Ο Νικόλας Σπύρου προτείνει την τηλεματική ως μία πρωτοπόρα μορφή προβολής της Κω σε όλο τον κόσμο

7
1673

Για την τηλεματική και τη νεολαία μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 ο αγαπητός επιχειρηματίας κ. Νίκος Σπύρου από το κατάστημα Spirou Bath and Tiles.

Ο κ. Σπύρου έχοντας σπουδές στα λογιστικά και κάνοντας μία προσωπική έρευνα τα τελευταία χρόνια, παρουσίασε την πρότασή του η οποία είναι καινοτόμα, σύγχρονη και οικονομική.

Σύμφωνα με τον κ. Σπύρου εύκολα η Κως θα μπορεί να παρουσιάζει διάφορες όμορφες πλευρές του τόπου σε ξένο κοινό, σχολεία, αμφιθέατρα με « ξεναγούς» ξένους κατοίκους του νησιού μας.

Με βίντεο για την γαστρονομία, τα κρασιά, τα τυριά, τον θρησκευτικό τουρισμό, την αγροτική καλλιέργεια, τον αθλητισμό και άλλες ανεξερεύνητες πλευρές του νησιού θα παρουσιαστούν μέσω βίντεο σε κοινό του εξωτερικού χρησιμοποιώντας την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης.

Ο επιχειρηματίας πρότεινε την δημιουργία ενός κέντρου νεολαίας στο κτίριο του Χάνι όπου οι νέοι του τόπου θα μπορούν να κάνουν εκεί την πρακτική τους άσκηση και να δουλεύουν τις παρουσιάσεις της Κω. Ο στόχος είναι οι νέοι να γεννήσουν ιδέες υλοποιήσιμες και από το κέντρο νεολαίας να διακινηθούν.

« Έτσι βοηθάς το νησί τουριστικά και τους νέους να ασχοληθούν δημιουργικά με το κέντρο νεολαίας. Προτείνω για τις παρουσιάσεις να προσεγγίσουμε τους ξένους συμπολίτες οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως οι καλύτεροι πρεσβευτές της Κω. Θα μπορούν να μεταφέρουν την κουλτούρα του νησιού με τον καλύτερο τρόπο στους συμπατριώτες τους».

Ο κ. Σπύρου ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης ότι είχε παρουσιάσει την πρότασή του στην κα. Ρούφα η οποία είχε δείξει ενδιαφέρον. « Πρέπει από κάπου να ξεκινήσουμε και να δούμε την Κω αλλιώς. Ένας προορισμός με εμπειρίες».

Τέλος, ο νέος επαγγελματίας του τόπου μας, μίλησε για την εκστρατεία του Ράδιο Πρώτο που αφορά την στήριξη της τοπικής αγοράς από τους καταναλωτές.

« Οι τοπικές επιχειρήσεις είναι πάντα εδώ για όλους. Σχολεία, συλλόγους, σωματεία, κληρώσεις, οικονομική στήριξη και άλλες δράσεις. Πριν προχωρήσουμε σε ηλεκτρονικές αγορές ας τα σκεφτούμε όλα αυτά. Αν θέλουμε συνέχεια στον τόπο μας πρέπει να στηρίξουμε τα τοπικά μαγαζιά. Να δώσουμε δύναμη στην τοπική μας οικονομία».

Πηγή:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλή ιδέα. Θέλει πολύ δουλειά όμως. Ίσως όχι τόσα πολλά χρήματα αλλά μεράκι, συνέπεια, επαγγελματισμό.

  2. Νικόλα είμαστε μαζί σου όλοι σε γνωρίζουν δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν τίποτα μακάρι να σε ακούσουν το νησί σε χρειάζεται

  3. Νικόλα όσοι σε γνωρίζουν ξέρουν την μόρφωση σου και το τι αξίζεις. Είσαι γνώστης πολλών πραγμάτων και μαχητής. Προχωρά μιπως αλλάξει κάτι…. Πιστεύω οι αρχές να άκουσαν την ομιλία σου.. Και να σκεφτούν καλά αυτήν την ιδέα

  4. Νικόλα πες τα πολλοί σε παρεξηγούν γιατί λες την αλήθεια και κατάμουτρα αλλά έτσι θέλει ρε Νικολάρα

  5. Dosame ta panta tzapa stous metanastes fagito rouxa spiti Kai otan erthei i Ora na agorasoume Mia vrisi tin pernoume apo to internet giati tin exei 2euro pio ftina… To xasame to paixnidi distixos. Oloi I ellada troi apo auto to nisi Kai kanenas den thelei na to voithisi

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ