Συνάντηση Δημάρχου Γ. Κυρίτση με Επικεφαλής για Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα

6
1300

ΘΕΜΑ : Συνάντηση του Δημάρχου Γιώργου Κυρίτση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για την κατάθεση προτάσεων για το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Νήσων Νοτίου Αιγαίου’’

Ο Δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης κάλεσε για αύριο στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων προκειμένου να προκύψει μια συνθετική πρόταση του Δήμου Κω για το Ειδικό Πρόγραμμα Νήσων Νοτίου Αιγαίου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Στη συνάντηση συμμετέχουν οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Χατζηκαλύμνιος ως υπέυθυνος για το πρόγραμμα και Γερασκλής ως υπεύθυνος τεχνικών υπηρεσιών.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κω κ.Κυρίτσης τονίζει:

‘’ Σκοπός της συνάντησης είναι η διαμόρφωση μιας συνθετικής πρότασης του Δήμου Κω που θα αφορά προτάσεις έργων στα πλαίσια του Ειδικού Προγράμματος Νήσων Αιγαίου που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Πιστεύω ότι οι επικεφαλής των παρατάξεων θα συμβάλλουν σε αυτή τη διαδικασία με τις δικές τους ρεαλιστικές προτάσεις, με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι πόροι και οι προτάσεις του Δήμου Κω πρέπει να διατυπωθούν με κριτήριο τον ρεαλισμό και την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων.

Με αυτή τη δημοτική αρχή, οι συναντήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων δεν είναι είδηση. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να μας ενώνουν, υπάρχουν πεδία στα οποία μπορεί να υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία.’’

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σε κυριτση και μαραγκο χανετε την υποληψη σας.Το γελιο τους ειναι παραπλανητικο…..

  2. Ο ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ Ο ΑΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ.ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΠΑΡΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  3. Θα βάλει κανένα έργο στο ειδικό πρόγραμμα η νέα Δημοτική Αρχή ή θα μείνει μόνο με τις συναντήσεις των υπευθύνων?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ