ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Εγκατάσταση Απινιδωτή στη Μαρίνα Κω

7
716

Εγκατάσταση Απινιδωτή στις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Κω

Η Μαρίνα Κω θέλοντας να συμβάλλει στην ενίσχυση των δομών Υγείας των κατοίκων του νησιού μας   και των πελατών την επιχείρησης και συγκεκριμένα  στην αντιμετώπιση αιφνιδίων καρδιακών επεισοδίων σε μαζικούς χώρους συνάθροισης , τοποθέτησε απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας στο χώρο του εμπορικού κέντρου της επιχείρησης.

 

Στο αμέσως προσεχές διάστημα έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί και η ειδική εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησης.

 

 

Ο Πρόεδρος

 

της Μ.Α.Ε.Ε.Τ.Λ.Κ.

Πασσανικολάκης Γεώργιος

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αλλά μέσα δεν θα φαίνεται ότι κάτι έκανε … ενώ έξω όλοι θα το βλέπουν και θα το θαυμάζουν και θα παινεύουν τον πολυχρονεμένο. Τώρα να θυμίσω ότι μέσα έχει μπαταρίες και πάνω στον απινιδωτή γράφει την ημερομηνία λήξεως. Επίσης να ενημερώσω ότι σε μελέτη που έχει γίνει 1 στους 4 απινιδωτές δεν λειτούργησε σωστά με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές ζωές. Φυσικά και η εκπαίδευση είναι απαραίτητη καθώς και η επανάληψη σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί το προσωπικό αλλάζει και ξεχνάει.

  1. Είναι ειδικό κουτί αδιάβροχο αποκλειστικά για εξωτερικούς χώρους. Μπράβο για την κίνηση, συγχαρητήρια!

  2. Είναι ειδικό κουτί αδιάβροχο αποκλειστικά για εξωτερικούς χώρους, το λέω γιατί γνωρίζω από απινιδωτές. Μπράβο για την κίνηση, συγχαρητήρια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ