«Φωτογραφί…ζω (σ)το νησί μου!!!»: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Φωτογραφίας Δήμου Κω

8
1727

«Φωτογραφί…ζω (σ)το νησί μου!!!»

 

Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Φωτογραφί…ζω (σ)το νησί μου!!!».

Ο διαγωνισμός έχει στόχο, αφενός την αποτύπωση της ομορφιάς του τόπου μας, αφετέρου τη συλλογή φωτογραφιών που θα χρησιμοποιούνται εφεξής από το Δήμο Κω και το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης, για την τουριστική προβολή του νησιού μας.

Οι φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν, πρέπει να προβάλουν την εικόνα της Κω ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού, στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι.

Οι φωτογραφίες πρέπει να απεικονίζουν τοπία, τουριστικά ή μη σημεία του νησιού, αξιοθέατα, μνημεία, στιγμές της καθημερινότητας, εκφάνσεις του κοινωνικού βίου, στιγμές που σχετίζονται με τα ήθη και τα έθιμα της κοινωνίας μας ή ό,τι άλλο ο συμμετέχων/η συμμετέχουσα θεωρεί ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προβολή της Κω σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στους τρεις πρώτους νικητές-νικήτριες θα απονεμηθούν έγγραφοι τίτλοι και χρηματικά βραβεία (1η θέση 300 ευρώ, 2η θέση 200 ευρώ, 3η θέση 100 ευρώ).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά την αναλυτική προκήρυξη του διαγωνισμού με ΑΔΑ: 6381ΩΛΕ-ΤΓΤ που είναι διαθέσιμη σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα του Δήμου Κω στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kos.gov.gr και να προμηθευτούν τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή τους (έντυπο αίτησης, υπεύθυνη δήλωση περί αποδοχής των όρων συμμετοχής στο διαγωνισμό και έντυπο έγγραφης συναίνεσης απεικονιζομένων στις φωτογραφίες, εάν υπάρχουν τέτοιες).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις υπαλλήλους: κα Δώρα Καλαϊζή (οδός Βασιλέως Γεωργίου 3, Κως 85300, τηλ. 22420-20107, email: [email protected] ) και κα Καλλιόπη Ανέστη (οδός Σκεύου Ζερβού 40, Κως 85300, τηλ. επικοινωνίας 22423-61531, e-mail:[email protected] ), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η υποβολή των συμμετοχών θα γίνει ηλεκτρονικά στα email [email protected] και [email protected], με θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Συμμετοχή στο διαγωνισμό φωτογραφίας του Δήμου Κω».

Η προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό λήγει στις 03 Ιουλίου 2020.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑΛΕΝΤΑ 15 ΕΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ…ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΑΡΟΥΚΟΣ

  2. OTAN o ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ..ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....

    ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΒΡΕ …….ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ-ΓΥΦΤΟΙ-ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩ….ΜΟΝΟ ΚΛΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ SITE….ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΑ 500 Η ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ …ΜΗΝ ΔΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ SITE ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ…ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ…ΚΛΕΒΕΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ-Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΧΕΙ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ -ΓΝΩΣΕΙΣ -ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΣΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..ΕΣΕΙΣ ΕΠΠΕΠ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ

  3. Α καλα πατε σε άλλη διασταση εκει στο δημο.Το τερματισατε.Λυσατε όλα τα προβλήματα και πιασατε τους διαγωνισμούς.Α ρε τι μας φωρτωσατε.Ποσα χρονια θα παμε πισω.

  4. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

    Μετά από ερωτήματα σχετικά με τον διαγωνισμό φωτογραφίας του Δήμου Κω, διευκρινίζουμε ότι σε περίπτωση που κάποιος θέλει να βάλει μια λεζάντα που να επεξηγεί ποιο είναι το απεικονιζόμενο σημείο, δεν πρέπει να το κάνει πάνω στη φωτογραφία, αλλά να το σημειώνει στο όνομα του αρχείου που θα αποστείλει.

    Έτσι, τα ονόματα των αρχείων (σε μορφή jpeg) θα έχουν ως εξής: Επίθετο, όνομα, αριθμός φωτογραφίας, περιοχή που απεικονίζεται, χωρισμένα μεταξύ τους με κάτω παύλα.
    Για παράδειγμα:
    Παπαδοπούλου_Ελένη_01_Καρδάμαινα.jpeg
    Παπαδοπούλου_Ελένη_02_εκκλησία Αγίου Νικολάου στο Λαγούδι. jpeg
    κ.ο.κ.

  5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΥΣ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ..ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ,ΜΕ ΚΑΤΙ ΨΥΧΟΥΛΑ..ΕΕΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 300 -200 ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ,ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΛΗΨΗΣ,ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ,….ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑΠΑΡΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗΝ ΣΑΣ ,,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ–ΕΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΑΙ

  6. ΣΥΓΝΩΜΗ...αλλα ΑΛΛΟ διαγωνισμος...και ΑΛΛΟ εκμεταλευση εργασιας !

    θυμαμαι στο πανεπιστημιο…εκλεβαν οι καθηγητες τις πτυχιακες εργασιες μας για να τις επωμιστουν οι ιδιοι ΑΦΙΛΟΚΕΡΩς…. ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟ,για δικη τους χρηση.ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ,…ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ κανει ο ΔΗΜΟΣ…..ΑΛΛΟ ΔΙΑΦΩΝΙΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΜΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΟΥ..1000 ΦΩΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑ..ΘΑ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ,, ,ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΣΕ ΛΑΓΚΑΔΙΑ.,ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ..ΑΠΛΑ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΟΥ -ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΣΤΑΙ ,ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙ Α ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ