ΌΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ: Μια «αφελής» απάντηση περί… μπερδέματος (γιατί άραγε μπερδευτήκατε;)

41
1046

Μια «αφελής» απάντηση περί… μπερδέματος.

 

Καλούμε τη δημοτική αρχή να μελετήσει την απόφαση που θέσαμε υπόψη των συνδημοτών μας.

Αφού τη μελετήσει, να αποσαφηνίσει σε ποιαν ακριβώς εταιρεία, σε ποιον ακριβώς εργολάβο έδωσε και 2η και 3η παράταση.

Αφού τη μελετήσει, θα διαπιστώσει ότι άλλη σύμβαση και άλλον εργολάβο – εταιρεία επικαλούνται και σε άλλη εταιρεία δίνουν την παράταση! (γιατί άραγε μπερδευτήκατε;)

Επίσης την καλούμε να μελετήσει σε ποιους δρόμους αφορά η μελέτη 8/2018 για την οποία έδωσε 3η παράταση μέχρι την 29η Ιανουαρίου και να αναζητήσει μέσα σε αυτήν την Εθνικής Αντιστάσεως!

Μέχρι τότε καλά… ξεμπερδέματα!

 

 

Το Γραφείο Τύπου

41 ΣΧΟΛΙΑ

    • Το Σ@ύραμα 1 ξεφωνίζει το Σ@ύραμα 2 για διαπλοκή και ανικανότητα διαχείρισης έργων ΚΥΡΙΤΣΗ...

      Βρε Τριώροφε ΤΕΟ πάρε τον φορτωτή και μάζεψε τα σκουπίδια που το ύψος τους ξεπέρασε το τριώροφο που έφτιαξες στον Ασώματο…. Ανίκανοι ακόμα και να διαχειριστούν τα έτοιμα έργα που τους άφησε σε εξέλιξη ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ…..

  1. άλλη σύμβαση και άλλον εργολάβο – εταιρεία επικαλούνται και σε άλλη εταιρεία δίνουν την παράταση! (γιατί άραγε μπερδευτήκατε;)

  2. ε και συ πιο ρουφαινα ε προλαβαινουν να μελετησουν οι ανθρωποι πρεπει να βγαλουνε και μερικες φωτογραφιες

  3. Μμμμμ πολύ παράνοια ρε Όραμα και Δράση χολή , ζήλεια , μιζέρια τσούζει καταντάτε γραφικοί , στης επόμενες ούτε 5% . Η αντιπολίτευση σας είναι μέσα στην εχθρότητα, εσείς απαντάτε στα σχολεία στα οποία γράφετε ένα δυο άτομα πουθεναδες ,.. καλά σας είναι κανένας δεν θα θέλει και γιαυτο από φέτος μόνοι σας θα πηγαίνετε στης πίτες να το ξέρετε !!!! Τελειώσατε !!! Η Παράταση Τέλος !!!!!!

  4. Δεν τα παρατας κοπελλα μου. Μπερδευεις τα ρολευ με τα τρολευ. Μην πηγαινεις συχνα στην κομμωτρια.

  5. TOΥς ΜΙΛΑς ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ

  6. ΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ;;
    ΜΟΝΟ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΟΛΗ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

    • Κυρια ρουφα τοχετε χασει το παιχνιδι. Δεν εχετε καταλαβει με ποια θεματα πρεπει να ασχολειστε και κυνηγατε τον νικηταρα απο πισω. Οι εκλογες τελειωσανε. Φιλικη συμβουλη…αλαξτε γρηγορα σταση γιστι θα μεινετε μοναχη σας.

      • Πρέπει να έχεις δει πολλή Βουτσά ρε φίλε , Ψιτ, Ψιτ , Ψιτ μήπως έκανες τον τρελό του χωριού , ατε γατάκι ατε ….Ντροπή σας γραφικοί καταντατε ,μόνοι σας έχετε είστε 2-3 άτομα Δον κιχωτες !!!!!!!

        • Ναι σενα Καραγκιοζη,ακου δημοκρατια νομιζω οτι εχουμε αν δεν σου αρεσει υπαρχουν και αλλα #δημοκρατικα#καθεστωτα,θα με τρως στην μουρη για οσο γουσταρω……και γουσταρω καργα!!!!

        • Τον δημαρχο δεν θα τον κρινω τωρα,δεν ειναι σωστο,τα τσιρακια του,την αυλη του,τους χρησιμους βλακες,ολοι αυτοι θα κρινονται καθε μερα-ολη μερα!!!!!

        • Κράζεις θαυμάζεις !!!!!! Εμένα θα τρως στην μάπα !!!!!! Σαφώς Δημοκρατία έχουμε ελεύθερο λόγο 10 βήματα κανείς 100 μπροστά … είστε γραφικοί 2 άτομα απαντάτε !!!!!

  7. Από τα στημένα και πάντα από τον ίδιοι γνωστό σχολιαστή μπορούμε να καταλάβουμε πόσο φοβούνται την αντιπολίτευση και πόσο ανίκανοι είναι. Επίσης προτείνω στην Ιωάννα να συγκρίνει τα σχόλια που της έγραφαν 5 χρόνια επί Κυρίτση για να καταλάβει ποιοι έγραφαν τελικά τα σχόλια και πόσο οργανωμένο ήταν το σχέδιο από τον κοψιμιό

  8. Αννουλα μου σταματα να ρεντικολοποιεισαι……προσεχε παιδι μου. Σε λιγο θα σου ριχνουν λεμονια…..

  9. Έχουν καμιά σχεση αυτά τα ελαφρά σχόλια με τη χολή και το μίσος που έβγαζαν κστά του Κυρίτση και διαμαρτύρονται; Μα, δέκα συμβούλους έχεις πάρει Νικηταρά και απέσπασες και τον επαναστάτη του δηρας για να γράφει. Βάλτους να γράφουν . Για να δικαιολογήσουν και τους παχυλούς μισθούς τους.

  10. Τιγκακιωτη το μοτο,που λες,καποιος αλλος το ελεγε σε εκπομπη που θα επρεπε να εισαι πρωτη μουρη,μαντεψε που ειναι τωρα!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ