Γ.ΚΙΤΣΗΣ: Συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Κύριο Καμπουράκη Σταμάτη

16
875
Γ.ΚΙΤΣΗΣ. Συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Κύριο Καμπουράκη Σταμάτη για την τοποθέτηση ενημερωτικής απαγορευτικής πινακίδας
Συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Κύριο Καμπουράκη Σταμάτη για την τοποθέτηση ενημερωτικής απαγορευτικής πινακίδας για την ρίψη απορριμμάτων εκτός κάδων στην συμβολή των οδών Αμερικής και Ναυαρίνου.
Οφείλουμε όλοι οι δημότες να ακολουθούμε τις οδηγίες της δημοτικής υπηρεσίας καθαριότητας .Απαιτούνται για τους κάδους η εκ νέου χωροθέτηση ,πλύσιμο,μεταφορά τους από τους κεντρικούς δρόμους , αντικάτασταση των σπασμένων.Οι φορείς,οι δημότες να καταθέσουμε προτάσεις στην δημοτική αρχή.

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο σταματης καμπουρακης ειναι για μενα ενα παραδειγμα πετυχημενου στον τομεα του. Ηθος αξιοπρεπεια σεμνοτητα πολυ δουλεια με ευγενεια και καλη συμπεριφορα στους πολιτες.

    • Να προσθεσω σε ολα τα κολακευτικα σου….και την σπανια γκαρνταρομπα του….στις 9 Οκτωβρη θα πρεπει να βαλει αφθονη ναφθαλινη..γιατι ο σκορος θα εχει πολυ δουλεια..χαχαχαχα ρε τι ζουμε με δαυτους???
      Μαυριζουμε τους Κοψιμιους,,που μαυρισαν το νησι μας!!!Παμε μπροστα με ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

  2. Να πάτε να δείτε το καθημερινό Χάλι στα δελφίνια, η κάδοι άδειοι και τα σκουπίδια έξω, δυστυχώς αυτοί ήμαστε και κρίμα ο κόπος τών ανθρώπων που τα μαζεύουν και της δημοτικής αρχής που προσπαθούν να κρατήσουν αυτό το νησί καθαρό

  3. Απο την καθαριοτητα θα κριθει?.
    Τρια πουλακια καθονταν…..
    Εδω ο κοσμος χανεται βαρκουλες αρμενιζουν….
    .Ωραιο οραμα εχετε για το νησι….

    • Αμαν…Αμαν…τι βλεπουν τα ματια μου…..
      καλως ηρθες!!!Απουσια αισθητη….αν και πρεπει να μας διαβαζες….
      Καλο αγωνα να φυγει η σαπιλα απο το νησι….
      Ηρθε η ωρα να αλλαξουμε με δημαρχο τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!!

      • Παμε μπροστα με ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ
        ΚΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ!
        ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!

  4. είναι ένας τόπος που λάμπει.Δεν έχετε πάει σε άλλα μέρη της Ελλάδας να δείτε τη διαφορά.Και παρόλο που υπάρχει πολύς …απαιδευτος κόσμος…πάλι λάμπει!!!Αυτή η γκρίνια και η μιζέρια είναι κρίμα για αυτούς που την έχουν.Γιατι μίζερες είναι οι σκέψεις τους!!!!

  5. Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΡΕΖΙΛΙΙΙΙΙΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ