ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ. Βλάχου στον Α. Κρητικό: Ευτυχώς όμως οι δημότες θυμούνται την κοροϊδία της δημοτικής αρχής Κυρίτση…

40
762

Αρνητική εντύπωση αλλά και έκπληξη προκάλεσε στο σύνολο των συμπατριωτών μου, η απέλπιδα προσπάθεια του κ. Κρητικού Αντώνη να υπερασπίσει τον τέως δήμαρχο κ. Κυρίτση, όταν ο ίδιος όχι μόνο αδυνατεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά το αποφεύγει συστηματικά.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς ήδη εξήγγειλε τα πρώτα μέτρα, με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, για την στήριξη των συμπατριωτών μας, πάντα μετά την προηγηθείσα σχετική απόφαση της κυβέρνησης που μας δίνει το σχετικό δικαίωμα. Μέτρα που έρχονται για έγκριση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ευτυχώς όμως οι δημότες θυμούνται την κοροϊδία της δημοτικής αρχής Κυρίτση μόλις πριν 3 χρόνια, το 2017, όταν από τη μια τους καλούσαν δημόσια να μην πληρώσουν τις οφειλές τους, διότι δήθεν θα είχαν διευκολύνσεις λόγω σεισμού, και από την άλλη τους έστελναν πρόστιμα και προσαυξήσεις ακριβώς για αυτές τις οφειλές.

Συμπολίτες μας πλήρωσαν τότε χιλιάδες ευρώ πρόστιμα. Στο βωμό μιας λαϊκίστικης, επιπόλαιης και επικίνδυνης πολιτικής στάσης. Τα τεκμήρια υπάρχουν, ιδιαίτερα οι αναφορές του τύπου «ας προσέχατε».

Αυτό έγινε διότι η πρώην δημοτική αρχή δεν συντονίστηκε τότε με το αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να εκδώσει ΚΥΑ για αυτό το σκοπό, με αποτέλεσμα η σχετική τους απόφαση να επιστραφεί ως απαράδεκτη γιατί δεν ακολούθησαν τις διαδικασίες που όφειλαν να ακολουθήσουν.

Είναι νωπές οι μνήμες και δεν ξεθωριάζουν, όσο κι αν θα το ήθελε ο κ. Κυρίτσης που κρύβεται μπας και ξεχάσουν οι συνδημότες μας τα έργα και τις ημέρες του.

Η Κως πλέον έχει Δήμαρχο που τον αναγνωρίζουν όλοι οι δημότες, ακόμα και αυτοί που δεν τον ψήφισαν.

Ενώ αντιμετωπίζει δύο μεγάλες κρίσεις, το μεταναστευτικό και τον κορονοϊό, οι συνδημότες μας αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια γιατί ξέρουν ότι έχουν κάπου να ακουμπήσουν.

Έχει ηρεμήσει η κοινωνία μας γιατί με διάλογο βρίσκονται λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα θέματα.

Γιατί δε φοβάται κανένας ότι θα αδικηθεί από το Δήμο και θα τον στείλει και στο δικαστήριο για να βρει το δίκιο του, όπως έστειλε τους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ η δημοτική αρχή που συμμετείχε ο κ. Κρητικός Αντώνης αλλά και τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Γιατί ξέρουν ότι έχουν Δήμαρχο αυτόν που αγωνίζεται για τα συμφέροντα της κοινωνίας μας και όχι για να ξεπουληθεί η παραλία του ΝΟΚ.

Ευτυχώς που η Κως έχει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές άξιο και ικανό Δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά.

Ευτυχώς που ο Θεοδόσης δεν άλλαξε συμπεριφορά από όταν έγινε Δήμαρχος και ούτε πρόκειται να αλλάξει. Παραμένει όπως ακριβώς τον γνωρίζουμε.

Εργάζεται από το πρωϊ ως τα μεσάνυχτα για το Δήμο και τους συνδημότες μας και έχει την πόρτα του γραφείου του σε όλους ανοικτή.

Δε λέω ότι όλα τα αιτήματα των συνδημοτών μας μπορούν να ικανοποιηθούν αλλά αυτά που είναι εφικτό τακτοποιούνται.

Προπάντων όμως δεν κοροϊδεύει κανέναν και μετά να του στέλνει από πίσω τη Δημοτική Αστυνομία για έλεγχο ή μαζεμένα πρόστιμα.

Ο κ. Κρητικός  Αντώνης και οι συν αυτώ καλά θα κάνουν να μην προκαλούν την κοινή νοημοσύνη και τους συνδημότες μας.

Είμαστε μικρός τόπος και γνωριζόμαστε.

Για αυτό ο κ. Κρητικός στον «αρχηγό» του πρέπει να απευθυνθεί για να αλλάξει συμπεριφορά, αν και δεν τον πιστεύει κανένας πια.

Σε αυτόν που κορόιδευε τους δημότες το 2014 ότι άλλαξε και τελικά έδειξε για πέντε ολόκληρα χρόνια ότι άλλαξε αλλά προς το χειρότερο.

Το κυριότερο όμως είναι ότι: σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές, η συστράτευση όλων είναι μονόδρομος.

Η «αντιπολίτευση» για την «αντιπολίτευση» είναι και αδιανόητη και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.

 

Βλάχου Σέβη

 

Αντιδήμαρχος

40 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κα Βλάχου…όλοι κρίνονται αγαπητή μου,μην ανησυχείται. Κι εσείς θα κριθείται όταν έρθει η ώρα. Γι αυτά που διαχειρίζεστε,για αυτά που απορρίπτετε,γι αυτά που δεν τολμάτε.Για ανθρώπους που δεν δίνουμε σημμασία και εξ υψώνουμε άλλους σε βαθμό….ανοησίας.

  • Κάτι πρέπει να γράψει……μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει …………………………..

  • Τι ήθελε αυτός και δεν του δώσατε κ.Βλάχου; Τι Χατίρι του χαλάσατε; Κανένα 100000€ για καμιά συναυλία , καμία εκδήλωση μπροστά στο μαγαζί του, ή μήπως τίποτα γυναίκες για καλλιστεία;

  • Για αυτά που απορρίπτεται, για αυτά που δεν τολμάτε…. Μάλιστα. Ακυρούμπα έφαγε ο επιτήδειος. Κάτι ήθελε να καβατζάρει.

 2. Μα καλη μου εσυ θα πρεπει να κατεβασεις την σημαια του λαικισμου,ξερω οτι σε πονεσε το θεμα ΔΗΡΑΣ,αλλα θα πρεπει να μαθεις και, να βαζεις σε προτεραιοτητα, πρωτα τα συμφεροντα των δημοτων,και μετα τις δικες σου φιλοδοξιες!!!

 3. Αλήθεια , κυρία αντιδήμαρχε εκτός από το μίσος για τον πρώην δήμαρχο θα μας πεις ή θα σε δούμε να κανείς κάτι άλλο ;

 4. Καμία ..@κια θα γράψει πάλι.. Αφού ούτε να γράφει δεν ξέρει…. Τόσα σχόλια… Εδω και μήνες…. ΔΕΝ έχει να βρει κάτι.. Μαιμουδιζει. Και χτυπιέται σαν την μαϊμού… Με ύβρεις,.. Ρε βρε κάτι να πεις βρε μαϊμού… Μόνο πονας… Και τιποτα άλλο… Κοπρόσκυλο.. Κυριολεκτικά και μεταφορικά… .

 5. Βρε νάντη η Ν....... γράφει ένα κειμενάκι της πλάκας για να δείξει ότι υπάρχει...

  Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει το δημοτικό παραδάκι φτιάχνει…….στα ///////που χρόνια τώρα δεν προσφέρουν παρά μόνο στην μάσα τους.

 6. Μπράβο κ.Αντιδήμαρχε σταράτες κουβέντες που λίγοι μπορούν να λένε,όσο για τα σχόλια δείχνουν πόσο πολύ τους πόνεσε η τιμωρία του κωακού λαού στις εκλογές!!!!Η παράταξη τους είναι υπό διάλυση και αυτό φαίνεται από την ανυπαρξία τους!!!

 7. Ξέρεις γιατί γράφεις; για ένα μηνιάτικο που σου έδωσε. Πρέπει να ντρέπεσαι. Θα καταλάβεις πόσο λίγη είσαι σε 3 χρόνια…
  Ευτυχώς ο κόσμος τιμωρεί!

 8. Κυρία βλαχπυ; γιατί κατεβηακτε στις εκλογές; για το προσωπικό σας όφελος. Δουλειά στον ζητάς. Τώρα γιατί γράφετε και γλείφετε τον κ. Νικηταρά; πάλι για το προσωπικό σας όφελος. Το μηνιάτικο του Αντιδημάρχου. ~Μπράβο κυρία Βλάχου. Δείχνεις στην νεολαία πως να παλεύει για το συμφέρον της. Ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.

 9. τι κολακείες είναι αυτές κυρία μου; αλλά όλα έχουν ημερομηνία λήξεως…….Τα ίδια έκανε πριν και στον κυρίτση……………….

 10. Πασοκια και συνοθηλευμα αυτων… μετα απο πολλα χρονια σε τοπικο αλλα και εθνικη επιπεδο ειστε ηττημενοι. Δειτε πως ειναι η ηττα κ φροντιστε να την αποδεχθειτε οσο το δυνατον γρηγοροτερα, θα κανει καλο στην εγκρατια σας. Σας φιλω και τα λεμε σε 8 χρονια κ 10 χρονια. Ελπιζω μεχρι τοτε η … παλια φρουρα να εχει φυγει απο την μεση σαν τον κορονοιο. Φιλια.

   • Πρασινοφρουρος ή εικονικος μισθωτος ή εικονικος συνταξιουχος παντως οχι. Ουτε αριστερος βολεμενος… θελετε να μιλησουμε για ρουφιχτρες πρασινους?? Εχει πολλους… μικρος ο κοσμος βλεπεις. Σε φιλω ηττημενε…

    • ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΡΟΥΦΙΧΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΤΩΝΑΚΙ;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΣΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥΚΑΝΕ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

    • ΠΡΟΣ V64… δεν μπαινω στην λογικη των προσωπικων υβρεων. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο καθενας παιρνει στο τελος αυτο που του αξιζει… βυσμα και αμεα κτλ σημαινει οτι ειπα και στην αρχη… αλλωστε δεν ειμαι ευννοουμενος τησ 10ετιας του 80-90… πρεπει να μαθετε να διαχειριζεστε τις ηττες σας. κατσετε σπιτι και ρουφατε το αυγο σας τωρα… τα λεμε σε 10 χρονια. καληνυχτα σας.

 11. Όλα όσα γράφεις είναι αλήθεια. Για αυτό πονάει αλλα πρέπει. Μακάρι ο κ.Κρητικος που τον εκτιμούσα να καταλάβει τα λάθη του. Στη ζωή οι έξυπνοι αλλάζουν γνώμη, οι ανόητοι ποτέ

 12. Μπράβο Σέβη
  Κάποια πράγματα στη ζωή μας πρέπει να λέγονται και άς πονάνε..
  Όσο για τον Κ. ΚΡΗΤΙΚΌ πιστεύω ότι δεν θα αργήσει …..να μπορέσει να δει την διαφορά ανάμεσα στον τέως και τον Θεοδόση αφού ξέρει πέντε γράμματα.

  • Δεν προκειται να το δει. Τα ξερει ολα και τα καταλαβαινει ολα. Αλλα εχει λογους να στηριζει κυριτση. Αν σταματησει να τον στηριζει αυτος θα χασει. Ξερει αυτος. Ειναι δεμενος χειροποδαρα. Η κως εχει και αεροδρομιο βλεπεις.

 13. Ετσι λειτουργούμαι εμείς στον Αη Γιώργη..Τον εαυτό μας πρώτα και μετά όλοι οι άλλοι.
  Ετσι λειτουργεί και η Βλάχου …θεσούλα …ευρουλάκια …..η παρτη μας…….Ελεος …..σας μάθαμε … σιγά μη νοιάζετε για τους πολίτες…….

 14. Σέβη όχι τόσο πολύ υπερβολη γιατί θα έρθει η ώρα που θα λες,τη βλακεία έκανα που υποστήριξα τον Θεοδόση με τόση μανια.θα έρθει η στιγμή που θα λες πόσο λάθος έκανα.βεβαια σε δικαιολογο εν μέρει διότι εξέφρασες μια πικρια.ομως πάνω στην απελπισία σου έκανες λάθος επιλογή .μέσα σε λίγο καιρό θα το καταλάβεις.εμεις λογικό είναι να λεμε τι θέλουμε ένα δήμαρχο που να μας κτυπαει την πλάτη και να μας το παίζει καλός η ένα δήμαρχο που πρέπει να είναι όταν χρειάζεται λίγο σκληρός και να φέρνει αποτέλεσμα; εγώ σέβη όπως και εσύ θέλουμε το δεύτερο.

  • Ναι αλλα τη μασα δεν τη βλεπεις; η μασας και συ μαζι….αβικω… νοκ… νοσοκομειο… τραπεζες…. λαικες κατοικιες… κλπ κλπ ασε τα χαμενα….

 15. ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΟΔΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.