Το Δημοτικό Συμβούλιο Κω συνεδριάζει την Παρασκευή 3 Απριλίου, με τηλεδιάσκεψη

14
478

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κω συνεδριάζει την Παρασκευή, 3 Απριλίου, στις 11.00 π.μ., με τηλεδιάσκεψη, όπως προβλέπεται στο άρθρο 10 της ΠΝΠ 11/11-3-2020, ΦΕΚ-55 Α/11-3-2020 “Κατεπείγουσες διατάξεις για τη λειτουργία Δήμων & Περιφερειών κατά τη διάρκεια της λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού (Covid-19)”, λαμβάνοντας υπόψη και τις διατάξεις  του αρθρ. 10 του Ν. 4674/2020 (ΦΕΚ-53 Α /11-3-2020).

 

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

 • Έγκριση 1ης υποχρεωτικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων Δήμου Κω οικον. έτους 2020. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χρυσόπουλος Αλέξανδρος).
 • Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων του νησιού που πλήττονται από το πάγωμα της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας, που θα πληγεί από τις αρνητικές επιπτώσεις της πανδημίας στον τουρισμό. (Εισηγητής: Δήμαρχος Κω κ. Νικηταράς Θεοδόσιος).
 • Ενίσχυση της αυτοδιοίκησης από την κεντρική εξουσία προκειμένου να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα. (Εισηγητής: Δήμαρχος Κω κ. Νικηταράς Θεοδόσιος).
 • Λήψη απόφασης για τη δημιουργία Αναπτυξιακού Οργανισμού, βάσει του Ν. 4674/2020 (ΦΕΚ -53 Α /11-03-2020), με τη συμμετοχή των Δήμων Αστυπάλαιας και Νισύρου. (Εισηγητής: Δήμαρχος Κω κ. Νικηταράς Θεοδόσιος).
 • Ορισμός εκπροσώπων Δήμου Κω στη Γ.Σ. της υπό εκκαθάριση Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία: “Ανώνυμη Μικτή Τεχνική Εταιρεία Κοινότητας Αντιμάχειας (Α.Τ.Ε.Κ.Α.)”. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος  κ. Αβρίθης Παναγιώτης).
 • Ορισμός εκπροσώπου Δήμου Κω για τη συμμετοχή του στη Γενική συνέλευση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία: “Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Κω (Μ.Α.Ε.Ε.Τ.Λ.Κ.), ” ως μοναδικός μέτοχος της Α.Ε. (Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Νικηταράς Θεοδόσιος).
 • Απαλλαγή Υπόλογων Διαχειριστών πάγιας προκαταβολής έτους 2019 – Ορισμός νέων Υπόλογων Διαχειριστών παγίας προκαταβολής για τις Κοινότητες Κω, Ασφενδιού, Πυλιου, Αντιμάχειας, Καρδάμαινας Και Κεφάλου – Λήψη Απόφασης περί ανοίγματος Τραπεζικών Λογαριασμών Ειδικού Σκοπού για την κατάθεση των πόσων των πάγιων προκαταβολών για το έτος 2020. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος  κ. Χρυσόπουλος Αλέξανδρος).

 

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  • Στο χωριο του δημαρχου πετουσαμε με τις σαϊτες τα γιαλενια και βρισκαμε καποιους ανωνυμους ρουφιανους σαν και εσενα παραπανω κατευθειαν στον πισινο και στα ….

 1. Κυρια Ρουφα τι εγινε?Αυτη την ανακοινωση ακομα θα την περιμενουμε!!Ακομα και οταν ειχε λοξυγκα ο Κυριτσης εβγαζες αμεσως ανακοινωση,τωρα???Βεβαια δεν θελω καν να σκεφτομαι το ενδεχομενο να ειχες εστω και την παραμικρη συμμετοχη!!Τι???Κανω λαθος?????

  • Σας εχει τρελλανει ο θεοδοσης. Εκτος αν κολλησατε την τρελλα απο τον πρωην. Ξεβρ…ματα κιετσι….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.