«Mετά λύπης μας σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους ΒΟGAZ MUSIQUE ματαιώνεται λόγω της κυβερνητικής απόφασης»

33
1733

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

 

Αγαπητοί συνεργάτες, μετά λύπης μας σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους ΒΟGAZ MUSIQUE ματαιώνεται λόγω της κυβερνητικής απόφασης για ματαίωση όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων για προληπτικούς λόγους. Η απόφαση έφθασε στο γραφείο δημάρχου αργά το απόγευμα και γι’ αυτό η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Δήμου Κω πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης μετά από έντονο προβληματισμό και σκέψη του δημάρχου και εν γένει της δημοτικής αρχής και σε συνεννόηση με άλλους δήμους και την Περιφέρεια.

Αναγκαζόμαστε να συμμορφωθούμε με την κυβερνητική απόφαση η οποία είναι γενική, αφορά σε όλη την επικράτεια, είναι υποχρεωτική και όχι διαπραγματεύσιμη και συζητήσιμη οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια διαφοροποίησης.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία κατόπιν συνεννόησης, όπως προβλέπεται στο συμβόλαιο.

Σας ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και ευελπιστούμε στην αγαστή συνεργασία στο μέλλον.

 

 

Με εκτίμηση

Σέβη Βλάχου

Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού

 

 

Υ.Γ. Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κω.

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2020/02/ΑΠΟΦΑΣΗ-ΥΠΟΥΡΓΩΝ_ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.pdf» title=»ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ_ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ»]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το γνωριζουμε κ.Βλαχου παλι με αρκετη καθυστερηση,μας ενημερωνετε γιατι αραγε?Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι,γιατι ντε και καλα να πραγματοποιηθει η συναυλια!!Μηπως να «ριξουμε»στην αγορα λιγο απο το πλεονασμα Κυριτση?Εδω στην Πατρα ματαιωνονται εκδηλωσεις,και ακυρωνονται συμβολαια,μεγαλου υψους,και τζιρου,και εδω «πολεμος συσκεψεων,και ανακοινωσεων»!!!Το νησι μας(και το χωριο σας)εχει αναγκη ΤΩΡΑ απο αλλες ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ,που ειστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να δωσετε!!!!

    • ΕΝΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΒΡΕ Β… ΚΑΤΕΒΑ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΣΑΙ.

    • Φρεγάτα μου νταρτάνεψες, Νταρντάνα μου βαρβάτη, σε γλάστρα σε φυτέψανε μα έγινες μαϊντανάτη...

      Ω του ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ χώρα, τι φυτά παράγεις τώρα….

    • Όμοιος ομοίω αεί ΒΕΛΑΖΕΙ... Μπλέξανε, ΝΤΑΡΝΤΆΝΕΣ, ΓΛΑΣΤΕΣ με τους ΚΟΚΟΒΙΟΎΣ και τις ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ....

      Για να δούμε, την Τριώροφη προκαταβολή στην Τσαλιγοπούλου ποιος θα την φάει;;;;;;

    • Βρε ψιτ… κοριτσάκι μου, ο κτηματομεσιτης σας ξεπουλάει τα φιλέτα της Κω και συ αμπελοφιλοσοφεις? Αμαρτία βρε κοπέλα μου και είσαι και νέο κορίτσι!

  2. Τα καρναβάλια ακυρώνονται, ενώ τα σχολικά αποκριάτικα πάρτι πραγματοποιούνται κανονικά!! Και μάλιστα σε κλειστούς χώρους!!
    Για απολύμανση σχολείων, καμία συζήτηση….

  3. Η λειτουργία στις εκκλησίες θα γίνει την Κυριακή;
    Η παρέλαση την επόμενη εβδομάδα;
    Αν ναι γιατί να ακυρωθεί η συναυλία;

  4. αυτός ο ΔΟΠΑΒΣ που πληρώνει δεν έχει πρόεδρο; γιατί βγάζει ανακοίνωση η χιονάτη οεο; Αχ πρόεδρε σε φάγανε λάχανο.

  5. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η Δ.Α ΝΑ ΤΡΈΞΕΙ ΠΟΊΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΆΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΌΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .ΑΥΤΟ ΛΈΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΊΛΗΨΗ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΠΈΛΕΞΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ.

  6. ΜΕ ΕΞΟΡΓΊΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΚΥΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ…. ΑΝΑΓΚΑΖΌΜΑΣΤΕ ….ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. Η ΠΡΌΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΊΑ…ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΌ ΝΑ ΜΠΕΊΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΏΝ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΉΝΕΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΎΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ.ΑΥΤΟ ΛΈΓΕΤΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Δ.Α.ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΥΛΙΟΥ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΆ ΝΑ ΒΛΈΠΕΤΕ .ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

  7. Ο κοσμος χάνεται κι αυτοί σκεφτονται τις συναυλίες και τα καρναβάλια. Πήγαινε κυρία μου στο χωριό σου που συνεδριάζει το τοπικό και είστε όλοι απόντες! Αντιδημαρχος σου λέει και μάλιστα πυλιωτινα. Να τις χαίρεστε και τις δύο τις πυλιωτινες αντιδημαρχινες σας. Να τους χαίρεται ολους το νησι μας από την κορυφή μέχρι τον πάτο! !!

  8. Γιωργος Μαγκας με κλαρινα για το «τσιρκο Αν-Ισχυροι»και Queen για την Αντιπροεδρο Πολιτισμου που την πικρανα!!!

  9. ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΈ Ας ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ . ΝΑ ΝΤΥΘΟΎΜΕ ΚΑΜΟΥΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ…ΕΕΕΕΕ?ΤΙ ΛΕΤΕ

  10. Συγχαρητήρια κ.Βλάχου όλο το νησί σε περιμένει να αναστήσεις τον ΔΟ.ΠΑ.Β.Σ όπως ανέστησες την Δημοτική τηλεόραση! Επικεντρώσου στον αθλητισμό που είναι στο έλεος του Θεού αυτά τα λεφτά μπορούν να πάνε σε βελτιώσεις αθλητικών χώρων,γηπέδων κτλ η Τσαλιγοπούλου εχει λεφτά το Νέο στάδιο δεν έχει χορτάρι παει .. ούτε ταρτάν, έγινε τσιμέντο.. Το κλειστό βάζει νερά και το παρκέ εχει βαθουλωματα, στα χωριά κανενας χώρος άθλησης καμία παιδική χαρά κανένα γήπεδο μπάσκετ και όσα έχουν μείνει είναι ακαταληλα… Αϊντε ξυπνήστε και δικαιολογήστε τα 2500€ τον μήνα που σας πληρώνουμε

  11. Βρε ψιτ… κοριτσάκι μου, ο κτηματομεσιτης σας ξεπουλάει τα φιλέτα της Κω και συ αμπελοφιλοσοφεις? Αμαρτία βρε κοπέλα μου και είσαι και νέο κορίτσι!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ