Δήμος Κω: Επιβλήθηκαν τα δύο πρώτα πρόστιμα για απόρριψη αντικειμένων εκτός κάδων (ΦΩΤΟ)

1
3455

Η καλή λειτουργία του νησιού είναι ευθύνη όλων μας

 

Ως αποκρουστική εικόνα που δεν αρμόζει στους κατοίκους και στους επιχειρηματίες ενός επώνυμου τουριστικού προορισμού όπως είναι η Κως, περιγράφεται η κατάσταση που δημιουργεί σε διάφορες περιοχές του νησιού η ανεξέλεγκτη απόρριψη ογκωδών αντικειμένων.

Με την ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου, δίχως συνείδηση της κοινωνικής ευθύνης όλων μας, μικρή μερίδα συμπολιτών μας επιδεικνύει παντελή έλλειψη σεβασμού στον τόπο και στους ανθρώπους του.

Εν΄ τω μεταξύ από το Δήμο Κω έχουν ήδη επιβληθεί τα πρώτα δύο πρόστιμα για απόρριψη αντικειμένων εκτός κάδων και έχουν δοθεί οδηγίες στις αρμόδιες υπηρεσίες για επιβολή προστίμων σε κάθε ανάλογη περίπτωση.

Κάθε πολίτης που διαθέτει ογκώδη απορρίμματα οφείλει να επικοινωνεί με τη γραμμή του δημότη, στο τηλέφωνο 22420 21111 ή στις Δημοτικές Κοινότητες, για τον τρόπο αποκομιδής τους.

Επίσης, να έρχεται σε συνεννόηση, για το αν και ποια αντικείμενα επιτρέπεται να αποτεθούν σε δημόσιο χώρο και για το χρόνο αποκομιδής τους, ώστε να μη δημιουργεί προβλήματα στην εμφάνιση της Πόλης και των Κοινοτήτων και στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

 

Γραφείο Τύπου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μήπως θα ήταν χρήσιμο, πρακτικό, να τοποθετηθούν μεγάλοι κάδοι, (αυτοί για μπάζα) σε ορισμένα σημεία?? Αλλά και πάλι εναπόκειται στους δημότες για τη σωστή χρήση τους. Σε μπλε κάδο είχα δει προ ημερών σακούλα με αγγούρια, και άλλη μια φορά κουβά με σοβάδες..🤔🙁

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ