Γ. Κίτσης: Συγχαρητήρια στη νέα ΔΑ και το νέο Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Κ. Ζαχαρό που έλυσαν το πρόβλημα της δυσοσμίας στη Ναυαρίνου

35
6368

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΠΕΣ ΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…..

  2. ευτυχως που ο λαος εδιωξε ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΝΗΣΙ. μπραβο στον νικηταρα

    για τις προσπαθειες να ξεβρωμισουν το νησι

    • Καλα ακομα το ιδο λες εσυ;Ο Κυριτσης ηταν δήμαρχος όταν εγινε η ΑΒΙΚΩ;Μηπως όταν εγκαταληφθηκε;Μηπως αυτος ειχε βαλει τους γυφτους και μενανε εκει ;Το θεμα φιλε μου δεν είναι να βολευτεις να παρεις κανενα διορισμο…είναι να φτιαξουμε το νησι μας.Στο κατω κατω…μαζι σου θα τα παρεις η θα χαιρεσαι αν υποφερει ο γειτωνας σου;

  3. Μπράβο Κωνσταντίνε. Μόνο δείτε και το προβλημα της δυσοσμίας και στον μεσαίο δρόμο του λινοποτη. Στο πίσω μέρος του Αγίου Παύλου και προς το τέρμα του δρόμου που βγαινει στον κεντρικό προς τιγκακι. Και στο ζήπαρι, έχει ένα καπάκι του βιολογικου μπροστά στο κομμωτήριο της Γεωργίας, το πατάνε τα αυτοκίνητα και ακούγεται λες και πετάνε κουβάδες. Ειδικά το βράδυ λόγο ησυχίας ακούγεται άσχημα και έντονα. Κάντε κάτι.

  4. ο απερχομενος διελυσε καθαριοτητα και δευακ για να τα παραδωσει σε ιδιωτες κολλητους

    για το μελι οπως εκανε με τα τρενακια.ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ

  5. Οι άνθρωποι δουλεύουν αθόρυβα κ σεις τους κράζετε…τι να πω…Μπραβο Κώστα…συνέχισε ετσι

  6. τα καλα να λεγονται.ΜΠΡΑΒΟ στον ΖΑΧΑΡΟ και στους εργαζομενους της ΔΕΥΑΚ για τις μεγαλες

    αυτες επεμβασεις για να αποκατασταθει η λειτουργεια των αγωγων ομβριων και βιολογικου.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.

  7. ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ[ΔΙΑΡΡΟΗ].ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ [ΠΑΛΑΙΟ ΔΥΚΤΙΟ-ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ]ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ Η ΔΕΥΑΚ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

  8. Μπράβο στο παιδί.. Αλλά υπάρχουν και άλλα προβλήματα στην Κω που είναι πολύ πιο σοβαρά, και κάτι πρέπει να κάνουν ή αρχές «μετανάστες» το πρόβλημα αυτό δεν είναι μόνο στο Πύλη αλλά σε ολλο το νησί. Εδώ θα φανεί ο δήμαρχος…

  9. μπράβο σας κ.Κίτση για το θάρρος και την ευγένεια σας..σας τιμά κι ο κόσμος βλέπει έναν άνθρωπο καθόλου εμπαθή!!!

  10. Με αυτόν πρόεδρο θα πείτε το νερό νεράκι στα χωριά…. σιγά το σοβαρό πρόβλημα βρε στρατιγε μου.. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα που δύσκολο να τα κάνουν αυτοί που επέλεξε ο κόσμος.

  11. Εσύ που λυπάσαι και κατάντησε ο Γιώργος γραφικός ήθελα να ήξερα θέλεις το καλό του νησιού μας και λύση στα προβλήματα κάθε γειτονιάς ,η απλά θέλεις τον πρώην δήμαρχο να διευθύνει έτσι για το καπρίτσιο της προτίμησης σου???Όσο για εσένα Ανώνυμε που ρωτάς ποιος πρόεδρος και εάν υπάρχει πρόεδρος έχω να σου πω, ΒΕΒΑΊΩΣ ΚΑΙ ΥΠΆΡΧΕΙ όπως βλέπεις κάνει έργα δεν κάθεται στο γραφειακι του να τον τρώει η καρέκλα αλλά είναι κάθε μέρα έξω με τους εργάτες για να λύσει τα προβλήματα του νησιού που τόσο καιρό είχαν πάρει τη κάτω βόλτα!!! Λυπάμαι πολύ για εσάς και τις αντιλήψεις σας πάει να γίνει κάτι καλό στο νησί μας και ακόμα και τώρα το κατακρίνετε κάκιστα μόνο και μόνο για το καπρίτσιο της προτίμησης σας για τον δημοτική αρχή που θα θέλατε,αλλά πολύ το χαίρομαι δεν έχετε βούληση , Περαστικά σας

  12. Μπράβο κ. Κίτση για το θάρρος σας να εκφράσετε δημόσια τα συγχαρητήρια στη νέα ΔΑ για την άμεση επίλυση ενός προβλήματος που μας ταλαιπωρούσε τόσα χρόνια. Άξια συγχαρητηρίων είναι οπωσδήποτε η νέα ΔΑ για την άμεση λύση του προβλήματος. Μόνο όσοι ζούσαμε καθημερινά την δυσοσμία ξέρουμε τι σημαίνει να αναπνέεις επιτέλους καθαρό αέρα. Συγχαρητήρια στη ΔΕΥΑΚ και στον κ. ΖΑΧΑΡΟ.

  13. Κωτης-Ασφενδιανος-Πυλιωτης-Αντιμαχιτης-Καρδαμιωτης-Κεφαλιανος

    Αυτή δεν είναι πολιτικοί. Αποσμητικά ανοιχτού χώρου είναι.

  14. ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΔΥΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

  15. Γιατι ολοι εσεις οι εργαζομενοι…δεν λυνατε το προβλημα δυο χρονια τωρα….πως καταφερατε και το λυσατε….στις 3 του μηνα???

  16. Το καταλαβαινω πως κανει προσπαθεια συντονισμου αλλα οταν διαβαζω σχολια τυπου δουλευει σκληρα,κανει εργο,τρεχει ασταματητα ολη μερα νιωθω πως το εχετε χασει τελειος..απο ποτε οι πολιτικοι προισταμενοι γ…..αι στην δουλεια?τους εχετε δει ποτε μεσα σε κανα λακο με λασπες και σκατα?εντολες δινει και αμα τις δινει και αυτος,δικαιολογημενα βεβαια γιατι δεν ειναι τεχνιτης και γενικοτερα απο τεχνικα ζητηματα δεν ξερει την τυφλα του.Να μου πεις και οι αλλοι που και καλα ηξεραν εκαναν τπτ σημαντικο?@@..Αυτη η δημοτικη αρχη παντως ξεκινησε καλα.

    • ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ; ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

      • Πατριδα ο προεδρος της δευακ δεν ειναι αμισθος και το οτι παρατησε την δουλεια του ειναι επιλογη του,εγω λεω πως ειναι καλη επιλογη αν θελει να κανει καλα αυτο που εχει αναλαβει,διαβαζε καλυτερα πριν σχολιασεις,ειπα κανει προσπαθεια και το καταλαβαινω αλλα μεχρι εκει,οι εργαζομενοι δουλευουν οχι αυτος,δεν ειναι σε θεση ακομα να κανει καν επιβλεψη γιατι δεν εχει ιδεα.Βεβαια αυτο μπορει να αλλαξει με την εμπειρια.Το νεαρο της ηλικιας δεν πρεπει να μας αφορα και ξερεις γιατι?για το δωστε τοπο στα νιατα,αυτο ζητησαν και καλος που το πηραν.Αν και δεν νομιζω οι 30-35ριδες να θεωρουνται παιδια…Για τους προηγουμενους το ειπα και παραπανω μια τρυπα στο νερο.

  17. για το γηπεδο μπροστα στο ξενοδοχειο θα γινει κατι ή θα ξεφτιλιζομαστε ολοι διεθνως;

  18. Κύριε Μποχαλε όπως αποκαλειστε όπως φαίνεται δεν γνωρίζετε επί του θέματος , πήγατε στην Ναυαρίνου όταν φτιαχναν το θέμα που ανέφερε ο κύριος Κιτσης να δείτε που ήταν ο προϊστάμενος και πως γ…. Στην δουλειά??Στον λάκο ήταν κύριε μου μαζί με τα σκατα και τους συνεργάτες του , πήγατε στην Ασκληπιού να δείτε τι έκανε και εκεί??Τον συγκεκριμένο δεν τον τρώει η καρέκλα ,μπορεί από τεχνικά ζητήματα να μην ξέρει τα πάντα αλλά είναι κάθε μέρα εκεί για να μαθαίνει . Αυτή η δημοτική αρχή δεν ξεκίνησε μόνο καλά ,αλλά ξεκίνησε Πολύ καλά , γίνεται Έργο επιτέλους !!και χρυσό να μας χάριζαν πάλι δεν θα τον θέλαμε έτσι έχουμε καταντήσει κύριε Μποχαλε….

    • Απο τεχνικα ζητηματα να μην ξερει τα παντα?Τα παντα φιλε μου δεν τα ξερει ουτε ο καλυτερος μαστορας.Ο κωστας συγκεκριμενα δεν ξερει τπτ τουλαχιστον ακομα και ειναι φυσιολογικο γιατι δεν ηταν η δουλεια του…Ειπα πως καταλαβαινω πως κανει προσπαθεια συντονισμου αλλα μεχρι εκει,αστε τον να κανει αυτο που πρεπει να κανει και θα τον κρινουμε του χρονου τετοια περιοδο.Τα μεγαλα λογια απο την αρχη δεν θα κανουν ουτε σε αυτους αλλα ουτε σε εμας καλο.

  19. Εμεις ξέρουμε τι τραβούσα με τόσα χρόνια,δεν μπορούσαμε να καθίσουμε έξω, παρά ο παιδιά συνεχίστε έτσι,ευχαριστούμε,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ