ΒΙΝΤΕΟ Στο Δημοτικό συμβούλιο οι εργαζόμενοι του Δήμου Κω για το ψήφισμα κατά της Ιδιωτικοποίησης

4
766

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Στο Δημοτικό συμβούλιο οι εργαζόμενοι του Δήμου Κω για το ψήφισμα κατά της Ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς για ακόμη μία φορά ο αντιδήμαρχος κ.Αβρίθης έδειξε τον πραγματικό του εαυτό στο Δημοτικό συμβούλιο υποστηρίζοντας την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού αδειάζοντας τους υπαλλήλους του Δήμου.

    Συγχαρητήρια Κωακέ λαέ για την επιλογή σας.

  2. 2) Ο Δήμος έχει 2 μηχανήματα πλυσεως των κάδων, και τα 2 είναι άχρηστα? Δεν επισκευάζονται? Από την εποχή που ήσουν, Δαυίδ, στην καθαριότητα, ο απαρχαιωμένος στόλος έτρωγε, και συνεχίζει να τρώει λεφτά του Κωακου λαού,λεφτά που θα αγοράζατε καινούργια, ( μια βόλτα στο Διαύγεια θα σας πείσει ,αρκεί να πατήσει κάποιος αριθμό κυκλοφορίας από κάποιο σκουπιδιαρικο που θα δει στο δρόμο)

  3. Σας έδωσε ο «βρωμοΣυριζα» την δυνατότητα να τροποποιήσετε τον ΟΕΥ και να προσλάβετε οσο μόνιμο προσωπικό έχει ανάγκη ο δήμος, και εσείς ζητήσατε ΜΟΝΟ 2 οδηγούς
    5 χειριστές και 10 ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ, με σκοπό φυσικά η αποκομιδή να χάνει έδαφος ώστε ο ιδιώτης να γίνει απαραίτητη προϋπόθεση για σωστή λειτουργία της υπηρεσίας.( Αυξησατε τα τέλη,με πρόφαση την μισθοδοσία των συμβασιούχων που είχαν πάρει παράταση και τον χειμώνα, και μετά που τους στείλατε στο ανάθεμα,ξέρεις, τα τέλη παρέμειναν υψηλά,ώστε ο ιδιώτης να έχει να περνει)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ