“Υπεγράφη η σύμβαση για την προμήθεια δύο νέων λεωφορείων της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ»

18
1275

 

Θέμα: “Υπεγράφη η σύμβαση για την προμήθεια δύο νέων λεωφορείων της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.”

Η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Βάσω Πη υπέγραψε χθες τη σύμβαση για την αγορά δύο νέων λεωφορείων που ενισχύουν το στόλο της αστικής συγκοινωνίας.
Μετά από ένα αδιάβλητο, και πεντακάθαρο διαγωνισμό που δημοσιεύτηκε μέχρι την εφημερίδα διαγωνισμών της Ε.Ε. αναδείχτηκε μετά από Διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό ο ανάδοχος.
Σε δήλωση της η κ. Πη αναφέρει: «δύο νέα, σύγχρονης τεχνολογίας αυτοκίνητα θα προστεθούν στο στόλο της επιχείρησης σε λίγους μήνες και θα εξυπηρετούν τους πολίτες και επισκέπτες της Κω.
Η συνολική προμήθεια ανέρχεται στις 389.360 € με ΦΠΑ, αφού η έκπτωση που επιτεύχθηκε έφτασε το 25% του προϋπολογισμού του διαγωνισμού, χρήματα που θα διατεθούν από τους ίδιους πόρους της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου.
Τα νέα οχήματα θα είναι τεχνολογίας Euro 6, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας με προδιαγραφές για ΑμεΑ (σύστημα επιγονάτησης και ράμπα) και θα αναβαθμίσουν σημαντικά το έργο της Αστικής Συγκοινωνίας στο νησί μας.
Καταφέραμε να υλοποιήσουμε ένα πολύ μεγάλο έργο, όλη αυτή την πενταετία ως ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ και εύχομαι αυτό το έργο να συνεχιστεί με σοβαρότητα, χρηστή διαχείριση και διαφάνεια.»

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μία ημέρα πριν παραδώσει η κυρία. Τάλε κουάλε με τον αρχηγό. Που πριν δύο ημέρες υπέγραψε σύμβαση τετρακοσίων χιλιάδων ευρώ. Αυτά να τα βλέπει ο Αβρίθης που μας φλόμωσε και λόγια.

  2. Ή εγώ είμαι βλάκας ή η κυρία είναι πολύ έξυπνη. Μία ημέρα πριν φύγει υπογράφει ανάθεση τετρακοσίων χιλιάδων ευρώ και για να μας πείσει μας λέει ότι ο διαγωνισμός ήταν αδιάβλητος. Μας πήρανε είδηση Θωμάααα.

  3. Αυτή η κυρία πρόεδρος που μας εκπροσωπούσε επί μία πενταετία διδάσκει σωφροσύνη και σεμνότητα στους νέους. Αυτή η κυρία μία ημέρα πριν εγκαταλείψει τους θώκους της ψεύτικης εξουσίας της κοκορεύεται για το επίτευγμα της την στιγμή που θα έπρεπε σιωπηλά και σεμνά να αποχωρούσε μετά από την απόρριψη της από τους πολίτες. Αυτή η κυρία φανερώνει ακόμα και την τελευταία ώρα την αντίληψη της παράταξης της και της ιδίας για την ποιότητα και το περιεχόμενο των συμπολιτών της. Τους θεωρεί κάφρους. Νομίζει ότι οι πολίτες είναι ανεγκέφαλοι και ότι μπορεί η ίδια ως πεφωτισμένη να τους κοροϊδεύει. Ευτυχώς απαλλαχτήκαμε.

  4. Η κυρία Βάσω με την ωραία πόζα που δείχνει πνεύμα και μόρφωση στην πρώτη συνεδρίαση της πριν από πέντε χρόνια καθόρισε από μόνη της τον μισθό που θα παίρνει μηνιαίως. Ευτυχώς δεν πήραν και προκαταβολή μισθούς για το 2020 όπως ο τέως συνάδελφός τους.

  5. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
    Η επένδυση αυτή είναι μια ακόμα εκδίκηση κατά των δημοτών και του νησιού, αφού δεν τους ετίμησε.
    Τα χρήματα αυτα θα μπορούσαν και ‘επρεπε να χτησιμοποιηθούν σε πολλά πιο αναγκαία μέτρα
    για εκσυγχρονισμό δικτύων π.χ., ανάπλαση και δεντροφύτευση, δημιουργία θέσεων πάρκινγκ κλπ.
    Αλλά είπαμε, έτσι θα έμενε στην ιστορία οτι τα έργα έγιναν επι δημαρχίας Νικηταρά…
    Το ζητούμενο είναι να δυσκολέψουν μέχρι τελευταίας ρανίδος, το έργο του ανταγωνιστή «Κως 2023″…
    Πάρτε θέση κι εσείς δημότες απο τώρ, μην και σπέρνουν απο τώρα σπόρο για 4χρονη βλάβη του νησιού
    για να το «σώσουν» πάλι οι εργολάβοι των ημέτερων…

  6. Καλέσαμε τον διακεκριμμένο καθηγητή Πανεπιστημίου της Οξφόρδης κ. Οργουελ
    να μεταφράσει το μήνυμα των δημοτικών εκλογών του Ιουνίου.
    Κι εκείνος σε άπταιστα Ελληνικά και με την δημοκρατικότητα που τον διακρίνει
    μας είπε οτι μπορούμε να το πούμε στην τοπική διάλεκτό μας
    πράγμα που έμμεσα δείχνει και το πόσο πολύ νοιώθει ο κόσμος της Κω
    τα δρώμενα στον τόπο του. Και πώς το είπε:
    » ΞΩΓΚΡΟΜΙΔΙΑ»

  7. Δελτίο τύπου παράταξης ΟΡΑΜΑ:– Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;

    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν απαραίτητη )

    – Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;

    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!

    Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη.

  8. το παλεβαν πεντε χρονια για να τα παρουν και τωρα ως δια μαγειας το πετυχαν σε ενα μηνα πολλα μπραβο ειστε πολυ εξυπνη κυρια ΠΗ

  9. πρέπει να λογοδοτήσει η κυρία Βάσω και οι λοιποί τρενάκηδες

    ΒΑΣΩ ΠΗ: Πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα εμποδίζουν την επέκταση των δρομολογίων στα χωριά – ΔΕΝ θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Από aegeanews -29 Δεκ 2016

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ