ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στο πρώην λατομείο στο Πυλί σήμερα το μεσημέρι

6
1557

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στις 12:20, στο πρώην λατομείο στο Πύλι.

Στο χώρο έσπευσαν άμεσα Πυροσβεστική υπηρεσία με 4 οχήματα, 2 οχήματα της πολιτικής προστασίας, 3 φορτωτές του δήμου.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: Ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής,  ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Στ. Καμπουράκης, ο Πρόεδρος Πυλίου Θ. Πάχος, ο τεχνικός σύμβουλος Π.Π Μ. Γιωργαλλής κ.α.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να βρε που γκρινιάζετε για τον ΧΥΤΑ ο δήμος της Κω (νυν κ πρώην) επανέφερε εν έτη 2020 τους ανεξέλεγκτους ΧΑΔΑ στην Κω!!! Τον κατά άλλα 3ο τουριστικό προορισμό!!! Ρεζιλιδες….

  2. Ποιος θα κάνει πρώτος μήνυση που κανουν το χώρο σκουπιδότοπο?

  3. Σκουπιδότοπος στο πρώην λατομείο στη Λίμνη, σκουπιδότοπος στις Κοκκινόγιες, σκουπιδότοπος και ο πρώην ΧΥΤΑ. Ανεξέλεγκτες εναποθέσεις λυμάτων σε όμβρια και ποταμούς. Λυπάμαι για τις αποφάσεις που λαμβάνει ο Δήμος για το Πυλί ή και την ανοχή του σε καταστάσεις, που είναι τραγικές. Γ Ι Α Τ Ι ; Ρωτάει ένας νέος άνθρωπος.

  4. Και μετά τρέχουμε πανικόβλητοι,τουλάχιστον ας γίνεται ελεγχόμενη καύση παρουσία της πυροσβεστικής.[Α.Α.Α ΑΡΝΗΤΙΚΑ].

  5. Συγχαρητήρια στα μάχημα παιδιά τις πυροσβεστικής υπηρεσίας και στα παιδιά τις πολιτικής προστασίας όλοι οι άλλοι πάνε για τς σελφι!!

  6. Μπράβο για άλλη μια φορά πολιτική προστασια και πυροσβεστικη δείξανε ότι είναι Ένα, άμεση ανταπόκριση από όλους, όσο για τους πολιτικούς έτσι είναι φίλε η διαφήμιση είναι που τους καθιερώνει και τους αναδεικνύει!!!?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.