεξαιρέτως να επιλύουν τις όποιες διαφορές τους.

Ωστόσο, δεν είναι τυχαίο που αντίστοιχα, καταδικαστέα, γεγονότα συνέβησαν και στην προηγούμενη διοίκηση Κυρίτση και μάλιστα και με τον ίδιο εμπλεκόμενο. «Όταν σπέρνεις ανέμους… θερίζεις θύελλες».

Όταν βασική πολιτική σου «αρχή» είναι το διαίρει και βασίλευε, όταν επικαλείσαι και εφαρμόζεις τη νομιμότατα a la carte, όταν συστηματικά προκαλείς το κοινό περί δικαίου αίσθημα τότε ανάγεσαι σε ηθικό αυτουργό των εν λόγω καταδικαστέων πράξεων και η απόσταση από τον θύτη και το θύμα δεν είναι πλέον ευδιάκριτη.

Ακόμα και με το δελτίο τύπου που επέλεξε να δημοσιεύσει ο κ. Κυρίτσης, αντί να πάρει πρωτοβουλία κατευνασμού της υφέρπουσας οργής που υπάρχει συνολικά στην κοινωνία, ελέω μνημονίων και άλλων τοπικών δεινών, κουνάει σαν σουλτάνος το χέρι στους πολίτες της Κω προαναγγέλλοντας «πογκρόμ κυρίτσιας νομιμότητας».

Άραγε η «αδιαπραγμάτευτη νομιμότητα» που επικαλείται μέχρι που φτάνει;

Τον καλούμε ευθέως να πάρει θέση (ή και να διαψεύσει) στις καταγγελίες μαρτύρων (βοά το νησί) που φέρουν το στενό οικογενειακό περιβάλλον της προέδρου της Αντιμάχειας να καταπατά κτήμα δημοσίου για να εγκαταστήσει ελαιώνα…

Επίσης να πάρει θέση (ή και να διαψεύσει) την στάση έτερου προέδρου κοινότητας σε ρόλο «δασάρχη» ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών, δια του εκφοβισμού, προσπάθησε να υποθάλψει την καταπάτηση…

Ιδού η Ρόδος… κύριε Κυρίτση, αναμένουμε να λάμψει η ηθική και η νομιμότητα για όλους και για όλα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να παραιτηθούν Σκουφεζη και Τσαμπουνιαρης,Δημαρχε ζήτα τις παραιτήσεις των προέδρων.

  2. Καλα με δημοτικα μηχανηματα φυτεύεται ο ελαιώνας? Ποια νομιμοτητα κύριε Δημαρχε?? Δήμαρχε η συνταγη γνωστή…αντιγραφει του Αγ.Ζαχαρια.

  3. Ξυροκαμπος Κεφαλου ……..-REALESTATE.
    Πέρα απο την πλάκα Δήμαρχε πρεπει μεχρι το πρωι να εχεις τις παραιτησεις των προεδρων.Αλλιώς είσαι χαλβάς….

  4. ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.ΡΟΥΦΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΓΩ ΡΟΥΦΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ.ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΑΖΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΡΟΥΦΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΜΟΛΟΥΝ 1-2-ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΡΟΥΦΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.ΕΣΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΡΟΣΤΗΜΑΤΑ.Ε ΟΧΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.

  5. Κυρίτσειο νομιμότητα θέλετε; Τώρα …… περάσαμε και στις καταπατήσεις δημοσίου. Φτιάχνουμε …….

  6. Γεωργιε έτσι έχετε μάθει εσεις κατάχρηση εξουσίας….παραίτηση τώρα Σκουφετζη Τσαμπουνιαρης

  7. Γιατί κάθε φορά που αυτή η παρείτσα του Κυρίτση είναι στα πράγματα, τα πράγματα στο νησί πάνε κατά διαόλου;
    Δεν έχει άλλο τρόπο να διοικήσει; Γίναμε νούμερα παγκοσμίως πέρυσι,φέτος ξυλοδαρμοί,ελαιώνες λέει η Ρούφα,απευθείας αναθέσεις,αλαζονεία,ανικανότητα…..Ε. αι στο καλό σας…..

  8. Χωρίς να είμαι ουτε της μίας αλλά ουτε και της άλλης εκ των βασικών παρατάξεων εχω να πω ένα κρίμα γι αυτήν την ανακοίνωση.Θα μπορούσατε να περιοριστείτε στο καταδικάζουμε την μορφή της βίας χωρίς το αλλά…Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να δίνετε τροφή για μελλοντικούς τραμπουκισμούς και μετά να καταδικάζετε.

  9. Πρωτα ρωταμε πως εχουν τα πραγματα κυρια ρουφα και μετα γραφουμε ανακοινωσεις οχι οτι μας πασαρουνε χωρις αποδειξεις.
    Και ο κυριος που φωναζει ας μας πει ποσα χρονια το καταπατουσε το κοματι που ειναι του δημοσιου χωρις καμενα αντιτιμο..

  10. Μαλλον πρεπει σιγα σιγα να ανοιγουν τα στοματα για αυτη τη φαρα που λεγονται τσοπανιδες

    Ονοματακι εχω αλλα βαλε πρωτα εσυ το δικο σου και μετα βαζω και το δικο μου και επειδη μου λες για αποδειξεις αστο και δεν σε περνει το οικοπεδο ειναι του δημοσιο και μολις πηγε ο τσαμπουνιαρης και ειδαν στα χαρτια τι γινετε ουτε ελιες φυτευτηκαν ουτε τιποτα εγινε αλλα αυτα δεν σας συμφερει να τα γραψετε.
    Οσο για τον κυριο που φωναζε δεν φταει κανενας αλλος αλλα ο απλος κοσμος που εχει ολους τους τσοπανιδες στο απυροβλητο εχουν καταπατησει τα παντα εχουν περιφραξει τα παντα σε χωραφια του δημοσιου χωρις χαρτια χωρις τιποτα και στο τελος ζητανε και τα ρεστα απο τον κοσμο

  11. Τι λέτε για καταπάτηση από τους τσοπάνηδες και δεν λέτε για
    την καταπάτηση από τα συγγενικά πρόσωπα της προέδρου.Τον εκβιασμό από τον άλλο πρόεδρο ως «Δασάρχη
    Ντροπή για
    τον Δήμο της
    Κω από τα στελέχη της και πρώτο τον Κυριτση

  12. ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ . ΕΠΙΑΣΕ ΒΡΟΧΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΑΝ

  13. Αν δεν έχετε αποδείξεις δεν μπορείτε να μιλάτε. Ο «κύριος» που κατηγορεί την οικογένεια της προέδρου είναι ο ίδιος βουτηγμενος στα σ…α αλλά για αυτόν δν έχει κανείς να πει τπτ!! Αφήστε την πρόεδρο έξω από όλο αυτό. Ούτε την άδεια δίνει ούτε την γνώμη της ζητάνε σε τέτοια θέματα. Αφορμή ψάχνετε πάλι να την θαψετε κ σας έκατσε μια χαρά! Αλλά δεν θα σας περάσει

  14. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗ ,ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΙΔΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ.ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΥΠΟΥ [ΝΕΑ ΜΟΜΑ ΚΑΜΕΝΟΥ] ΕΧΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΗΚΟΥΝ.

  15. Επειδή ο τσοπάνος καταπατούσε εκτάσεις του δημοσίου δικαιολογείται ο κάθε ένας να καταπατά,και μάλιστα συγγενής πολιτικού προσώπου; Θα τρελαθούμε τελείως.

  16. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ [ 2-3 ΕΙΝΑΙ], ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΕΓΑΛΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ….
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ ΟΤΙ Η…ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ….
    ΟΥΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ……….ΝΙΚΟΛΑΚΗ…
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ