Δήλωση Αντιδημάρχου Σταμάτη Καμπουράκη: Το μεγάλο διακύβευμα είναι η δημόσια υγεία!

19
641

Δήλωση Αντιδημάρχου Σταμάτη Καμπουράκη

 

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δίνουν μεγάλη μάχη για να διατηρήσουν το νησί μας καθαρό.

Αυτή τη δύσκολη περίοδο το μεγάλο διακύβευμα είναι η δημόσια υγεία!

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας Καθαριότητας & Πρασίνου δουλεύουν καθημερινά σε αυτή την κατεύθυνση. Τους οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά οφείλουμε να τους προσφέρουμε και τη δική μας βοήθεια, στο μέτρο του δυνατού.

Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο καθένας μας είναι να τηρεί μερικούς απλούς κανόνες για αυτό το διάστημα.

  1. Ας σταματήσουμε να βγάζουμε στους κοινόχρηστους χώρους και στα πεζοδρόμια ογκώδη αντικείμενα (καναπέδες, έπιπλα, στρώματα, κλπ.).
  2. Παρακαλούμε όσοι κάνουν ανακαινίσεις να μην στοιβάζουν τα μπάζα σε κοινόχρηστους χώρους ή πεζοδρόμια! Τα οικοδομικά υλικά (μπάζα) οφείλουν να φροντίζουν οι εργολάβοι τους, να τα διατηρούν και να τα μεταφέρουν με ειδικό κοντέινερ σε ενδεδειγμένο χώρο εναπόθεσης.
  3. Ας αποφύγουμε τα κλαδέματα. Η εναπόθεση κλαδιών σε κοινόχρηστους χώρους αποτελούν εστίες μόλυνσης για τους περίοικους.
  4. Ας απορρίπτουμε τα σκουπίδια μας μόνο μέσα στους κάδους και σε καλά δεμένες σακούλες.
  5. Ας φροντίζουμε να μένουν πάντα κλειστά τα καπάκια των κάδων.
  6. Ας απορρίπτουμε τα σκουπίδια μας μόνο κατά τις βραδινές ώρες.

 

Με μερικές απλές ενέργειες μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά των εργαζομένων της υπηρεσίας καθαριότητας λίγο πιο εύκολη και κυρίως πολύ πιο αποτελεσματική.

 Όλοι μαζί υπερασπιζόμαστε τη δημόσια υγεία.  

Ο αγώνας αυτός όμως μπορεί να κερδηθεί όταν όλοι δείξουμε ατομική και συλλογική ευθύνη.

Εσείς μείνετε σπίτι.

Κάποιοι συμπολίτες και συμπολίτισσές μας δουλεύουν καθημερινά και σε βάρδιες ασφαλείας, για να κρατήσουν το νησί μας καθημερινά καθαρό.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση αλλά και τη συνδρομή σας στο δύσκολο έργο αυτής της υπηρεσίας.

Η γραμμή του Δημότη 22420-21111 είναι στη διάθεση των πολιτών για οποιοδήποτε θέμα της καθημερινότητας. 

 

Ο Αντιδήμαρχος

Περιβάλλοντος – Καθαριότητας & Πρασίνου

 

Καμπουράκης Σταμάτης

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • Οχι δα ρε ψιτ ο καμπουρακης για φωτογραφιες. Ο ανθρωπος δουλευει και προσφερει. Για φωτογραφιες ηταν οι πρωην. Αλλα που να τους βρεις. Ηταν σε μονιμη κρουαζιερα.

  1. Οταν δεν εχεις κατι να δειξεις,βγαζεις μια ενημερωση «μπαγιατικη»των 15 ημερων,και εισαι παλι στην επικαιροτητα!!!Αμ πως!!!Δοξαστε τους!!

  2. Μας έχεις πρήξει καμπουρακη καλά είναι η δημοσιότητα κάθε ημέρα στα κανάλια μόνος σου η με άλλους μαιντανους

  3. Σιγά το νέο βρε λαϊκιστή να μην βγάζουμε σκουπίδια. Δεν έχουμε ξανά ακούσει λες αυτές τις βλακείες? Για πες από την περιφέρεια της κω κάθε πότε μαζεύει το αποριμματοφορο τον κάδο,? 5 η 6 ημέρες?

  4. Πόσα ζώα και αμόρφωτους έχει τελικά αυτό το νησάκι ? . Ο άνθρωπος βαρέθηκε να λέει τα αυτονόητα και δεν λέτε να το καταλάβετε ήμαρτον από το Θεό πόσο ζώα θεέ μου! ρε χολέρα θα μας πιάσει, ρε ξυπνήστε ζώα ξυπνήστε το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι αντιπολίτευση και να κρίνετε τους άλλους ακόμα και τώρα που δυσκόλεψαν τα πράγματα. Τη δική σας καμπούρα να κοιτάτε βλαμμένα, και όσοι θέλετε να ζείτε στα βουνά να πάτε εκεί, εκεί σας αξίζει μαζί με αυτά που τρώτε και κάνετε να κοιμάστε.

  5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΝΟΣ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

  6. Καλά κάνει και βγαίνει στις εφημερίδες και βγάζει και φωτογραφίες κάντε το και εσείς!!!!ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ όλοι σας!!!!εσύ ΨΙΤ ,ΨΙΤ, να παρακαλάς να μην αρρωστήσεις ούτε εσύ ,ούτε κανενα μέλος της οικογένειας σου,γιατί τότε θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι ο ψεκασμός όλου του νησιού μας!!!ένας άνθρωπος βρέθηκε να ασχοληθεί και κοιτάξτε να τον φάτε!!!ΛΑΜΟΓΙΑ

  7. Το επίπεδο του ο καθένας το δείχνει με πράξεις. Άμα ασχολείται ο καθένας με κάθε ψιψινα και αντιδράσεις του κο@@@ου να είχαμε να λέγαμε, είμαστε άξιοι της τύχης μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ