Ο Δήμος μας δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη!

6
338

Ο Δήμος μας δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη!

 

Στον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 15695 του Δήμου Κω μπορούν να απευθύνονται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08.00 το πρωϊ έως τις 08.00 το βράδυ, όλοι οι πολίτες της Κω που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και έχουν ανάγκη την αρωγή των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Ο Δήμος Κω οργανώνει και συντονίζει όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις του για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τα περιοριστικά μέτρα για την καταπολέμηση εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σε αυτό το πλαίσιο αξιοποιείται διαθέσιμο προσωπικό του ΔΟΠΑΒΣ από την αναστολή λειτουργίας των Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Ο Δήμος Κω θέλοντας να δώσει λύσεις σε προβλήματα καθημερινότητας και να στηρίξει ουσιαστικά και αποτελεσματικά τις ευπαθείς ομάδες, μέσω του  πενταψήφιου τηλεφωνικού κέντρου, συγκεντρώνει όλα τα αιτήματα των πολιτών που αφορούν σε διεκπεραίωση αιτημάτων ευπαθών ομάδων, όπως διανομή ειδών πρώτης ανάγκης.

Αιτήματα που αφορούν σε φαρμακευτική περίθαλψη και συνδρομή στις υγειονομικές υπηρεσίες θα παραπέμπονται στα στελέχη του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».

Θέματα που αφορούν σε προνοιακά επιδόματα και γενικότερα θέματα απόρων παραπέμπονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας και στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά.

Θέματα ψυχολογικής υποστήριξης παραπέμπονται στους Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς του Κέντρου Κοινότητας ενώ θέματα ψυχολογικής υποστήριξης γυναικών στο Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών.

Τον συντονισμό των παρεχόμενων συμβουλευτικών υπηρεσιών έχει η Αστική Εταιρεία «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ».

Ο Δήμος μας δεν αφήνει κανέναν πολίτη μόνο του. Βρίσκεται δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη.

 

 

Γραφείο Τύπου

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε ψιτ… κοριτσάκι μου, ο κτηματομεσιτης σας ξεπουλάει τα φιλέτα της Κω και συ αμπελοφιλοσοφεις? Αμαρτία βρε κοπέλα μου και είσαι και νέο κορίτσι!

  2. Συγχαιρω την δημοτικη αρχη για αυτην την ανακοινωση¨´ Μενω σπιτΐ´¨
    Μακαρι να το συνεχισετε και μετα το τελος της πανδημιας!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.