Δήμος Κω και «Μarketing Greece», διοργανώνουν δημοσιογραφικά ταξίδια στην Κω για προβολή και διαφήμιση του νησιού.

0
766

Στο πλαίσιο της καμπάνιας για την Συμμαχία Τουρισμού, η Ένωση Ξενοδόχων Κω σε συνεργασία με την εταιρεία «Μarketing Greece», διοργανώνουν δημοσιογραφικά ταξίδια στην Κω για λόγους προβολής και διαφήμισης του νησιού.
Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, οργάνωσε πρόγραμμα φιλοξενίας για δυο Άγγλους bloggers, από τις 22/09/2019 έως τις 26/09/2019.
Πρόκειται για τον κ. Tom Whilliams και την κα Meagen Collins, που συνθέτουν το travel couple blog Food Fun Travel, με σκοπό να αναδείξουν την πλούσια γαστρονομική όψη του, μέσα από σχετικές βιωματικές εμπειρίες.
Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου μας ευχαριστεί ιδιαιτέρως για την πολύτιμη συμβολή τους, το ξενοδοχείο «CARAVIA» στο Mαρμάρι για την δωρεάν διαμονή, τον ΣΕΠΕΚΩ για την δωρεάν διάθεση γευμάτων στο εστιατόριο «Αυλή» στην Ζιά και το εστιατόριο «Αράπ» στο Πλατάνι, την κα Τριανταφυλλοπούλου για την ξενάγηση στο Οινοποιείο, τον κ. Χατζηπέτρο για την ξενάγηση στο Ελαιοτριβείο, την Βιοτεχνία μελιού «Μέλισσα» στην Κέφαλο, τον κ. Χ. Σιδέρη υπεύθυνο του Κωακού Αθλητικού Ομίλου «Φιλίνος» για την βόλτα με τα ποδήλατα στην πόλη και το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων «Holiday Autos» για την διάθεση ενός αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις τους. Η συνεργασία Δήμου, Φορέων και ιδιωτών, προάγει το φιλόξενο πρόσωπο του νησιού μας και των κατοίκων του, ενώ και βοηθά στην καλύτερη προβολή και παρουσίαση της Κω.

Γραφείο Τύπου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

Στο πλαίσιο επίσκεψης 12 Πρακτόρων από τη Μ. Βρετανία της αεροπορικής εταιρείας Jet2 Holidays, οι οποίοι επισκέφτηκαν το νησί μας για να το γνωρίσουν και να το προωθήσουν ως προορισμό, τo Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κω, ευχαριστεί τον κ. Στέφανο Ζαγουρτζή για τη διάθεση γεύματος στο εστιατόριο «Ολύμπια», στην πόλη της Κω.
Παράλληλα με την ολοκλήρωση της εβδομάδας τουρκικού κινηματογράφου, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμος Κω ευχαριστεί για την αφιλοκερδή προσφορά τους, τους συμπολίτες μας επιχειρηματίες που στήριξαν την προσπάθεια, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι η συνεργασία του Δήμου με τους φορείς στοχεύει στην προβολή και προώθηση της Κω, ως τουριστικού προορισμού.
Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου μας ευχαριστεί για την προσφορά τους: το Σύλλογο Μουσουλμάνων Κω «Η Αδελφότης» για την πολύτιμη στήριξη τους στην προσπάθεια προβολής της Κω στη γειτονική Τουρκία, την Ελληνική Αστυνομία για τη διευκόλυνση που παρείχε στον έλεγχο διαβατηρίων, τη Δημοτική Αστυνομία για τη διευκόλυνση στις μετακινήσεις των συντελεστών του Φεστιβάλ, το ξενοδοχείο “Kos hotel” & το ξενοδοχείο “Grecotel Imperial Kos” για την φιλοξενία διάσημων Τούρκων ηθοποιών, το τρενάκι της εταιρείας “All day Travel” για τις μετακινήσεις των επισκεπτών και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ