Β. Μανιάς: Σύντομα θα αντικατασταθούν όλα τα άρρωστα δένδρα της λεωφόρου των Φοινίκων (χορηγίες από επιχειρηματίες)

17
1076
Ο Manias Vasilis είναι με τον Thodoris Arsenikos και 10 ακόμη.

Μέσα στη δύσκολη κατάσταση που όλοι βιώνουμε να πούμε και ένα καλό νέο. Σύντομα θα αντικατασταθούν όλα τα άρρωστα δένδρα της λεωφόρου των Φοινίκων. Ο δρόμος αυτός είναι το σημαντικότερο τοπόσημο της Κω και δεν θα τον αφήσουμε να καταστραφεί! Είναι κομμάτι της ταυτότητας μας, της επωνυμίας μας, και πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να συνεχίσει να υπάρχει και να μας χαρίζει την ομορφιά του.
Συνεργεία του δήμου ξεκίνησαν σήμερα εργασίες προετοιμασίας για την φύτευση των νέων φοινίκων. Όλα τα καινούργια δένδρα αγοράστηκαν και προσφέρθηκαν στο δήμο μας από χορηγούς (σωματεία και επιχειρηματίες) και την όλη δράση σχεδίασε και συντόνισε το γραφείο τουριστικής προβολής του δήμου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους χορηγούς (σύντομα θα γίνει αναλυτικό δελτίο τύπου με τα ονόματα τους), που έδειξαν έμπρακτα ότι όταν η κοινωνία βαδίζει ενωμένη, μπορεί να προχωράει μπροστά και να πετυχαίνει στόχους.
Επίσης, να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους της υπηρεσίας πρασίνου και των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου μας που ανέλαβαν την εκτέλεση του έργου.

Πρόσθετες φώτο & βίντεο

Χαρίκλεια Χριστοφή

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητε κυριουλη,επειδη τυγχανει να ειμαι φανατικος αναγνωστης,των ανακοινωσεων σας,θα παρακαλουσα να μας πειτε,εαν οι (23)φοινικες αυτοι εχουν πιστοποιητικο υγειας κατα του Κοψιμιο-Ιου.Δηλαδη δεν θα χρειαστει να τους κοψουμε παλι!!!

  2. Την Κολ…λακούβα μπροστά από την επαρχία θα βρεθεί κανείς εθελοντής να τη φτιάξει;
    Είναι μια από τις πολλές που κυκλοφορούν στους δρόμους.

  3. Ελεησον με ο Θεος κατα το μεγα ελεον σου και κατα το πληθος των οικτιρμων σου…….
    Χαωδης η αποσταση σας απο την πραγματικοτητα…..

  4. Δηλαδη προτιμούσατε να μείνει έτσι με τους μισοκομμενους φοίνικες; Αφήστε λίγο στην άκρη την πολιτική αντιπαλότητα. Όταν κάτι είναι στην σωστή κατεύθυνση πρέπει να το λεμε.

  5. Εχει μεγαλη πλακα.Μερικοι τρελενοντε όταν λενε για την σαιζον και δεν φταιει ο δήμαρχος.Οι ιδιοι ελεγαν πρην μερικα χρονια ότι για τους μετανάστες και το σεισμο εφταιγε ο δήμαρχος.Εχει ο καιρος γυρισματα.Τουλαχιστον οι προηγούμενοι αφησαν εργο…ρεκος αφηξεων σε τουρίστες ολων των εποχων.Να δουμε τα τσακαλια που μας φορτωσαν οι δικηγοροι τι θα κανουν.

  6. Μήπως ΕΑΝ σταματούσατε τους Φοίνικες ΕΝΤΕΛΩΣ ; !!! δεν είναι πεταμένα λεφτά;

    αφού όλο αρρωσταίνουν ;!!!

    Ρωτήστε ένα φυτώριο …. Κάποιο Δέντρο θα υπάρχει όμορφο χωρίς αρρώστιες ..

  7. ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ Η ΕΡΓΟΛΑΒΊΑ , ΑΝΟΙΞΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΌς , ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΈΝΗ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑς ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΙΛΆΣΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΈΩΝ..ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕΕΕΕ ΛΕΜΕ!!!! ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΏΝΟΥΜΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΏΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΒΙΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΣΗΜΟΥ ΠΕΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ