Δήμος Κω: “Υπεγράφη η σύμβαση διαγραμμίσεων του αστικού οδικού δικτύου”

16
806

Θέμα: “Υπεγράφη η σύμβαση διαγραμμίσεων του αστικού οδικού δικτύου

Ο δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης υπέγραψε τη σύμβαση για την διαγράμμιση του αστικού οδικού δικτύου και τις επόμενες ημέρες ξεκινά το έργο.

Το έργο, αφορά μελέτη του 2019, περιλαμβάνει τις οριζόντιες διαγραμμίσεις (διαβάσεις πεζών, σήμανση λωρίδων κυκλοφορίας κλπ) στους δρόμους εντός σχεδίου πόλης.

Παρά την εντατική προσπάθεια των στελεχών της τεχνικής υπηρεσίας, η γραφειοκρατία του Ελληνικού δημοσίου για άλλη μια φορά οδήγησε ένα έργο, μικρής αλλά ουσιαστικής παρέμβασης, να υλοποιείται αρχές Σεπτεμβρίου (!!!) αντί των πρώτων μηνών του έτους πριν η κυκλοφορία γίνει, όπως άλλωστε κάθε καλοκαίρι, πολύ έντονη.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μέχρι την τελευταία ημέρα θα ξεζουμίζετε τον δήμο. Πάλι καλά που σας πήραμε νωρίς είδηση. Φαντάσου τι φαγοπότι θα γίνονταν στα άλλα τέσσερα χρόνια.

  2. Μέχρι την άνοιξη του 2010 οι γραμμές θα έχουν σβύσει. Γι΄αυτό πες στον εργολάβο να περιμένει και κόψε του και τα παραπανίσια. Ξέρεις εσύ

  3. Δυο μέρες πριν φυγής θα τα κανείς όλα πέντε χρόνια έχουν να γίνουν η γραμμές τώρα το θυμήθηκες αλλά ξέχασα ότι άμα ψωφα ο γαύρος ….. καληνιχτα και καλά σαραντα

  4. Χθες πηγεμός και επιστροφή στο και από το Μαστιχάρι για το πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου, μεγάλη η χάρη του. Επτά ευρουλάκια το κεφάλι συν τα ποτά, τέλος πάντων.
    Μέχρι το Ζιπάρι, άντε μερικά φώτα του δρόμου αναμμένα. Μετά την λίμνη ούτε ένα βρε άχρηστοι !!!
    Όσο για τις διαγραμμίσεις, ούτε ξέρεις που πας και που βρίσκεσαι. Ευτυχώς υπάρχουν τα χόρτα δεξιά και κάτι βλέπεις. Γράφω για την νύχτα λεβέντες. Μετά την στροφή για Μαρμάρι στην ευθεία, έβαψαν καμιά 1500 μέτρα, αν υπολόγισα σωστά !!! Τώρα στα γεράματα κατάλαβα ότι όλοι τους μας έχουν χ……ους διαχρονικά.

  5. Η ΑΠΑΙΣΙΑ δημοτική αρχή και ο άνθρωπος που οι περιστασεις και τα λαθη των προηγουμενων τον εκαναν δυο φορες «δημαρχο», ΑΠΟΔΥΚΝΥΟΥΝ για χιλιοστη φορα ποσο ΑΣΥΣΤΟΛΟΙ και ΑΝΗΘΙΚΟΙ ειναι.!!!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ σεβασμος στους ΠΟΛΙΤΕΣ της Κω και στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…… .ΜΑΣ εχουν ΟΛΟΥΣ «γραμμενους» …….Σαν ΧΩΡΙΑΤΑΡΟΙ που ειναι στην πραγματικοτητα . συμπεριφερονται σαν να μην ΕΧΑΣΑΝ τις ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!! Προκειται για Ευθεια ΠΡΟΣΒΟΛΗ του ΛΑΟΥ της Κω. 4 μερες πριν φυγουν ….μοιραζουντα λεφτα του Δημου ( στους φιλους τους)για ενα παντελως ΑΚΑΙΡΟ και επομενως ΑΧΡΗΣΤΟ ………»ΕΡΓΟ»΄!!!! Ειναι τελειως ανηθικοι και ασυστολοι!!!!!!!!!!

  6. Θα έπρεπε να έχουν γίνει οι διαγραμμίσεις εδώ και καιρό. Να φτιαχτούν επίσης και οι πλακοστρώσεις που τις έχουμε πληρώσει χρυσές. Κοντεύουν να σκοτωθούν άνθρωποι. Προσέξτε το κι αυτό. Στη μελέτη που κάνατε κ. Δήμαρχε σε κάποιους δρόμους της παλιάς πόλης, γιατί κάποιες γωνίες είναι μεγαλύτερες; Για να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους κάποιοι πάνω σ’ αυτές;

  7. Τους δρομους Στην καρδαμαινα θα τους φτιάξετε ποτέ; Θα σκοτωθούν άνθρωποι σε αυτό τον κεντρικό

  8. Μήπως από τον επόμενο (ο θεός ξέρει πότε θα γίνει) διαγωνισμό θα πρέπει να υπάρχει τεχνική προδιαγραφή σχετικά με την διάρκεια του χρώματος στο οδόστρωμα και όταν αυτός δεν τηρηθεί να πληρωθεί ποινική ρήτρα από τον εργολάβο?

  9. Μεχρι τελευταια μερα εργα…..θα κανουμε χρονια να ξαναδουμε.Απο εδω και περα μονο βολεματα κολητων θα εχουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ