ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Τα είχε όλα η ολοήμερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το πρωί σε πλ. Ελευθερίας & πλ. Κονίτσης

0
3395

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ, στο πλαίσιο των Χειμερινών Ιπποκρατείων 2019-2020 διοργάνωσε σήμερα Σάββατο  μία υπέροχη ολοήμερη χριστουγεννιάτικη γιορτή από τις 10 το πρωί έως αργά το απόγευμα οπότε έγινε το φαντασμαγορικό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και η συναυλία με τον αγαπημένο Πάνο Μουζουράκη.

Το πρωί οι μικροί μας φίλοι με συνεπιβάτες τα ξωτικά, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Κω, μπόρεσαν να απολαύσουν μία μεγάλη βόλτα με τα τρενάκια του Άγιου Βασίλη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Το σημείο αφετηρίας και τερματισμού ήταν η πλατεία Ελευθερίας.

Στις 11 και μισή η γιορτή συνεχίστηκε σε συνεργασία με το Ράδιο Έκφραση στην πλατεία Κονίτσης με παρουσιαστή τον καλό συνάδελφο Γιώργο Πίτση. Μια μοναδική Frozen περιπέτεια με μουσική, χορό, πρωτότυπες δοκιμασίες, μελωδίες της Φιλαρμονικής και εορταστικό street food από το ΙΕΚ Αnko Academy το οποίο απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι! Ιδιαίτερα ξεσηκωτική η ζωντανή μουσική με τον Νικογιώργη Ζωγραφάκη στη λύρα και τον Γιώργο Ξενίκα στο λαούτο αλλά και τα απίθανα μικρά χορευτικά του Γιάννη Πετούση έδωσαν μια μοναδική εορταστική νότα στην εκδήλωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ