ΒΙΝΤΕΟ Ευρεία σύσκεψη για την Οδική Ασφάλεια στο Δήμο Κω | Εντυπωσιακή ανταπόκριση φορέων

34
2952

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Ευρεία σύσκεψη για την Οδική Ασφάλεια στο Δήμο Κω | Εντυπωσιακή ανταπόκριση φορέων

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρόστιμα μέχρι να μάθουμε ότι.
    1. Όταν πίνουμε δεν οδηγούμε
    2. Προσπερνάμε εκεί που επιτρέπεται.
    3. Δεν τρέχουμε και τηρούμε τα όρια
    4. Δεν είμαστε οδηγοί αγώνων ούτε οι δρόμοι μας είναι κατάλληλοι για οδήγηση Formula 1.
    5. Ζώνες και κράνη όλοι ανεξαιρέτως.
    6. Στο STOP σταματάμε και ελέγχουμε (και γενικά στις διασταυρώσεις καλό είναι να κόβουμε ταχύτητα)
    7. Παρκάρισμα εκεί που επιτρέπεται.

  2. Να επισημάνω ότι τα υπάρχοντα όρια ταχύτητας είναι παρωχημένα/ξεπερασμένα,ανήκουν σε άλλη εποχή

    ..δηλαδή σε άλλη Κω,όχι στην σημερινή,όταν το κατανοήσουν αυτό,θα έχει γίνει ένα σοβαρό βήμα.
    Πρέπει όμως να ανα-σημανθούν οι οδοί και δρόμοι με τα επικαιροποιημένα όρια ταχύτητας που έχουν αλλάξει σ όλες τις πόλεις του Κόσμου και σ όσες ακόμα δεν άλλαξε,υπάρχει Δημόσια διαβούλευση και μεγάλη πίεση.
    Πρέπει να ενημερώνονται και οι ξένοι υπήκοοι-επισκέπτες κατά την διάρτκεια του Information απ τους ‘βαπτισμένους ξεναγούς’ (ο Θεός να τους κάνει),όπως πάει δηλαδή ο υπάλληλος για να ενημερωθεί αν είναι ευχαριστημένοι απ το Ξενοδοχείο και φυσικά να πουλήσει τις εκδρομές και δευτερεύουσες (λέγε με υπόγεια άγρα απ τα συμβαλόμενα μαγαζιά),να τους ενημερώνει ότι πρέπει να υπακούν στους Κυκλοφοριακούς Νόμους όπως και στις χώρες τους!!!
    Επίσης να υπάρχει συνεχείς αστυνόμευση σε περιοχές που οι οδηγοί ρέπουν στην παραβατικότητα ΣΥΝΕΧΩΣ,π.χ ο ‘Φάρο’ς έχει 3 εκκλησάκια ,αλλά οι κόντρες και τα παρολίγον τραγικά δυστυχήματα είναι καθημερινά.

  3. Ποιος συγκάλεσε τους φορείς?
    Είχε και συλλόγους πέρα από φορείς. Από ποιον ενημερώθηκαν.
    Ρωτάω καθώς δεν ενημερώθηκαν όλοι

  4. Ναι γραψτε ακομα κανενα βεσπακι που παει για ψαρεμα στο λιμανι και το λυσατε το προβλημα.Αληθεια γραφετε ακομα τις καρεκλες με τη συνεργασια του στρατου ;

  5. Κ. Υπαστυνόμε όχι πολλά πολλά με τους Κωους θα σε περνει τηλέφωνο αύριο μεθαύριο και θα σου λέει να είναι καλό παιδί τα γνωστά

    • Εσύ στο γυάλινο κόσμο σου...φουλ επιδόματα,εκτός έδρας,δωρεάν εξετάσεις κάθε χρόνο,

      έξτρα μισθολογικά μπόνους για κάθε ‘επαγγελματική εξέλιξη’,μειωμένο κόστος διατροφής απ την Λέσχη και το Στρατιωτικό Πρατήριο,διακοπές και τσάμπα διαμονή στα ΣΟΑ και στο στρατόπεδο,φαγητό ακόμα και απ την πληρωμένη με αίμα μερίδα του φαντάρου,ασυλία στα Κυκλοφοριακά παραπτώματα λόγω ένστολης αλληλεγγύης,δωρεάν και επιδοτούμενα εισητήρια να πας στη Βλαχία λόγω θητείας σε παραμεθόριο ,άδειες μετά πολλών αποδοχών κάθε χρόνο και τιμώμενο πρόσωπο κάθε Εθνική και Θρησκευτική Εορτή ..έτσι με τόνους αλαζονίας και ξερολακίτιδας,ξύνοντας τ α….σου σ ένα κατεστημένο εις βάρος των υπόλοιπων φορολογούμενων,για ένα δήθεν ένοπλο καθήκον προστασίας της πατρίδας και απ την παραλιακή λέσχη κάθεσαι και κρίνεις τα πάντα.Αν σε περάσουν αξιολόγηση όπως οφείλουν θα δεις πόσο ανεπαρκής και άχρηστος είσαι!!!!

      • …μεγάλε έγραψες!! Άντε γιατί μας τα είχε κάνει τσουρέκια ο Καραβανάς, κάθε τρεις και λίγο!!

        • Η μόνη διέξοδος κάποιων καράβλαχων δυστυχώς είναι το ...γαλόνι.

          θέλοντας να ξεφύγουν απ το βουνό,τους κάμπους και την αγροτιά,καταλήγουν στο ένστολο..δημοσιουπαλληλίκι !!! Πηγαίνοντας λοιπόν να εκτελέσουν ένα καθήκον ,ευρισκόμενοι σε τουριστικά θέρετρα κάποιοι απ αυτούς έχουν την νοοτροπία του ‘είμαι εγώ και άλλος κανένας’ ..ΌΛΑ μα όλα τα ξέρουν,το συγκεκριμένο άτομο χωρίς τις στοιχειώδεις γνώσεις,τα βασικά περί Τουριστικής Οικονομίας και με ανώτερο επίπεδο σπουδών το facebook κρίνει τους πάντες και τα πάντα,γιατί άλλο λέω την γνώμη μου συνεισφέροντας σ ένα δημόσιο διάλογο έστω και ανώνυμα και άλλο η κρίση και μάλιστα με ρατσιστικό υπόβαθρο,αφου τις περισσότερες φορέ θα κατακρίνει βάζοντας στον ανεμόμυλο όλους ανεξαιρέτως τους ντόπιους,γιατί μεταξύ μας όπως σ όλα τα μέρη της Ελλάδας υπάρχουν και δω… χωματερές !!!!

  6. Καλεσαμε τον συλλογο που δεν ειναι συλλογος… μπραβο Δήμαρχε που στηρίζεις την παρανομία. Να βγω κι εγω στο δρόμο με σαγιονάρα και να μοιραζω φυλλαδια και μπλουζακια…

  7. Ορθώς ο κύριος Νικηταράς απέσυρε εκείνη την περιβόητη καρέκλα με τα πόδια λιονταράκια από το γραφείο του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πλούσια ανακαίνιση του γραφείου του Δημάρχου με έπιπλα Βαράγκη ήταν το πρώτο έργο του κυρίου Κυρίτση το 1997. Το ποδήλατο όμως ευχόμαστε να μην είναι επικοινωνιακό τρικ αλλά ουσιαστική αλλαγή προτιμήσεων αφού γνωρίζουμε ότι και το αυτοκίνητο χρειάζεται λόγω αποστάσεων και το ποδήλατο δεν ήταν πάντα στις προτιμήσεις του κυρίου Νικηταρά. Φυσικά και η εικόνα παραδειγματίζει αλλά η υπερβολή δεν μεταφράζεται με σεμνότητα ή με εσωτερική ανάγκη.

  8. η κυκλοφορία με ασφάλεια είναι μεγάλο θέμα και χρειάζεται σύνεση, γνώση και μετριοπάθεια στην οδήγηση. Καλά κάνει ο νέος Δήμαρχος και το βάζει σε προτεραιότητα αλλά χρειάζονται σοβαρά μέτρα και πρώτα από όλα να φτιαχτεί ο δρόμος και η σήμανση που έχει μαύρα χάλια

  9. ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝΕ ΤΡΟΚΌΣΙΑ ΧΙΛΙΆΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

  10. Φτάνουν τα επικοινωνιακά τρικ με τις επιτροπές και τις συσκέψεις. Όσοι νομίζουν ότι ο λαός αν δεν πάνε καλά τα πράγματα με την νέα δημοτική αρχή θα τους τιμωρήσει στις άλλες εκλογές κάνουν μεγάλο λάθος. Γιατί η τιμωρία δεν αφορά αυτούς που διοικούν και που άλλωστε τι είχαν τι έχασαν αλλά η τιμωρία αν δεν πάνε καλά τα πράγματα όπως την προηγούμενη πενταετία θα αφορά την ίδια την κοινωνία μας που αντί μπροστά πάει πίσω με επιπτώσεις στην ζωή και στην περιουσία των πολιτών. Γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε αυστηροί από τώρα στις παρατηρήσεις μας για τις παραλήψεις και για τα σκόπιμα λάθη τους. Δεν θα το κάνουμε για λόγους αντιπολιτευτικούς. Άλλωστε είμαστε μαζί τους. Θα το κάνουμε γιατί επιθυμούμε να επιτύχουν. Επιθυμούμε να μην ξαναεμφανιστεί το φαινόμενο Κυρίτση.

  11. Να προσθέσω σε όλα αυτά ότι οι επαγγελματίες οδηγοί κυρίως οι Λεωφοριατζιδες που ερχοναται από άλλα μέρη της χώρας είναι απαράδεκτοι οδηγούν χειρότερα απ’ολους και είναι θαύμα πως δεν έχουμε θρηνήσει θύματα κ λόγο αυτών .. πρέπει η τροχαία να τους βάλει στην θέση τους δεν είναι δυνατόν να παρκάρουν όπου θέλουν να μην σεβοντε κανένα άλλο και να οδηγούν λες και είναι οι μόνοι στον δρόμο δλδ άμα τα κάνουν αυτά οι επαγγελματίες εμείς οι απλοί οδηγοί τι πρέπει να κάνουμε?

    • Μπράβο δλδ εννοείς οτι οι μποχαλαράδες που δεν έχουν ιδέα τι πάει να πεί εθνική οδός/αυτοκινητόδρομος και με μοναδική εμπειρία τον επαρχιακό είναι καλύτεροι..?

      • Πήγαινε στο Φεστιβάλ Προβατίνας….βρε αχάι μανούλαμ .Η δικά σου εμπειρία είναι οι κατσικόδρομοι..αλλά ναι πολλοί ντόπιοι έχουν οδηγήσει πολύ πριν απο εσένα σε μεγάλους δρόμους…γιαράβλαχο,που η βλακεία σου είναι μονής κατεύθυνσης.

        • Νάτος πετάχτηκε ο ευρωμπόχαλος!!! Μπρρρρρρ πάνε μάζεψε τις κατσίκες από το ψαλίδι!

  12. KAI MIA MIKΡH ΛEPTOMEΡIA!!!! ΤΟ ΠΡΩΙ (….ΕΩΣ ΕΣΤΩ 07.00′) ΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΚΑΛΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΕΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. Τις παρανομες παρκαρισμενες καρεκλες να γραφετε σε συνεργασια με το στρατο και την ασφαλεια και ολα εχουν λυθει.

  14. ΚΤΕΛ Όχι μόνο τουριστικά λεωφορεία, ταξιτζηδες, αυτοκίνητα με καμμένο το ένα φανάρι ,φώτα σε κεντρικούς δρόμους όπως οι πόρτες, του σταυρού το Πέραμα κ.α .. Αυτά πρέπει να τα είχε κοιτάξει ήδη ο δήμαρχος. Γι αυτό τον ψηφίσαμε, ελπίζω μα το αλλάξει αυτό τις επόμενες μέρες.

  15. Καλέστε τον Ιαβέρη να μας πει καμία κουβέντα για το αυτοκίνητο και τον ΚΟΚ.Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρος.

  16. Οι λεωφορειατζίδες που δεν είναι απο την Κω πράγματι κάνουν οτι θέλουν.
    2)Παρκα΄ρουν όπου θέλουν βλέπε επέκταση νέας οδού της Μητροπολίτη Ζαχαρία την οποία μετατρέψανε σε πάρκινγ με την συναίνεση αυτών που συνεργάζονται.
    3)Ανεβαίνουν και κατεβαίνουν την Μητροπολίτη Ζαχαρία αντί να κινούνται απο την νέα περιφερειακή η οποία τέμνει την Μητροπολίτη Ζαχαρία.
    4) Οι επιχειρήσεις που τους έχουν εκμισθωμένους υποχρεούνται να έχει άδεια οδικού μεταφορέα και να παρέχουν οικόπαιδο για στάθμευση των λεωφορείων. Και βέβαια να έχουν άδεια.
    5) Θα πρέπει το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων να έχει συνεργασία τόσο με τον Δήμαρχο όσο και με την Τροχαία για να εντοπιστούν επικίνδυνα σημεία στο οδικό δίκτυο επαρχιακό και πόλεως.
    6) Η Βασιλέως Γεωργίου με τις γουρούνες παρκαρισμένες κατά μήκος του δρόμου δημιουργουν σοβαρό πρόβλημα.
    7) Να μονοδρομηθεί η Μητροπολίη Ζαχαρία και να μπούν στοπ στίς διασταυρώσεις πίν γίνει κάποιο ατύχημα.
    8) Να απαγορευτεί η κυκλοφορία στα βαρέα οχήματα νταλίγκες και λεωφορεία

    • ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΧΟΡΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΝ ΘΕΝ ΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΣΟΥΝ Η ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΙΝΑΣΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΩΧΟΡΑΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΜΕ ΤΕΤΙΑ ΜΥΑΛΑ

      • Κι αυτό σού δίνει το δικαίωμα να παίρνεις ανοιχτά τις στροφές (τέρμα Θεού…)
        με ενα μηχανάκι να χωρά να μην χωρά απο την άλλη;
        Τί είστε; Οι γ.μαουα των δρόμων;
        Κι όλα αυτά σε στενό παράδρομο , έξω απο το σπίτι τού Μανώλη του Ψαρρού…

      • 1)Αυτός που σας εκμισθώνει τα λεωφορεία σας έχει εκ του Νόμου υποχρέωση να έχει χώρο στάθμευσης σε ιδιόκτητο ή εκμισθωμένο ακίνητο. Και γι αυτό το γραφείο συγκοινωνιών απαιτεί άδεια οδικού μεταφορέα στους τουριστικούς πράκτορες που εκμεταλεύονται ή εκμισθώνουν λεωφορεία και επίσης ζητά τοπογραφικό για τον χώρο στάθμευσης.
        2) Υπάρχουν δημόσια Parking , αντί να μετατρέπετε το οδόστρωμα της νέας επέκτασης της Μητροπολίτου Ζαχαρία σε Parking αριστερά και δεξιά του δρόμου με αποτέλεσμα να δυσκολεύετε η ορατότητα των διερχομένων οχημάτων για άνω Λαγγάδα, Αμπάβρι, κτλ.
        3) Να σταματήσετε να κατεβαίνετε και ανεβαίνετε την Μητροπολίτη Ζαχαρία διότι δημιουργείτε κυκλοφοριακό κομφούζιο και επίσης προβλήματα ασφάλειας.
        4) Να επιληφθεί η Τροχαία , το γραφείο συγκοινωνιών , και η νέα Δημοτική αρχή.
        5)Να σηματοδοτηθεί η Μητροπολίτη Ζαχαρία

  17. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΕΣ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΜΑΘΗ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΑΝ ΦΕΡΗΣ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

  18. Ναι στον διάλογο,όταν δεν διακατέχεται από ρατσισμό και εξυπνακισμό

    Ο συνδυασμός των παραπάνω με την ξερολακίτιδα ,εκθέτει άσχημα κάποιον .Δεν χρειάζεται να είσαι γίδα ,για να καταλάβεις αν το γιαούρτι είναι πρόβειο ή αγελαδινό !!! Ούτε χρειάζεσαι να είσαι κότα για να διαπιστώσεις ότι το αυγό που έκανες είναι κλούβιο…όταν διαβάζεις γενικόλογα ,αόριστα στα όρια της σαχκλαμάρας σχόλια που μάλιστα δείχνουν και τον ψυχισμό σου,ε τότε απορείς με κάποιον που υπογράφει στρατιωτικός…το περισσότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι …καλιόπες στο στρατό (μάζεμα σκουπισιών δηλαδή όπως είναι ο ίδιος).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ