ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εορταστική ατμόσφαιρα & μαγεία Χριστουγέννων στο άναμμα του δέντρου στο Ζηπάρι – Με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο παζάρι

1
2390

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Ένα γεμάτο ζεστασιά, γεύσεις, χρώματα, αρώματα και πολλά χαμογελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων Χριστουγεννιάτικο παζάρι πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ζηπάρι, ενώ αμέσως μετά υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής και με εντυπωσιακά βεγγαλικά, πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το δέντρο άναψε μετρώντας αντίστροφα μαζί με τα παιδιά ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς αφού έδωσαν μαζί με τον οικοδεσπότη Πρόεδρο του Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή και τον π. Ιωάννη, τις θερμότερες ευχές τους προς όλους.

Παρόντες ήταν ακόμη Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ κ.α. με βεγγαλικά να δίνουν λάμψη και εορταστική ατμόσφαιρα και τη Φιλαρμονική του δήμου της Κω υπό την διεύθυνση του μαέστρου Θ. Πουλιού,  να δίνει τον τόνο εντυπωσιακά με τα κάλαντα και τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Βίντεο από το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Δημοτική τηλεόραση:

Δέντρο ζηπαριου!!Χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγεία !!

Geplaatst door Eirhnh Xondrou op Zondag 15 december 2019

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συλλογους για την πολυ ωραια χθεσινη εκδηλωση αλλα………….πηγαίνοντας σημερα το πρωι το παιδι μου στο σχολειο, η εικονα εχει ως εξης: Τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και οι ΠΑΓΚΟΙ ολων των συλλογων να ειναι παρατημενα σε ολο το μηκος και πλατος του παρκου. Θα μπορουσαν οι υπευθυνοι των συλλογων να μεινουν μιση ωρα πισω μετα την εκδηλωση και να τα μαζεψουν. ΕΛΕΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ