ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο αποχαιρετισμός της Ειρήνης με βράβευση εθελοντών απόψε στο Ρωμ. Ωδείο Κω στη συναυλία των Μ. Παϊζάνογλου και Α. Παντελίδη «Κινηματογραφική μουσική στην κιθάρα»

2
3261

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με μία συναυλία που είχε τίτλο «Κινηματογραφική μουσική στην κιθάρα» με τους Μουσταφά Παϊζάνογλου και Αλέξη Παντελίδη η Υπεύθυνη Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ παρέδωσε τη σκυτάλη των Ιπποκρατείων ολοκληρώνοντας τη θητεία της (5 χρόνια μετά) απόψε στο Ρωμαϊκό Ωδείο Κω.

Η Ειρήνη Χατζηχριστοφή επέλεξε στον σύντομο αποχαιρετισμό της εκτός από τον κόσμο και τους συνεργάτες της και τους συντελεστές της εκδήλωσης, να ευχαριστήσει θερμά επίσης τους εθελοντές που πρόσφεραν αμέτρητες ώρες από το χρόνο τους και την προσωπική τους ζωή καλύπτοντας τις εκδηλώσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόκειται για τους Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω (το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος Ειρήνη Παναγιωτοπούλου) και τους Εθελοντές Διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω (το βραβείο παρέλαβε ο Ερρίκος Τρουμούλης).

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στους εθελοντές!
    Η μουσική παράσταση δεν ενθουσίασε όμως, Τη βραδιά έσωσε ο Αλέξης Παντελίδης με την καταπληκτική του φωνή και τη δουλεια που έριξε στα βίντεο που έπαιζαν από πίσω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ