Δήμος Κω: «Καθαριότητα παντού – συνεχίζονται οι καθαρισμοί κεντρικών οδών» (ΦΩΤΟ)

14
3367

«Καθαριότητα παντού – συνεχίζονται οι καθαρισμοί κεντρικών οδών»

Καθαρισμό και πλύσιμο οδοστρώματος, ποδηλατοδρόμου και πεζόδρομων, στην Ακτή Μιαούλη και σε τμήμα της Βασ. Γεωργίου, διενήργησαν σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, από τις πρώτες πρωϊνές ώρες, οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου μας.
Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας εφιστά την προσοχή των διερχόμενων πεζών και οδηγών όταν διενεργούνται αντίστοιχοι καθαρισμοί και ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόησή τους, τονίζοντας πάντα ότι η καθαριότητα χρειάζεται τη συμβολή όλων μας.

Σήμερα επίσης διενεργήθηκαν εκτεταμένοι καθαρισμοί από τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Πρασίνου κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου Γ. Παπανδρέου, από τη μαρίνα έως και το Ψαλίδι. Οι καθαρισμοί θα συνεχιστούν και αύριο στην περιοχή.

Γραφείο Τύπου

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πλύνετε και την αγορά πιυ βρωμάει από την πίσω είσοδο μιας και κανένας δεν μιλάει ! και την βας Παύλου πιυ είναι μέσα στην λίγδα

  2. που βλέπαμε και με την απελθούσα Δημοτική αρχή. Το αυτονόητο! Μπράβο για την καθαριότητα, αλλά για την εποχή μας και για τον τόπο μας, δεν θα έπρεπε να είναι μια συνήθης καθημερινή δραστηριότητα;

  3. Τρομερό αυτή κ αν είναι είδηση ότι καθαρίζεται η πόλη !!Λες και ζούμε στην Αφρική και ανακαλυπτουμε τον πολιτισμό το 2019 κ ότι πρέπει να καθαρίζεται η πόλη !!Βάλτε και μια είδηση ότι έχουμε νερό !Η μάλλον ότι λειτουργούν τα φανάρια !

  4. ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΒΡΕ ΘΕΟΔΩΣΗ ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΟΥΣ ΛΙΓΑΚΙ.

  5. Να περιποιηθειτε και να βάλετε όλα τα δημόσια ιταλικά κτήρια Δημαρχείο επαρχείο κτλ όπως επισης να εκμεταλλευτείτε τον χειμώνα και να φτιάξετε όλους τους δρόμους του Νησιου έλεος φτάνουμε να ζητάμε τα αυτονόητα …

  6. Τους κάδους με τα σκουπίδια δεν τους βλέπετε? Γεμάτη είναι μην μας πείτε ότι φταίει πάλι ο προηγούμενος ?

  7. Ωραία όλα αυτά ασ δούνε λίγο το φωτισμό στο ψαλίδι που η κολόνες είναι τσιμεντένιες περίπου 30 χρόνον και η μισές πρσμενες από φυσική φθορά και από τροχαία που σίδερα αυτόν είναι επικίνδυνα κάντε κάτι αφού η προηγούμενη ήταν αδιαφορετη να δούμε και εσάς..

  8. Παρακαλώ να πάρετε άμεσα νερό από την θάλασσα και να πλύνετε τους δρόμους που σκυλοβρωμάνε: Από το ύψος της καμάρας (αστυνομία), Ελ. Βενιζέλου, Παναγή Τσαλδάρη, Γαλλίας, 25ης Μαρτίου, Μεγ. Αλεξάνδρου, μέχρι πάνω την Αβέρωφ και Κανάρη. Εχουν τα χάλια τους. Και φτιάχτε και τις πλακοστρώσεις έξω από τον ΟΑΕΔ που κοντεύουν να σκοτωθούν ηλικιωμένοι άνθρωποι.

  9. Καθαρίστε τα δεντράκια, τα θαμνάκια, τα κυπαρίσσια μέσα στην ιστορική πόλη μας γιατί σε λίγο με τις βροχές που θα πέσουν θα γεμίσουν τα φρεάτια και οι υπόνομοι.

  10. Να καθαρισετε την βρωμια που αφησε ο κυριτσης με αυτους που μαζεψε εκει στην παναγη τσαλδαρη κοντα στον ΟΑΕΔ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ