Μιχάλης Πιστικάκης: Αδιαφορία διαφήμισης για το Νησί μας από την τοπική αρχή έστω, για τον ελληνικό τουρισμό

15
1051

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο από ποτέ να ορθώσουμε ανάστημα και να προσελκύσουμε κόσμο στο νησί μας, ώστε να καταφέρουμε να ελαχιστοποιήσουμε την ήδη υπάρχουσα ζημιά στον τουρισμό.

Μας λείπει όμως κάτι πολύ σημαντικό. Κανείς δεν αναφέρει το νησί μας πουθενά. Κανείς δεν μιλάει για την Κω. Οι Κυκλάδες είναι σε πρώτη θέση στα κανάλια, καθώς οι κατά τόπους δημοτικές αρχές κάνουν σωστή διαφήμιση του τόπου τους. Κι εμείς; Πού βρισκόμαστε εμείς;

Περιμένουμε ο κόσμος να μας βρει στον χάρτη και ίσως έτσι ανακαλύψει τον όμορφο τόπο μας. Δεν υπάρχει πουθενά διαφήμιση του νησιού. Η Κως δεν ακούγεται σε κανένα κανάλι ακόμα και σε τοπικό επίπεδο.

Η δική μας διαφήμιση είναι μόνο η αρνητική διαφήμιση, όταν πρόκειται για προβλήματα σε hot spots ή για δίκη σχετικά με βιασμό ΑΜΕΑ πχ.Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε να προβάλλουμε στον κόσμο ώστε να μας επισκεφθεί;

Μιχάλης Πιστικάκης

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κυριουλης που εκανε την βολτα του εις τας Ευρωπας τι εχει να πει??
    Κερνουσε ουζα-κονιακ-και κανελαδα,με εμφανιση που εβγαζε ματι(πουλοβερ μεσα πουκαμισο απεξω)
    και υφακι καρδιναλιου,νομιζε και πιστευε οτι εκανε μεγαλη
    διαφημιση στο νησι……..
    Που πας φτωχε και ασχετε συγγενη????

    • Μαρί ψιψίνα μου… , ο δικός σας μοίραζε τα δεκαχίλιαρα σε μπακαλόχαρτα και συ αμπελοφιλοσοφεις? Αμαρτία καλέ και είσαι και μεγάλη γυναίκα!

        • χαχααχΣου προτεινω το ..μαρι του βαρκαρη…(ψιτ)…!!!
          Θα σου μεινει αξεχαστη….

      • Ασε αυτα που ξερεις,πρεπει να κινηθει αμεσα ο Εισαγγελεας και να πανε
        καποιοι στην στενη!!!!Απο Βιμελ-μεχρι κυλικεια σχολειων!!!
        Αρκετα με εσας ρεταλια……!!!

  2. Μιχαλάκη ,χαλάρωσε ,σε παγκόσμιο επίπεδο γίνεται οικονομικό κραχ λόγο convid 19 και εσύ ζητάς διαφήμιση,όταν τα μέσα μεταφοράς τουριστών,αεροπλάνα και καράβια είναι σε ακινησία.Εκεί στην δύναμη αλλαγής,πιάσατε εργολαβία (παλιά σάς τέχνη κόσκινο)το ψέμα την λάσπη και την παραπληροφόρηση,μία ο …. και μια η ….., σας πήρανε χαμπάρι Μιχαλάκη,εκτίθεσε.

  3. Η μεγαλυτερη δυσφημηση ηταν η πενταχρονη εγκαταλειψη και απουσια απο το νησι του πρωην . Εβαλαν στον αυτοματο το νησι και τοριξαν στις κεουαζιερες

    • Καλα δεν βλέπεις την ελια που εβαλε ο δημος;Θα βαλει και μια συκια σε λιγο.Τι άλλη διαφημιση θελετε πιο;

      • ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΚΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ. ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΚΙΑΣ

    • Καλα μας επισες.Εσυ μαλλον ζεις σε άλλο νησι και απλα σε πληρωνουν να κανεις σχολια.Να σου πω λοιπον εγω…μετα από το μεταναστευτικο που μας εκανε αποθηκη ανθρωπων ο Συριζα και εάν καταστρεπτικο σεισμο,το νησι της Κω εκανε ρεκόρ αφηξεων τουριστων;Δεν σου φτανει;Εφτιαξε τα γκρεμισμένα σχολια σε χρονο ρεκόρ.…..απλα δεν εκανε τα χατηρια του ντοπιου κατεστημενου γιαυτο και οι δικηγοροι κινησαν γη και ουρανο να τν ριξουν.

  4. Καλα δεν βλέπεις την ελια που εβαλε ο δημος;Θα βαλει και μια συκια σε λιγο.Τι άλλη διαφημιση θελετε πιο;

  5. Καλά αυτή η δημοτική αρχή θα γράψει ιστορία να το θυμάστε βρομιά παντού δρόμη αγροτική? Ούτε τρακτέρ δε περνά κάτσε είναι νωρίς ακόμα έχετε να άκουσε αργότερα δε θα ξέρετε που να πάρετε που λενε και στο χωριό μου!!!

  6. Απαραδεχτω όλα τα νησιά ακούγονται εκτός της κω πού είναι η διαφήμιση του νησιού. Από τούς τοπικούς άρχοντες και δεύτερον από τούς επαγγελματίες του νησιού απαράδεκτοι Όλοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ