Αίτημα Μιχάλη Διαμαντή προς Πρόεδρο Σχ. Επιτροπής για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου του 1ου Γυμνασίου

11
2402

Θέμα: «Χορήγηση στοιχείων»

 

Κύριε Πρόεδρε,

Προς πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κω

(Κύριο Μήτρου Εμμανουήλ)

 

 

Κύριε πρόεδρε,

 

 

Εν όψη της αυριανής συνεδρίασης (για την οποία λάβαμε πρόσκληση μόλις σήμερα) σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε εγκαίρως τα παρακάτω:

 

 

α) Την Αίτηση Θεραπείας της κας Θεοδώρου Καλλιόπης κατά της υπ΄ αριθμ.14/2019 Απόφασης του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής όπως την επικαλείστε στο πρώτο θέμα.

 

 

β) Το πρακτικό της επιτροπής διενέργειας που κατακυρώνει το διαγωνισμό για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου του 1ου Γυμνασίου καθώς και όλες τις σχετικές αποφάσεις που ελήφθησαν πριν από αυτόν.

 

 

Με τιμή  

 

Για την παράταξη «Όραμα και Δράση»

 

Διαμαντής Μιχάλης

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε ανοίξτε μας το κυλικείο…. Δεν έχουμε νερό να πιούμε…. ….. πήγενε σπίτι σου επιτέλους…. Όλο σου τον κομπλεξισμο το βγάζεις σε μας.

  2. Ποιος ξέρει τι τους έχετε τάξει και εκθέτετε ανθρώπους… Μπράβο Μιχάλη το θέμα έπρεπε να βγει στην επιφάνεια

  3. Εδώ και 2 σχεδόν χρόνια το κυλικείο του 2ου είναι κλειστό. Τα παιδιά μας …….. δεν φταίνε να την πληρώνουν για τις δικές σας αντιπαραθέσεις και να μην έχουν ούτε να φάνε ούτε να πιούν.

  4. Δλδ φταίει η δημοτική αρχή ???? Και όχι η προηγούμενη εεεεεε να τα πείτε εκεί στο 14% ( που έβριζε την κοινωνία για το αποτέλεσμα τον Μάιο ) λοιπόν πείτε της 1&2 ότι η δημοτική αρχή ανέλαβε Σεπτέμβρη και να βγάλουν επιτέλους το κοπλεξ τους ,αρα Μιχάλη δεν φταίει η δημοτική αρχή γιαυτο η προηγούμενη ξυπνάτε ….. Εκεί στο 14% τα ξέρετε αλλά κανετε γαργάρα, και βάζετε τους δικού σας στα σχόλια να πέρνει οντότητα 14% εκεί είστε !!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.