ΛΣ Κω: Απαράδεκτη επιχείρηση της Δ.Α Νικηταρά στο λιμάνι της Κω πλαισιωμένος με ακροδεξιά στοιχεία

42
5981

ΣΧΟΛΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΩ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Α ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΩ
Η χθεσινοβραδυνη απαράδεκτη επιχείρηση της Δ.Α Νικηταρά στο λιμάνι της Κω πλαισιωμένος με ακροδεξιά στοιχεία ,να εμποδίσει την αποβίβαση 77 προσφύγων από το καράβι ,χρησιμοποιώντας δημοτικά μηχανήματα και εργαζόμενους ,κατόρθωσε να στοχοποιήσει τα θύματα (πρόσφυγες-μετανάστες) και να δώσει άπλετο χώρο σε φασιστικές-ξενοφοβικές φωνές .
Η λειτουργία του Hot spot ,που ταλαιπωρεί και τους χωριανούς του Πυλιού, αποτέλεσμα εφαρμογής της άθλιας συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης -Τουρκίας που διπλοεγκλωβίζει τους κατατρεγμένους και τους εμποδίζει να φτάσουν στον προορισμό τους δεν πρόκειται να καλυτερεύσει με οδοφράγματα.
Φαίνεται όμως ότι ο εκλεκτός δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ( !!!) κ. Νικηταράς είναι αποφασισμένος να μην παρεκκλίνει ούτε γράμμα από τις θέσεις των κομμάτων που τον στήριξαν και να διαφυλάξει τα «ιερά και όσια» των συμμάχων της χώρας , δηλ. της Ε.Ε , του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ που ευθύνονται για τα βάσανα όλων ,νησιωτών -προσφύγων & μεταναστών.
Είναι εύκολο να κάνεις το παλικάρι μπροστά σε 77 κυνηγημένους από τον πόλεμο και την φτώχεια . Ακόμα πιο εύκολο να αναρτάς στο fb ευχολόγια για καλυτέρευση συνθηκών στο hot spot .
Για την δημοτική αρχή Νικηταρά είναι δύσκολο και απαγορευτικό να έρθει σε κόντρα με την κυβέρνηση και την πολιτική της. Να ζητήσει το κλείσιμο του hot-spot και την άμεση μεταφορά των προσφύγων σε κέντρα φιλοξενίας που λειτουργούν με κρατική ευθύνη. Να απαιτεί με όλα τα μέσα την στελέχωση με μόνιμο προσωπικό όλων των υπηρεσιών, δομών υγείας κ.α. που ασχολούνται με πρόσφυγες όπως των υπηρεσιών ασύλου προκειμένου γρήγορα να εξετάζονται τα αιτήματα των προσφύγων-μεταναστών για να φτάνουν με ασφάλεια στις χώρες προορισμού τους. Να απαιτήσει την εναντίωση στο «Δουβλίνο» ,τις οδηγίες και τις συμφωνίες της Ε.Ε Να διεκδικήσει την αποζημίωση στο 100% όλων των κατοίκων που έχουν υποστεί ζημιές από την λειτουργία και διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού.
Αλλά είπαμε η σημερινή Δημοτική Αρχή,όπως και οι προηγούμενες, έχει διαλέξει δρόμο!
Για την Λ.Σ
2/11/2019

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το να προσβαλεις ολους οσους δεν προσκυνανε στην νεα ταξη πραγματων που εισαστε ταγμενοι ψευτοανθρωπιστες αυτο με ξεπερνα…λεγωντας τους και βαφτιζοντας τους ολους ακροδεξιους…εχετε παρει την κατηφορα του λαικισμου και της χυδαιοτητας θα προτιμουσα να ασχολειστε με την ελειψη ασφαλειας στην πολη της Κω που δεν τολμας το βραδυ να κυκλοφορεις και οχι να καταφερεστε εναντιον οσων δεν θελουν να δουνε την υποβαθμιση στην ποιοτητα ζωης στο νησι μας. Απο την αλλη καλυτερα η κα Μακρη να παραιτηθει δεν το εχει ειναι λιγη και εριστικη με υψηλο βαθμο ασεβειας προς τους κατοικους της Κω ο κατηφορος δεν εχει τελειωμο!!!

  2. Πολυ καλά έκανε!!!!Μπράβο του!!!!θα έπρεπε να ειμασταν ολοι εκει αλλα και καθε φορα που βγαινουν στις παραλιες μας!!!!φοβομαστε να βγούμε το βραδυ ακομα και στην αυλη μας!!!για ελατε μια βολτα στο πυλι εχουν τετοιο θράσος που μπαινουν μες στις αυλες μας και ζηταν πραγματα!!!!και δεν φευγουν αν δεν τους δωσεις!!!!και αν τους δωσεις στελνουν κι αλλους!!!πια λυπηση!!!δεν θελουν λυπηση αυτοι. Να φυγουν ολοι απο το νησί μας!!!να ξεσηκωθουμε ολοι πριν ξεσηκωθουν αυτοι και μας φανε!!!

  3. Σωστά, εξ’ άλλου τους μόνους αλλοδαπούς που προσκυνούν είναι αυτούς που έχουν λεφτά, οι άφραγκοι μετανάστες είναι λεπροί για τον κατσικοτέτοιο Κώο, που δεν είναι καν Έλληνας αλλά Τουρκόσπορος πρόσφυγας και ο ίδιος.
    Α, όλα κι’ όλα μην ξεχνάτε από πού προέρχεστε…!

    • οι γονεις σου εκαναν μεγαλο λαθος που εφεραν στον κοσμο ενα τετοιο ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ σαν και του λογου σου.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟ.

    • Ανωνυμε γραψε ονομα να συζητησουμε τον δικο μου προσφυγα παππου και τον λαθρομεταναστη αι σιχτιρ παρασιτο αλλυλεγγυο καθηκι

    • Εισαι μεγαλο βλημα !!!!Ζηλευεις και εισαι αναγκασμενος να ζεις στο νησι μας γιατι στο κατσικοχωρι απο οπου ερχεσαι ουτε χρηματα ουτε γυναικες βλεπεις παρα μονο κατσικες ισως τις…….κιολας !!!Αποβρασμα της κοινωνιας μ….α!!!!!

  4. Λοιπόν…. Μπαβοοοοοο στον ΝΙΚΗΤΑΡΆ….. ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΑ …. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΠΌ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ….ΤΏΡΑ ΕΣΎ ΚΎΡΙΕ ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΕ..ΑΝΘΕΛΗΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ . ΠΕΣΜΟΥ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΎΕΙΣ…ΚΑΙ ΠΌΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

  5. Κάντε και μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας φιλάνθρωποι του @ωλου, που δεν έχετε καμία πρόταση ΥΠΈΡ ΤΩΝ εξαθλιωμενων Ελλήνων… Παρά των κακομοιρων δήθεν παράνομων, λαθραίων, ίσως και εγκληματιών… Χωρίς διαβατήρια, χωρίς ταυτότητα, βγάζετε μια επιστολή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΑΠΌ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ. χωρίς ιδέα το ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ..ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΝΕΝΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.. .. ΦΙΛΟΞΕΝΉΣΕΤΕ ΤΟΥΣ…

  6. Κάνε μια πρόταση στον …… να τους φιλοξενήσει τους κακόμοιρους….η στο σπίτι σας αν δεν φοβάστε … Αλλιώς ΣΚΑΣΤΕ κσι μην. Μιλάτε, γιατί δεν ξέρετε τι ειναι να σε κυνηγάνε και να σε παρακολουθούν να σε βιάσουνε.. ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ.., και αν ΤΟΝ γλυτώσετε .. όπως αλλά κορίτσια .. ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΓΡΆΨΕ…

    • Εσένα βλακακο ποιός σου ζήτησε να πάρεις πρόσφυγες σπίτι σου; για τις ευθύνες της κυβέρνησης, της Ευρώπης και των ισχυρών μιλάμε. Αι σιχτίρ αμυαλοι σ.ατοψυχοι

  7. βρε Κική μου , απο τη μεταπολιτευση και μετα , οποια ανακοινωση κουμουνιστη και να διαβασεις ,ακριβώς τα ίδια λέει!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ , ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ!!!!

  8. Ήξερα ότι το ΚΚΕ δεν έχει πατρίδα και θρησκεία…αλλά εδώ μιλάμε για την τοπική κοινωνία..ΤΌΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΕΊΣΤΕ!????? . ΛΟΙΠΌΝ… ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ..

  9. Πάρτε τους σπίτια σας Λ Σ όταν ξαναερθουνε πάρτε του σπίτια σας και τέλος

    • δηλαδή εσείς θα παίρνατε στο σπίτι σας ακόμη ακόμη και πυρηνικές κεφαλές;

  10. Εκεί ανάμεσα στο 3% και στο 4%,που σημαίνει ότι εκτός απ τους αλληλέγγυους μπολσεβίκους Ιούδες ισκαριώτες

    και ένα μέρος των ξένων υπηκόων,όλοι τους γύρισαν την πλάτη.Ούτε ένα σοβαρό ειχείρημα,ακόμα και στην συμφεροντολογική ευαισθητοποίηση που πατάει,ακόμα και από κει μπάζει…άτοπες ,απαράδεκτες και συνάμα ανήθικες τοποθετήσεις απέναντι σε μια κοινωνία που δεν αντέχει και ξεπέρασε κάθε όριο.Μιλάμε ότι δεν μπορεί να πείσει ούτε τους ξένους Βαλκάνιους που είναι εγγεγραμμένοι στο Εργατουπαλληλικό Κέντρο..τα άτομα αυτά έχουν καψει κύταρα απ τις ιδεοληπτικές εμμονές.Δεν βλέπουν καν την ωμή πραγματικότητα.

  11. Το κόκκινο στη σημαία σας είναι απο το αίμα που χύθηκε στο βωμό της δήθεν κοινωνικής ισότητας, και τωρα ζητάτε, όπως πάντα, το αίμα του Ελληνικού λαού, πουλημένοι ξεφτίλες

  12. εχετε μεινει καμια δεκαρια κουμουνια στο νησι και ευτυχως που υπαρχει το ιντερνετ να πειτε τον πονο σας, γιατι αλλιως θα ειχατε σβησει απο τον χαρτη. Κυρα Κικη μην ντρεπεσαι να βαζεις την λεξη ΛΑΘΡΟ μπροστα….

  13. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΚΙΚΗ. ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΙΣ ΜΕ ΠΑΤΩ ΣΕ , ΑΘΛΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΩΣ ΚΟΜΜΑ Η ΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ. ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΒΑΓΜΑΤΟΣ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ; ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΝΕΙ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

  14. Πόσο λαϊκιστής μπορείς να γίνεις ρε Νικηταρά;; Πατάς πάνω στην απελπισία των πολιτών της Κω για το ζήτημα του προσφυγικού για να κερδίσεις επιβράβευση και νεοψηφοφόρους ενώ σαν Δήμαρχος θα έπρεπε και να έρθεις σε εκ νέου συζητήσεις από τη βάση με τους αρμόδιους φορείς αλλά και να μπεις στην θέση αυτών των ανθρώπων που ξεριζώνονται από τις χώρες και τις γειτονιές τους. Το ήθος είναι μια λέξη με πολύ βαριά σημασία την οποία ποτέ σου και δεν μπόρεσες να κουβαλήσεις πάνω σου! Όσο για το χαμό και τα πυροτεχνήματα που προκάλεσες στο λιμάνι, ευτυχώς που υπάρχουν νέοι σαν εμένα κι όχι μόνο που αντιλαμβάνονται πλήρως το πολιτικό – επικοινωνιακό παιχνίδι σου. Ντροπή και αίσχος, είμαστε στο 2019 κι αντιμετωπίζετε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως το προσφυγικό σαν αούγγανοι. Εαν ο λόγος σου, η μόρφωσή σου και οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες δεν είναι ικανές για να αντιμετωπίσεις το ζήτημα του προσφυγικού όπως κι άλλα ζητήματα, καλύτερα να κάτσεις σπίτι σου παρά να γελοιοποιείσαι.

  15. Ειστε ενα βημα πριν απο το αφανισμο και μιλατε…Ημουν και εγω εκει.Δεν ξερω την λεξη ακροδεξιος και δεν ανηκω σε κανενα κομμα και σε καμια ομαδα…Θεωρω απαραδεκτο το δελτιο τυπου σας και ώρα να παραιτηθειτε πια και να πατε σπιτια σας.

  16. Αυτοί οι 77 θα στειλουν μύνημα από το iphone τους να μην έρθουν τα 22 Ξαδέρφια τους από τη σομαλια στην Ελλάδα, κ. Κικι γιατί δεν αντέχουμε άλλους αυτός είναι ο λόγος. Ούτε Νικηταρά ψηφίζω ούτε ΝΔ ούτε χρυσή αυγή. Ξύπνα γαμωτο ούτε για αυτούς είναι καλό να έρχονται και να αρρωσταινουν. Είσαι τουλάχιστον αδαής.

  17. την άλλη φορά να νοικιάσεις κομπάρσους και αυτούς που παίζουν σοφτ μπολ. Θα είναι πιό αληθοφανές

  18. Να φύγουν οι μετανάστες και τα προμαζεμα τα από το νησί Μας!ουστ!!!!!Και εσείς του Λ. Ν να τους πάρετε σπίτια σας!

  19. Ρε κοίτα να δεις που γέμισε ο κόσμος με ορφανά του Στάλιν… Γιατί τους δίνετε βήμα δλδ έλεος???

  20. αν δεν τα εκοβε η λογοκρισια θα σαs στολιζα καλα ψευτοκουλτουριαρηδεs του κω.ου που θελετε ….. μελαχρινουs
    .

  21. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ