Β. Μανιάς: 360.000 + προβολές το ΒΙΝΤΕΟ για τον Ιπποκράτη

14
849

Αποτελέσματα της διαδικτυακής προβολής της Κω με το βίντεο για τον Ιπποκράτη 

* Πάνω από 320.000 views, 4500 like και 2700 κοινοποιήσεις.

* Το 85% των viewers το είδαν ολόκληρο

* Προβολή σε Μ.Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία, Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες.

*Προβολή στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της ΕΤ1 και του ALPHA

*Προβολή στην διαδικτυακές εφημερίδες Guardian (μεγαλύτερη εφημερίδα της Αγγλίας), Έθνος, Ελεύθερο τύπο, Νέα, Βήμα, Πρωτο Θέμα,

*Προβολή στα ενημερωτικά σάιτ Money and Tourism, Protagon, Greek Reporter, CNN Greece, Times Greece, News247, in.gr, Newsbomb, Athens voice, zougla, tromaktiko κλπ.

*Προβολή στα γραφεία του ΕΟΤ Ολλανδίας, Βελγίου, Ρωσίας, Ισραήλ κλπ.

Ευχαριστούμε την πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Κω για την πληρωμή της χορηγούμενης διαφήμισης των 1000 ευρώ

Βασίλης Μανιάς

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κύριε κυριούλη, έχεις σκοπό να κάνεις τίποτα για τον τουρισμό ή μπα; γιατί δεν βλέπω και πολλούς χαρούμενους από τους ψηφοφόρους σας.

    • Δεν νομιζω οτι πρεπει να απαντησει ο ιδιος….
      Να μας απαντησουν οι ψηφοφοροι ……
      που πιστεψαν εστω για μια στιγμη οτι μπορουν να συγκριθουν…..

  2. Κυριουλη αλλο τα Μεσα κοινωνικης δικτυωσης…και αλλο
    η σοβαρη διαφημιση του νησιου…..
    Δεν ειναι κακο να σου παραδωσει ορισμενα μαθηματα
    ο Ικανοτατος κ.Σιφακης….
    Απετυχες….αναμενομενο…ειστε απλα ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!

    • Και δεν ειναι ολοι ανικανοι…
      υπαρχουν και ικανοι
      υπαρχουν και ικανοτατοι……
      αλλα δεν ειναι μαζι σας……

      • Τους ικανότατους που απέδειξαν με το μοναδικό τους έργο τι πρόσφεραν στο νησί όλα αυτά τα χρόνια, από τη μεταπολίτευση ως τις μέρες μας, κάποιοι νεόκοποι φωστήρες της δημοτικής αρχής, της απελθούσας και της σημερινής, τους ξέρουν και σκόπιμα δεν τους αξιοποιούν, γιατί απλά θα νιώσουν παντελώς ταπεινωμένοι μπροστά τους.

        • Δεν με καταλαβες…..το μαζι σας παει για την νυν διοικηση..
          Καμια παραταξη πλυν του Κυριτση δεν ειχε τοσο ικανα και ενωμενα στελεχη

  3. Ευπρεπισμος αρχικών χώρων.ελαχιστος σεβασμός
    Αναψυκτήριο Ασκληπιείου για ένα νερό αδελφέ μου.Εκεινη η Ιπποκράτους να φέρει τουλάχιστο εύστοχα καμία πέτρα εκεί που πρέπει;

  4. Πω πω και τώρα μετά από τόσα like κτλ κτλ κτλ θα έρθουν χιλιάδες τουρίστες…. ετοιμαστείτε κόσμε έρχονται χιλιάδες κόσμος μετά από τα τοοοοοοοσα πολλά like που πάτησαν… βρε ηρεμήστε λίγο και κάντε κάτι σωστό επιτέλους…. εδώ και ένα χρόνο ένα τίποτα είστε.. ας είναι καλά ο Κυριτσης που είχε και δέκα έργα έτοιμα και τα κάνατε αλλιώς θα κάνατε μόνο την ελιά και την Τριανταφυλλια στην αρπαγή .

  5. ΟΛΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ !!!
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΕΥΡΩΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΙΚΕΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΥΤΕΛΗ ΘΕΛΗΜΑΤΑ.
    ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΟΧΕΥΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ , Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΗ ΕΤΩΝ.
    ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΚΤΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΧΙ ΜΕΣΟ ΔΩΡΕΩΝ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΛΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΑ,ΓΕΜΑΤΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ )ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΤΑΙ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ .

  6. ΣΥΝΕΧΕΙΑ….
    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ,
    ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΡΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ,ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΡΟΥΣ BONUS ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ)ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΔΕΥΑΚ,ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ,ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟΡΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΔΕΙΞΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΤΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
    ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? Ο ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

  7. ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ?ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
    WC? ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΙΣ ΚΑΚΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΜΗ ΠΕΤΑΜΕ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ? ΜΠΑΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΑ? ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ .
    ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΩ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΑΜΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΩΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΥΣΑΥΡΟΥ ,Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ . ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΑΣ .

  8. Ο Κυριτσης διέλυσε το Δήμο. Ο Ηλίας διέλυσε τον Φορέα Τουρισμού και έβγαλε τον Μητσοτάκη να μας σώσει. Τώρα στείλτε τα παράπονα στον Κουλη και τα ρέστα στον χατζημαρκο

  9. Μια χαρα το σποτ για το FB.Οι προηγουμενοι μετα απο σεισμο και μεταναστευτικο καναμε ρεκορ αφιξεων.Εσεις που το πατε που θελατε εξουσια;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ