«Πρωτοπόρα βήματα για την εξυπηρέτηση των πολιτών από το Δήμο Κω – Ηλεκτρονικά η απαλλαγή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού»

4
574

 

Πρωτοπόρα βήματα για την εξυπηρέτηση των πολιτών από το Δήμο Κω

μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας η απαλλαγή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού

 

Την ικανοποίησή του για τον εκσυγχρονισμό του Δήμου και την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών στους πολίτες, εκφράζει με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αλέξανδρος Χρυσόπουλος.

Ο κ. Χρυσόπουλος ανακοίνωσε τη δυνατότητα που παρέχει πλέον ο Δήμος Κω στους συναλλασσόμενους με τις οικονομικές υπηρεσίες με τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας, όπου μπορούν οι επαγγελματίες του νησιού μας να εισέρχονται, με τους κωδικούς taxisnet, στην ιστοσελίδα aitimata.kos.gov.gr και να αιτούνται ηλεκτρονικά την απαλλαγή για τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.

«Η πλατφόρμα αποτελεί ακόμα ένα βήμα προς τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας, καθώς μέλημά μας είναι η προστασία εργαζομένων και πολιτών, αλλά και η διευκόλυνση των συνδημοτών μας μέσω της τεχνολογίας» τόνισε ο κ. Χρυσόπουλος.

 

Γραφείο Τύπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θελω να ρωτησω τον κυριο ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟ που προχωρηασε σε αυτη την κινηση και μπραβο του να βαλει λινκ δεν μπορουμε να το βρουμε ευχαριστω

  2. Μπράβο κε Αντιδήμαρχε!!!Μας εχετε εκπλήξει θετικά με τις συνεχείς καινοτομίες!!!Συνεχίστε ετσι και όλοι ειμαστε μαζί σας!!

  3. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ Link ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ