ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Περιφερειακού συμβούλου Ν. Κανταρζή στον Δήμαρχο Κω Θ. Νικηταρά

11
1211

Προς: Τον Δήμαρχο Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά

Κοιν.: Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Δ.Σ. Δήμου Κω

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Δήμαρχε,

Παρακολουθούμε με αγωνία το τελευταίο διάστημα τα τεκταινόμενα στο νησί μας σε σχέση με το μεταναστευτικό πρόβλημα και την ορθή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σε σχέση με τα κλειστά κέντρα και τον κίνδυνο να καταστεί η Κως ένα νησί – αποθήκη ψυχών. –

Δυστυχώς η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει να εθελοτυφλεί, υποστηρίζοντας ότι η επιλογή της κυβέρνησης είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Θεωρώ ότι το ελάχιστο που θα μπορούσε να προσφέρει η Περιφερειακή Αρχή σε αυτή την κρίσιμη φάση που περνά η Κως και η Λέρος, είναι να ορίσει ως τόπο διεξαγωγής του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου το ένα από τα δύο (2) νησιά που δοκιμάζονται από τη μεταναστευτική κρίση.

Την πρόταση αυτή καταθέσαμε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά την απαξίωσε και η Πρόεδρος και ο Περιφερειάρχης.

Για το λόγο αυτό, παρακαλώ να πιέσετε και εσείς ως Δήμαρχος, αλλά και οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου της Κω, με επιστολή σας, στην οποία θα καλείτε την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο, να συνεδριάσουμε τον Μάρτιο στο νησί της Κω, ούτως ώστε το σύνολο των Περιφερειακών Συμβούλων να βιώσουν την αγωνία της τοπικής μας κοινωνίας.

 

Σας ευχαριστώ,

 

Νίκος Κανταρζής

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νικο εσυ το 2016 τους εδινες οικοπεδο για να γινει το χοτ σποτ πανω απο το LIDL.Τωρα ξυπνησες η οπου γυριζει ο ανεμος.

  2. ΒΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΙΣΘΩΝΕΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΟΥ….. ΑΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ