Αρχική Ειδήσεις Τα εν δήμω Γ. Κίτσης: Τρόπος αντιμετώπισης της διάβρωσης των ακτών στο παραλιακό μέτωπο της...

Γ. Κίτσης: Τρόπος αντιμετώπισης της διάβρωσης των ακτών στο παραλιακό μέτωπο της Λάμπης

7
1408

ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΜΠΗΣ-ΜΑΡΜΑΡΙ- ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΚΩ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξεχάσατε τις ανατολικές ακτές. Πάντως συγχαρητήρια για την πρόταση.Πολλοι τα είπαν, ποιος θα υλοποιήσει;

  2. ΤΙΓΚΑΚΙ-ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ στον παραλιακό δρόμο, υποβαθμίζει το νησί μας λόγω των τριτοκοσμικών συνθηκών που επικρατούν.Δείτε φωτογραφίες.
    Στην Λάμπη το τοιχίο και ο ποδηλατόδρομος έχουν καταρρεύσει, από την διάβρωση της θάλασσας και ο δήμος δεν μεριμνά για την αποκατάσταση.
    Το ίδιο έχει γίνει σε σημεία των ακτών στο παραλιακο μέτωπο ΛΑΜΠΗ-ΤΙΓΚΑΚΙ-ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ.
    Υπεύθυνες για την εγκατάλειψη και την διάβρωση των ακτών, είναι όλες οι δημοτικές αρχές της περιόδου 2000 εως τώρα.https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/243799/kitsis-orama-drasi-diavrosi-ton-akton-stin-lampi-tigkaki-mastichari/?fbclid=IwAR15K6wLGBAYx_7t3z536t-4lv0rMR35nAcgCQZejukhJ8WKGnzOxFMz4uk

  3. παιδια μαρκια απο τον ηλιο βλεπω σας χτυπησε δυνατα…

    μα καλα δεν ηξερε δεν ρωταγε και αυτος τι γινετε τον χειμωνα εδω και πως βαραει απο νοτια μερια σχεδων ολο το νησι

  4. Γεια σου Κιτση παντογνωστη,Μα καλα όλα να τα ξερεις αυτος ο ανθρωπος;Συμβουλη.Ασχολησου με ένα θεμα και δες το τοπικα.Μην αντιγραφεις τι εγινε καπου καποτε σε καποιο μερος.Ολα εχουν μια ιδιαιτεροτητα και αν ασχολησε με όλα στο τελος γινεσαι γραφικος.

  5. για να δοθουν λυσεις και μπραβο που γραφει επωνυμα.

  6. Τωρα πήρατε χαμπάρι?Από τη Λεμεσό μέχρι τη μακρινή Βραζιλία έτσι κάνουν οι άνθρωποι.Πολλα πολλά χρόνια. Σας το φωνάζουμε στα συμβούλια,στα καφενεία,στις εκλογές και στα αυτιά σας.Τιποτα. Πάλι καλά .Πάλι καλά που δεν είναι το 2080.!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ