Απάντηση Αντιδημάρχου Π. Αβρίθη στην Δημ. Σύμβουλο Κ. Κάννη

23
1225

 

Αγαπητή συνάδελφε,

με αφορμή τη δημόσια επιστολή σου σχετικά με την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής έχω να επισημάνω τα παρακάτω.

Η δημοτική αρχή, στο σύνολό της, όχι μόνο δεν αποκλίνει από την πάγια θέση της για διαφύλαξη του ήρεμου πολιτικού κλίματος αλλά την υπερασπίζεται κάθε στιγμή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων, στο πλαίσιο μιας μεθοδευμένης στόχευσης, ιδιαίτερα δε όταν αυτή δεν έχει και πολιτικό περιεχόμενο, πέφτει στο κενό.

Αυτό που πράττετε κα Κάννη εντός της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, δηλαδή να συζητάτε και να επιλύετε τις όποιες απορίες σας για τη θεματολογία σε κλίμα καλής θέλησης, δεν μπορεί να είναι διαμετρικά αντίθετο από τη δημόσια τοποθέτησή σας.

Γνωρίζετε άριστα, ότι κάθε τι που τίθεται προς συζήτηση στην Επιτροπή αναλύεται διεξοδικά και τεκμηριωμένα.

Για αυτό το λόγο, εκτίμησή μου είναι, ότι αδικείτε την παρουσία σας “υιοθετώντας” πρακτικές που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά.

Ως Πρόεδρος της Επιτροπής είμαι, έτσι κι αλλιώς, πάντα στη διάθεση όλων για όλα τα θέματα που συζητιούνται σε αυτή.

 

Παναγιώτης Αβρίθης

Αντιδήμαρχος Κω

Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

23 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΨΙΨΙΝΑ. Όμοιος ομοίω αεί ΒΕΛΑΖΕΙ... Μπλέξανε τα ψαλίδια με τα τσεκούρια...

      Αυτά παθαίνουμε όταν αρνιά και προβατίνες τρώνε σανό και χορτάρι από τα Ποσειδώνια λιβάδια…

      • Ψιτ, ψιτ ψιψινούλα... Πόσα δίνει στον ξάδελφο ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΤΡΟΛ ο ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΣ στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΥΠΩΝ;;;;

        Μόλις 2.500 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ για να γραφείο ρύπων του Δήμου… Γράφει τις Τρώφλορες ανακοινώσεις και μετά αρχίζει τα σχόλια σαν το ΚΟΚΟΒΙΟ. Και μην ξεχνάτε, εμείς τα κορόιδα οι δημότες τον πλερώνουμε…

        • Ψηλός, ψηλός ΚΟΥΡΚΟΎΒΙΑΛΟΣ μα κούφια η κεφαλή του… Έφαγε μαύρο στις εκλογές αλλά τον βόλεψε ο Τριώφλορος δε καρέκλα με παραδάκι….

  1. Ότι θες πες το στην επιτροπή, έχεις το δικαίωμα ψήφου οπότε η δημόσια ανακοίνωση προς τι κυρία Κάννη? Αρλουμπες μην υπογράφεις και δημοσιεύσεις ότι σου δίνουν. Τα υπόλοιπα στην ποιότητα ζωής με την ψήφο σου

  2. Και όμως είναι εκεί ο φίλος Παναγιώτης. Ευτυχώς που απαντάς και σε καμία επιστολή και βλέπουμε οτι υπάρχεις. Τωρα από μέσα βλέπεις πως είναι τα πράγματα. Έλεγες και έλεγες αλλά δεν βλέπω να γίνεται και τίποτα εκτός απο παρεάκια καλά να είμαστε να τα πίνουμε. Τελικά τον Δήμο μπορείτε να τον λειτουργήσετε; Θα γίνει τίποτα τωρα που έφυγε ο Κακός Κυρίτσης ή το εξαντλήσαμε στο άνοιγμα τον καναλιών για την βροχή;;;;;;

  3. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗς ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΙΘΗ. ΑΛΛΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ? ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ….

  4. εσύ τους μιλάς Παναγιώτη για συνεργασία και καλό κλίμα και κάποιοι προσπαθούν να κρυφτούν σε αχρείαστες εντάσεις

  5. Βρε ποπακι ξεκολα. Αυτη η ρουφα σας εχει ποτισει κακια. Βρε ποπη μου εδω ο τοπος μας εχει προβληματα. Ολοι οι σοβαροι τρεχουν δουλευουν και δε μιλανε. Μονο ο πρωην και η δικια σου καθονται και βαζουν τρικλοποδιες. Εσενα σε ειχα για σοβαρη. Αλλα φαινεται σου κολλησε την αρρωστια η δικια σου.

  6. Βασικα ο Παναγιώτης απλα προεδρευει.Τι δεν καταλαβαίνετε;Εχει δουλειες ο ανθρωπος με το δημο θα ασχολητε;Εξαλου ο σκοπος επετευθει εφυγε ο Κυριτσης.Ας προσεχατε τωρα λουστιτε τους δικηγόρους που σας επισαν.

  7. έχω μια απορία …μετά την συνάντηση στο ΝΕΠΤΟΥΝ με τους παραλιούχους και τους προϊσταμένους της εταιρείας διαχείρισης δημοσίων κτημάτων , τι απέγινε¨? Μάρτης μπαίνειιιιιι..πότε θα ασχοληθείτε με το θέμα στην επιτροπή ποιοτητας???? τέτοια εποχή είχαν ανακοινωθεί οι ΚΥΑ …ή μήπως να περιμένουμε λιγο ακόμα να δούμε ποιος θα πάρει τα φιλέτα? και μετά να αντιδράσετε όπως και στο μεταναστευτικό? Ο ΝΟΚ και τα 70 στρέμματα σας μαράνανε.

  8. πολυ μπλα μλπα και εργο μηδεν κυριε Παναγιωτη μου,,,,Στο πυλι ΄ΕΧει να πεσει ασφαλτο απ την εποχη του αειμνηστου Γαληνου,,,Μονο να σιωπατε ξερετε στα κλειστα κεντρα….και να υψωνετε τη φωνη σας οταν καποια ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΑς ΠΡΟΚΑΛΕΙ΄΄

  9. Ηρεμο πολιτικο κλιμα; Το αλλο με τον Τοτο το ξερετε;
    Τα λαρυγγια που θα φατε, θα τα φατε σε ηρεμο πολιτικο κλιμα; Μισισμενοι!!!

  10. Η απαντηση του παναγιωτη ειναι πολυ καλη. Χαμηλοι τονοι και σεβασμος. Αν την ιδια απαντηση την εδινε η ρουφα θα ειχε πολλη χολη ειρωνια και μπολικο πολιτικαντισμο. Αλλη κουλτουρα.

  11. ΟΥΤΕ για δείγμα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ για το ΚΛΕΙΣΤΌ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ από τον ΤΡΙΩΦΛΟΡΟ…ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΆ…

    ΟΥΤΕ ΜΑΤ, ΟΥΤΕ ΧΗΜΙΚΑ, ο δειλός ΤΕΟ στα τέσσερα τα έδωσε όλα στους φασιστοδεξιούς υπουργούς του ΚΟΥΛΗ… Και ΚΛΕΙΣΤΌ και επέκταση του στρατοπέδου σε 2.800 ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΓΡΉΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ 10.000… Ας ελπίσουμε ότι όσοι θα έρθουν από το ΙΡΑΝ δεν θα μα κουβαλήσουν ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ