ΒΙΝΤΕΟ Στο Κέντρο Υποδοχής στο Πυλί ο Δήμαρχος Κω με τους συνεργάτες του & ο Πρόεδρος Πυλίου | Αύξηση αφίξεων | Έχει υπερβεί κατά πολύ τη χωρητικότητά του…

16
3444

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Στο Κέντρο Υποδοχής στο Πυλί ο Δήμαρχος Κω με τους συνεργάτες του & ο Πρόεδρος Πυλίου για ενημέρωση – Αύξηση αφίξεων – Έχει υπερβεί κατά πολύ τη χωρητικότητά του…

Πηγή: dhras.gr

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΡΕ …ΛΑΚΕΣ Η ΡΟΥΦΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ:::::::::::::::::::::

  2. Η επίσκεψη του κυρίου Νικηταρά στο ΧΟΤΣΠΟΤ φανερώνει ένα και μόνο πράγμα. Ότι ο Δήμαρχος του νησιού μας δεν φοβάται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Είναι βέβαιο ότι θα συνεργαστεί με την Κυβέρνηση και περισσότερο από όλα είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξει να δοθούν λύσεις με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και στον πόνο των ανθρώπων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Χαιρόμαστε γιατί από την πρώτη ημέρα ο Δήμαρχος μπήκε στο καμίνι και είμαστε βέβαιοι ότι το πρόβλημα θα το δει ως ευκαιρία ανάδειξης της Κω ως τόπο πρώτης φιλοξενίας και όχι ως τόπο άρνησης και κολαστηρίου.

  3. Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια η Νέα Δημοκρατία κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά με το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Σήμερα με κυβέρνηση της Ν.Δ. αυξήθηκαν οι εισροές μεταναστών στα νησιά και ο Υπουργός Εξωτερικών κύριος Δένδιας κάλεσε στο γραφείο του τον Τούρκο πρέσβη για να διαμαρτυρηθεί. Και ο Τούρκος του απάντησε ότι η Ελλάδα δεν έχει καμιά δουλειά με τους πρόσφυγες γιατί η συμφωνία της Τουρκίας έγινε με την Ευρωπαϊκή Ένωση!! Και εμείς μέχρι σήμερα νομίζαμε ότι η συμφωνία είχε γίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι πονόψυχος με τους μετανάστες. Αυτή τελικά είναι η πολιτική και ο πολιτικοί.

    • Θα χρειαστουν χρονια να αλαξει κατι σε αυτό.Δεν είναι κανενα κουμπι να το γυρισεις.Εχεις φροντισει ο Συριζα και θα υποφέρουμε για χρονια.

    • Μα καλα δεν τους εφερνε η κυρα Τασια με τον Μουζαλα ;;;;;;; Μα καλα δεν τα ειχανε «βρει» ο …Κυριτσης με τους …Τουρκους για να μην ερχονται στην Κω;;; Μα καλα δεν θα «κλεινανε» τα συνορα για να μην περνα κανενας …οπως στην Ουγγαρια…:::::::::Μα καλα …….. Το τι μαλακιες εχουνε πει για το προσφυγικο – μεταναστευτικο, τον Συριζα, και στην Κω και αλλου , δεν λεγεται, οργιασε η μαλακια , η βλακεια και η Αντισυριζικη υστερια των ΜΜΕ και της ΝΔ…. Φτασανε στο σημειο να λενε οτι ο Συριζα τους εφερνε γιατι ητανε …πονοψυχοι Αριστεροι !!!! Αμα τα σκεφτομαι με πιανει τρομος για το μεχρι ποιου σημειου μπορει να φτασει η «ανθρωπινη» βλακεια και επισης ποσο «αισχρη» ητανε και ειναι η Αντισυριζικη Προπαγανδα !!!!!!! Ρε ηλιθιοι ο Συριζα προσπαθησε να ΛΥΣΕΙ το προβλημα ! Δεν ητανε ο Συριζα το προβλημα !!!!!! Αλλα τι σας νοιαζει η ΑΛΗΘΕΙΑ . Ο Συριζα να φυγει για να (ξανα) φαμε τον πλουτο του λαου……

    • ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ Ο ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

      ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ; ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ; ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΑΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΑΝΑΛΥΤΗ

      • Ρε ….λακες ακομη συνεχιζετε τα ψεμματα κατα του Συριζα !!!Τοσα χρονια δεν βαρεθηκατε.:::: Ρε …λακες ο Σακελλαριδης ΕΦΥΓΕ απο τον ΣΥριζα ….Ητανε στον Συριζα αλλα εδω και χρονια εφυγε.. Και ο Μυλωνας ητανε στον Συριζα αλλα εφυγε, τωρα οτι ..λακια λεει θα την χρεωνετε στον Συριζα ;;;;;; Και δευτερον .ο Σακελλαριδης ΔΕΝ ειπε αυτα που λες εσυ οτι ειπε……. Ειπε οτι ο Συριζα δεν ελυσε το προβλημα….., αυτα για «φυλακες στε νησια » ειναι δικα σου, επαγγελματια ΨΕΥΤΗ !!!!!. Τελος μηπως ξερεις τι ειπε ΣΗΜΕΡΑ για την πολιτικη της ΝΔ για το μεταναστευτικο ;;;;;;;; Οχι οτι εχουν καμμια ιδιαιτερη αξια τι λενε ο Σακελλαριδης και ο Μυλωνας, απλα τους χρησιμοποιειτε ΕΣΕΙς ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ για να πολεματε τον Συριζα….

  4. Επισκεψη του Δημαρχου στο Κεντρο υποδοχης!!! Επισκεψη εξω απο το κεντρο δεν ειδα. Τα σκουπιδια που εχει γεμισει το χωριο και η περιοχη ουτε λογος. Η πορνεια που εχει ξεκινησει και που σε λιγο τα παιδια μας θα τρεχουν απο τα αφροδισια που θα κολησουν για ενα σεξ των 5-10-15 ευρω ουτε λογος.
    Μπραβος σας Κυριοι

  5. Πηγε να δει ποσους χωραει ακομα για να ξεκινησει το καινουργιο.Ειπαμε θα εχουμε τουρισμο με τ Νικηταρά 12 μηνες..….απλα οι επισκευτες μας θα είναι από ανατολη.

  6. ΘΟΔΩΡΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ….

  7. ΜΙΛΑΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ…….ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΗΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΑΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΣΕ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΩ….ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

  8. Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ. ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΛΥΣΗ. Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    • μας πήρανε χαμπάρι σου λέω…αν αυτά που γίνονται στο προαύλιο του Αγ.Παύλου γίνονταν στην χώρα τους,θα έκοβαν κεφάλια.Βρωμόσκυλα με προβιά φιλανθρωπίας,μία συμμορία που οδήγησε σε έναν βουβό ‘εμφύλιο’ προτάσσοντας τις πιο Φαρισαϊκές τακτικές,συμφεροντολογία και υποκρισία Τελώνων και φιλί αγάπης από ..Ιούδα.Τώρα που έκλεισαν τα σύνορα ,θα πίξουμε στο ..σκατό.Κανονικά έπρεπε η ΑΑΔΕ να τσεκάρει πόσα αδήλωτα ,πόσα δωμάτια χωρίς απόδειξη πουλάνε κάποιοι σε κάποια ξενοδοχεία..που μένουν ομαδικά ολόκληρες παρέες..ενώ και κάποιες παραλίες έχουν μετατραπεί σε κάμπιγκ….

  9. Στην ιστορία θα μείνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε το δρόμο,έδειξε τις πύλες..

    όπως στην Ιστορία θα μείνει και το ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια Σύνορα,επί ΣΥΡΙΖΑ,στήθηκε το μεγαλύτερο φαγοπότι στην ιστορία της φιλανθρωπίας.ΜΚΟ,αλληλέγγυοι και ανθρωπιστές της τσέπης,χρέωναν τις μερίδες του φαγητού στους απελπισμένους παραπάνω απ το καταπέτασμα των πελατών 5άστερων.6 ευρώ χρέωναν σε κάποια HOT SPOT τις καθημερινές μερίδες,που περιελάμβαναν μια απλή φασολάδα,ενώ την χρέωναν με σαλάτα και άλλα συναφήΈνα σκέτο πιατάκι κρατάει ο καθένας και κάθεται κάτω και τρώει..
    Τα συσσίτια και οι μερίδες φαγητών, είναι πράγματα που δεν μπορούν να ελεγχθούν, ειδικά μετά την κατανάλωση.
    Κανένας δεν μπορεί να βρει εκ των υστέρων πόσοι έφαγαν, τι έφαγαν, πόσα πιατάκια, πηρουνάκια, κουταλάκια, χαρτοπετσέτες, χορηγήθηκαν.
    Τρώνε π.χ. 100 άτομα και δηλώνουν ότι έφαγαν 500.
    Τους δίνουν σκέτη φασολάδα και χρεώνουν κριθαράκι με κρέας, σαλάτα και τυρί.
    Όλοι ξέρουν πια πολλά πράγματα για το πως λειτουργούν οι «φιλανθρωπικές» οργανώσεις, οι αλληλέγγυοι, οι ΜΚΟ κ.λ.π.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ